Sankt Persgatan 148 E

Norrköpings kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
99 m²
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1899-1901
Avgift
6 041 kr/mån
Pris/m²
20 152 kr/m²

Välkommen till Sankt Persgatan 148E – en oas av rustik elegans och modern bekvämlighet mitt i hjärtat av staden. Denna enastående lägenhet kombinerar den charmiga karaktären hos trägolv och träbalkar med sofistikerad modernitet i kök och badrum.

När du kliver in i denna pärla möts du genast av den varma och inbjudande atmosfären som trädetaljerna ger. De robusta trägolven sträcker sig framför dig, och taket pryds av vackra träbalkar som ger en autentisk rustik känsla. Tegeldetaljerna som smyger sig fram längs väggarna lyfter fram den historiska karaktären hos denna unika bostad.

Det moderna köket är ett sant mästerverk i kontraster. Mörkt kakel ger en sofistikerad touch samtidigt som det skapar en dramatisk kontrast till träelementen. Här finner du moderna vitvaror som passar den mest kräsna kocken. Den smarta layouten ger dig gott om arbetsyta samtidigt som du kan blicka ut genom fönstret och njuta av den pulserande stadsvyn.

Det ljusa och generösa ljusinsläppet i lägenheten ger en öppen och luftig atmosfär. Solens strålar flödar in genom fönstren och skapar en naturlig lyster som förstärker de rustika trädetaljerna och ger liv åt varje hörn av hemmet.

Men det är inte bara inne i lägenheten som du kommer att trivas. Utanför dörren väntar en charmig innergård som blomstrar i sommarhalvåret. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar, umgås med vänner och familj och arrangera minnesvärda grillkvällar. Uteplatsen blir din personliga oas där du kan koppla av och ta in den grönskande skönheten som omger dig.

Sankt Persgatan 148E är inte bara en lägenhet – det är en livsstil. En perfekt balans mellan rustik charm och modern komfort, och en möjlighet att bo mitt i stadens hjärta samtidigt som du har en privat och avkopplande uteplats att kalla din egen. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska adress. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev denna unika pärla på nära håll.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Magnus Johansson, Husfoto
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Simon Petersson

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Simon Petersson, Mäklarhuset Norrköping
011-247970
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas