Asa Thors gränd 2

Oceanhamnen, Helsingborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Ophelias Brygga
Om föreningen
Avgift
3 501 kr/mån
Driftkostnad
3 780 kr/år
Pris/m²
52 164 kr/m²
Antal besök
1 383

Havsliv, stadsliv och ett rikare liv. Optimalt planerade trea på fjärde våningen i Oceanhamnens mest trivsamma förening, BRF Ophelias brygga.

Ytterst välplanerad trea med minimalistisk inredning, rikligt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Kök och vardagsrum har öppen planlösning, två rejäla sovrum i vardera ände av lägenheten och i centrum finns ett rejält badrum med tvättmaskin och torktumlare. Man entrar bostaden via loftgång med förmiddagssol och från vardagsrummet nås en härlig balkong i västerläge med sol från lunch till kväll!

Ophelias Brygga, ett grönt citykvarter med bland annat solceller på taket och bestående av cirka 120 bostäder plus mängder av gemensamma ytor. Som boende i föreningen kan en dag se ut ungefär så här; man börjar dagen med ett morgondopp från föreningens privata brygga, tar förmiddags kaffet i solskenet på loftgången, lunchen grillar man på föreningens gemensamma gasolgrill och eftermiddagskaffet tar man på bostadens privata balkong. När kvällen närmar sig kryddar man maten och drinkarna från sin odling på en av de två gemensamma tak-terrasserna samtidigt som man njuter av solnedgången. Det råder en trivsam köpenhamns inspirerad känsla över hela kvarteret och föreningen är väldigt aktiva på alla plan. Här finns givetvis gått om cykelparkeringar och som boende i huset är man dessutom medlem i en bilpool.

Boka visning med ansvarig mäklare Martin Persson via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179338

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Martin Persson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Martin  Persson, 3etage Fastighetsmäklare
0735-179 338

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.