Myntgatan 13

Moröhöjden, Skellefteå kommun Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Heden i Skellefteå
Om föreningen
Avgift
4 622 kr/mån
Driftkostnad
2 160 kr/år
Pris/m²
20 679 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna tre på Myntgatan! Denna planlösning erbjuder dig två ingångar från trapphuset. I den ena delen finner du en mindre all, en liten Wc samt ett vältilltaget sovrum med utgång till en balkong. Den andra delen av lägenheten som du når med egen ytterdörr samt genom den första delen erbjuder dig en mycket rymligt hall. Ett praktiskt kök med vita köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk samt bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen som finns är spishäll, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn. Badrum med våtrumsmatta och tapet. Bostaden ger dig ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt en matgrupp om så önskas. Stora fönster partier vilket ger dig ett mycket bra ljusinsläpp i vardagsrummet. Utgång till bostadens andra balkong med utsikt över innergården. Föreningen kommer att bredda och inglasa balkongerna.

Denna bostad passar perfekt för den lilla familjen eller den lite större. Den mindre delen med egen ytterdörr går att använda som en "tonårsdel"

Cykel och gångavstånd till det mesta. Ca 4 km till Northvolt. På Moröhöjden bor du nära service och kommunikation. ICA-butik och hamburgerrestaurang (Big Smail) alldeles i närheten. Bra bussförbindelser. Promenadavstånd till Solbackens handelsområde där du hittar det mesta såsom ICA Maxi, Willys, sportaffärer och systembolaget. Floraskolan är en helt ny skola F-9 som ligger på Morön med stor friidrottshall samt fotbollsplan.
Moröhöjdens nya fina förskola invigdes den 1 december 2017. Fina skogsområden för promenader och hundrastning, belysta motionsspår som är sammanknutna med Vitbergets friluftsanläggning och Camping med miltals av belysta skidspår runt vitberget.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anton Eriksson, Husfoto
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Sofie Jonasson

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Sofie Jonasson, Bjurfors Skellefteå
073-9603332