Nyproduktion

Termikgatan 49F

Örebro Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Södra Ladugårdsängen 1
Om föreningen
Avgift
4 499 kr/mån
Pris/m²
33 716 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en lyxig 3:a med gott om yta för den lilla familjen eller er som vill ha ett extra rum för kontor, walk- in- closet eller gästrum. Här finner ni ett boende för er som vill åt det lilla extra och som vill bo i Örebros snyggaste bostadshus med hög standard både i och utanför bostaden.

Bostaden är belägen i ett hörn vilket innebär de finns fönster i två väderstreck för trevligt ljusflöde samt fin utsikt över parken.
Entrén upplevs rymlig, välkomnade och praktisk med inbyggda garderober, städskåp och hatthylla för god förvaring. Stilfullt badrum i klassiska materialval med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkyta med väggskåp ovan. Utifrån hall och badrum möter du vardagsrummet som är generöst med balkong i bästa västerläge där ni kan njuta av middagen i kvällssolen. Innanför vardagsrummet ligger separata köket där de finns plats för en större matgrupp för sociala tillställningar. Bostaden erbjuder två sovrum med inbyggda garderober i båda väderstrecken.

Utöver lägenheten ingår en elcykel och huset har en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Som boende har du även tillgång till terrassplanet med sina tre stora terrasser, där de finns plats för att duka upp kvällsmiddagen eller en kopp kaffe i solstolen med några vänner. I anslutning till denna sociala oas ligger växthuset där man kan ekologiskt odla sina grönsaker tillsammans med grannarna. För att sätta extra njutning på tillvaron finns relaxavdelning med bastu kopplat till ena terrassen för att finna ro i vardagen utan att knyta på sig skorna och lämna hemmet.

En social, nytänkande och hållbar bostad som du inte får missa!

Hjärtligt välkomna att kontakta mig för en privat visning, [email protected] eller 073-0355761.

Läs mer om bostaden
Lejons Mäkleri