Östra Vallgatan 15

Olympia, Helsingborg Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89,5 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1999
Förening
HSB BRF Slottet i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
6 863 kr/mån
Pris/m²
35 698 kr/m²

Vill ni bo med promenadavstånd till centrum i en stor trea på 89,5 kvm som har två badrum, stor balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum? Nu kan drömmen bli sann, välkomna till Östra Vallgatan 15!

Hög arkitektonisk klass genomsyras fastigheten av som stod klar år 1999 som går i dansk funktionell design där arkitekterna Jais Nielsen och Mats White står bakom. Projektet blev uppmärksammat samma år då de vann Skönhetspriset som var från Skönhetsrådet i Helsingborg. Året efter, 2000 fick de ytterligare ett pris som var Kasper Sahlin priset som delades ut av Sveriges Arkitekter till byggnader av hög arkitektonisk kvalitet. HSBs förbundsstämma utsåg Brf Slottet till årets HSB-projekt, år 2001.

På tredje våning vilket ni når genom att ta hissen finner ni denna smakfulla bostad där ni redan i hallen får en försmak av den genomtänkta planlösningen. I hallen finns inbyggd garderob, klädkammare och ligger i anslutning till de två helkaklade badrummen med badkar och det andra har dusch, tvättmaskin och torktumlare, väldigt praktiskt. Två väldisponerade sovrum som ligger i varsin del av bostaden som kan inredas med säng och förvaring där det ena har fransk balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd som ger trevliga umgängesytor och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger i ett härligt läge med minimal insyn som är fullt möblerbar!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 16
    maj
    Sön 16 maj kl. 11:00–11:30
    Bokning till visning gör ni genom hemsidan, var god respektera tiden ni får tack!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.