Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson

Om mig

Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längs hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan. - Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö 2020, 2021, 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svedalavägen 101, Toarp, Malmö kommun
Svedalavägen 101, Toarp, Malmö kommun, bild 2
Svedalavägen 101, Toarp, Malmö kommun, bild 3

Svedalavägen 101

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
491 m² tomt

Nu saluförs en idyllisk tomt i grönskande Toarp! Tomten är 491 kvadratmeter och har ett positivt förhandsbesked på en 1,5-plansvilla likt övriga hus i området. Med en idealiskt belägen plats och oslagbara pendlingsmöjligheter är Toarp det perfekta valet för dig som söker det bästa av båda världar - stadspuls och lugn i ett. Pendlingsmöjligheterna till Malmö är oslagbara. Med tåg och buss är det enkelt att ta sig till centrum och andra destinationer. Från Oxie tågstation tar det bara 12 minuter till Malmö Centralstation och endast 30 minuter till det pulserande Lund. Perfekt för dig som vill ha närhet till storstaden men ändå njuta av lugnet utanför dess hektiska centrum. Men Toarp erbjuder mer än bara bekvämlighet. Det är en plats där gemenskapen blomstrar och där grannar blir vänner. Med ett härligt socialt sammanhang kan du förvänta dig att känna dig hemma från dag ett. För familjer är Toarp en dröm – en fantastisk plats för barn att växa upp på, med gott om grönområden, lekplatser och trygga omgivningar. Säljaren har fått fram ungefärliga priser på installationer på fastigheten: Elanslutning finns i norra hörnet mot Svedalavägen, anslutningen kommer kosta 50.000kr enligt Eon, med elskåp vid tomtgränsen, kabel och mätare. Fiberanslutning är möjligt och kostar cirka 23.000kr efter ROT- och RUT-avdrag beroende på vilken tjänsteleverantör beställaren väljer. VA-anslutning kommer kosta cirka 150.000kr. Mer information och uppgifter finns under "dokument" i annonsen.

  • Premium
Sundholmsgatan 5, Ön, Malmö kommun
Sundholmsgatan 5, Ön, Malmö kommun, bild 2
Sundholmsgatan 5, Ön, Malmö kommun, bild 3

Sundholmsgatan 5

Lägenhet
Ön, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 750 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/4
6 870 kr/mån
41 667 kr/m²

Nu saluförs äntligen en stor och härlig fyrarummare på attraktiv adress! Här lockar en välplanerad och modern bostad om 114 kvadratmeter högt upp i huset med hiss från entréplan. Bostaden erbjuder trivsamt ljusinsläpp åt flera väderstreck från väl tilltagna fönsterpartier samt öppen och social planlösning som är som gjord för trevliga sammankomster eller mysigt familjehäng. På Sundholmsgatan 5 bor du med lättmöblerade ytor, tre sovrum i utmärkt storlek, två badrum i stilrena nyanser, gott om förvaring samt två sköna balkonger åt varsitt väderstreck med utsikt över området för såväl dagens första kopp som härliga sommarkvällar. Välkommen till Ön i Malmö – den oemotståndligt populära platsen där harmoni och bekvämlighet möts på ett unikt sätt. Här bor du med förtrollande närhet till havet och naturen samtidigt som alla bekvämligheter du behöver finns runt hörnet. Busskommunikationen ligger endast ett stenkast bort, vilket gör det enkelt för dig att utforska staden och dess omgivningar. Livsmedelsbutiker finns inom bekvämt räckhåll, och det är bara en kort promenad eller en avkopplande cykeltur till den charmiga småbåtshamnen och Ribersborgsstranden – en pärla för de som älskar strandlivet. Upptäck några av Öns smultronställen inom gångavstånd, som det välrenommerade Limhamns fiskrökeri där färska delikatesser väntar på att avnjutas. Njut av utsökt pizza från Mastio pizzeria eller unna dig något sött från det lokala guldkornet, Limhamns glassmejeri. För dig som söker det perfekta kombinationen av natursköna omgivningar och stadspuls är Ön i Malmö det självklara valet. Upplev en livsstil där du har allt du behöver inom räckhåll och där varje dag blir en möjlighet att skapa fantastiska minnen. Kort och gott - ett riktigt superläge! Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 2A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 3/4
4 937 kr/mån
28 284 kr/m²

Nu saluförs denna härliga och spatiösa bostaden på härliga Brobygatan! På husets gavel lockar en mysig 30-tals pärla med stiligt brädgolv, charmiga stuckaturer och vackra listverk. Bostaden erbjuder öppen och social planlösning mellan det moderna köket och det trivsamma vardagsrummet, möblerbar halva för en perfekt läshörna eller hemmakontor, helkaklat badrum samt väl tilltaget sovrum med utmärkt förvaring och skön balkong i anslutning. På Brobygatan 2A bor du på trivsamt läge med det pulserande utelivet runt hörnet. Omgivningen är med närheten till Folkets park med trevliga tillställningar, S:t Knut med dess härliga fik, Kulturmeckat Möllevången med det stora utbudet av restauranger och torghandel och inte minst Triangeln som erbjuder shopping i toppklass och city-tunnel. Allt inom promenadavstånd. Den nybyggda tågstationen erbjuder smidig pendling till City, Svågertorp, Hyllie, övriga Skåne och Köpenhamn. Här har du cykelavstånd till Pildammsparken med vackra promenadstråk och härlig natur. Till Malmö Central tar du dig med buss MalmöExpressen på 10 minuter och knappa 15 min på cykel. Runt hörnet hittar du mysiga caféer, lekplatser, postkontor, matbutiker och restauranger. Kort och gott- ett riktigt kanonläge! Denna bostad måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Dammfrivägen 52D, Solbacken, Malmö kommun

Dammfrivägen 52D

Lägenhet
Solbacken, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 900 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
2 923 kr/mån
32 759 kr/m²

Nu saluförs denna härliga och ljusa tvårummaren på populära Solbacken! Här lockar en trivsam gavellägenhet med skönt ljusinsläpp, utmärkt walk in closet, renoverat kök från 2019/2020, badrum med tvättmaskin, rejält sovrum med förvaringsmöjligheter samt trevligt vardagsrum med balkong i solsäkert söderläge! Med gångavstånd till Kronprinsen och härliga Ribersborgsstranden är det lätt att förstå varför Solbacken och Dammfri vuxit och blivit en av de populärare områdena i Malmö. Ett stenkast från bostaden har du härliga Pildammsparken med mysiga promenadstråk, grönytor och utegym. City når man med några minuters cykelfärd och vill man åka kommunaltrafik finns busshållplats i princip utanför dörren. Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Berguvsgatan 11A, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 11A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/4
5 535 kr/mån
23 990 kr/m²

Nu saluförs äntligen en stor och härlig gavelfyra på populära Söderkulla! Här lockar en välplanerad och toppmodern bostad om 104 kvadratmeter i aktiv och attraktiv förening. Bostaden erbjuder trivsamt ljusinsläpp åt flera väderstreck från väl tilltagna fönsterpartier. Lägenheten är utrustad med golvvärme i hall och kök samt modern belysning i form av dimbara spotlights. På Berguvsgatan 11A bor du med lättmöblerade ytor, tre sovrum i utmärkt storlek, renoverat badrum samt gäst-toalett i stilrena nyanser, gott om förvaring samt skön balkong med utsikt över området för såväl dagens första kopp som härliga sommarkvällar. Beläget i ett trivsamt närområde erbjuder Söderkulla en fantastisk boendemiljö med oöverträffad tillgång till all tänkbar service. I närområdet finner du allt du behöver för en bekväm vardag. Mataffärer, butiker, apotek och vårdcentraler finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det lätt att hantera vardagliga ärenden utan krångel. För shoppingentusiaster ligger Hyllie inom räckhåll, och här väntar de imponerande shoppingdestinationerna Emporia och Citytunneln. Med Citytunneln tar du dig smidigt till både Köpenhamn och Lund med omnejd, vilket ger dig fantastiska möjligheter att utforska och uppleva olika städer och kulturer. För ytterligare shopping och kommunikationsmöjligheter behöver du inte leta längre än till Mobilia, som också ligger inom behagligt avstånd från din nya bostad. Här möts du av ännu fler shoppingalternativ och bekväma kommunikationslänkar. När det gäller transport är Söderkulla optimalt beläget med närhet till buss (busslinje 2) för enkel och smidig resa runt i staden. För dig som pendlar med bil underlättar det korta avståndet till motorvägarna och ger dig en effektiv och bekväm vardag. Kort och gott - ett riktigt superläge. Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Balkong

Visar alla 5