Orvars väg 27

Nyby, Uppsala kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1994
Förening
BRF Nyby Park
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
5 492 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Pris/m²
25 864 kr/m²

Varmt välkomna till Orvars väg 27!

Nu finns chansen att flytta in i en välplanerad 3:a högt upp med inglasad balkong i 55+ boende. Bostaden är ljus och välkomnande med en bra planlösning, där ett rymligt vardagsrum med plats för flera möblemang och fönster i två riktningar, är en av fördelarna. Härifrån nås balkongen i söderläge, med utsikt mot en vacker park, vilket ger extra boendekvalitet. Köket är uppdelat i ett rejält arbetskök och matplats vid fönstret. Två bra sovrum samt generöst badrum och möblerbar hall.
Hiss från markplan, tvättstugan i bottenplanet nås med hiss.
Läget är utmärkt, lugnt och tyst. Intill fastigheten finns en vacker park att flanera i. Många tar en promenad till Gamla Uppsala, där man kan ta en fika eller lunch och njuta av dem fina miljöerna på Odinsborg.

Det finns en stor och väl utrustad festlokal, som medlemmarna lånar gratis och som passar perfekt vid tex födelsedagar. För gäster som har åkt långt, finns det även ett gästrum.
Brf Nyby Park är en välskött och stabil förening som erbjuder bra bostäder för dig som är 55+, men som inte vill ha och inte vill betala för obligatorisk service. Här bor man lugnt och tyst, och väljer själv om man vill umgås med övriga medlemmar i föreningen. Föreningen har en god gemenskap och man träffas gärna för att fika i trädgården eller ha någon annan aktivitet, såsom torsdagsärtor eller andra aktuella evenemang.
Goda bussförbindelser och för er med bil finns det 9 st garageplatser, 7 st parkeringsplatser och 4 st gästparkeringsplatser som tillhör föreningen. Bra läge, och föreningen gränsar till ett trevligt villaområde, Det är nära till Gränbystaden med allt sitt utbud och det finns vacker natur att promenera i.
Extra bonus är bokbussen som kommer en gång per vecka under terminerna.

Pga rådande världsläge erbjuder vi endast bokade visningar.
Bostaden kan komma att säljas innan visningsperioden är över. Ring mäklaren omgående vid intresse för att boka in en privatvisning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Ulrika Eliasson

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Ulrika Eliasson, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46738408672