Baskemöllegatan 6 B

Nobeltorget, Malmö kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Manligheten i Malmö
Om föreningen
Avgift
3 062 kr/mån
Pris/m²
27 829 kr/m²
Antal besök
2 150
Dagar på Hemnet
8

Nu saluförs äntligen en av de attraktiva trerummarna i härliga Brf Manligheten! På rofyllda kvarter i populära Nobel finner vi Baskmöllegatan 6B - undangömd bakom Nobeltorgets breda utbud av kommunikation och dagligvarukommers. Här bor du på en lugn gata i närhet av natursköna parker och grönområden och med bekvämt gångavstånd till S:t knut, Folkets park och Möllevångstorget för nöje och kommers.

Bostaden ligger på tredje våningsplanet med en genomgående planlösning som låter ljuset flöda fritt från två väderstreck. Precis som önskvärt vetter sovrummet mot svala norr tillsammans med köket medan det stora sällskapsytan till vardagsrum hamnar i söderläge ihop med inglasad balkong.

Utöver en god planering och placering så bjuder bostaden på charmigt fint orginalkök och relativt nyrenoverat badrum. Allt bäddas in i en härlig tillvaro av charmiga original attribut såsom vackra golv och bra utskick i samtliga rum. I källaren finns det gott om tvättstugor och tillgång till föreningens bastu. Vi finner även ett rymligt förråd till lägenheten.

Bostadsföreningen är en stabil och välskött förening som förvaltas tryggt av HSB.

Idag utgörs gården av härlig grönska, grillplats, bouleplan och stora gräsytor för lek och yoga. I dagsläget pågår uppstarten av en ny engagerad gårdsgrupp så för den trädgårdsintresserade finns det goda möjligheter att påverka innergårdens grönska.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Alexander Gustafsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Alexander Gustafsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
0727-449859

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.