Ångbåtsgatan 5

Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun Se på karta

3 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Hamnhus 1 i Norrtälje
Om föreningen
Avgift
5 291 kr/mån
Pris/m²
39 489 kr/m²

Fantastisk hörnlägenhet i vackra Hamnhus1. Här njuter man av lugnet i ett riktigt bra läge i Norrtälje hamn samtidigt som området fortsätter att växa på andra sidan av grannhusen.
Bostaden är en öppen och luftig trerummare med 2.70m i takhöjd. Den tilltagna takhöjden och fönster i två väderstreck ger boendet ett härligt ljus och rymd. Fina trägolv, stort duschrum och stilrent kök med bänkskiva i kvartskomposit. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning och från vardagsrummet når man den rymliga balkongen. Från balkongen har man utsikt ner mot Hamnpromenaden och kajen. Rymlig hall med bra förvaring, från hallen når man de båda sovrummen. Lägenheten nås bekvämt med hiss och under huset finns tillhörande garage samt föreningens garage.
Norrtälje hamns första hus, Hamnhus1, blev klart för inflyttning 2018. Föreningen installerade solceller på fastigheten 2022.
Norrtälje hamn växer hela tiden i takt med att nya kvarter färdigställs, i sommar ska hela kajen vara klar och öppnas upp för allmänheten vilket kommer stärka känslan av att hamnen blir Norrtälje nya vardagsrum. I dagsläget finns två restauranger, den ena i Brf Hamnhus1, samt närliggande Åtellet. Man har givetvis direkt närhet till hela stadens utbud på bara några minuters promenad.

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Kontakta mäklaren

Henric Johansson

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
Mäklare Henric Johansson, Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
0708-40 00 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.