Kommande

Karlsdalsallén 38

Örebro, Örebro kommun Se på karta

2 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Förening
BRF Åbrodden
Om föreningen
Avgift
3 363 kr/mån
Pris/m²
29 929 kr/m²
Kommande

Välkommen till Karldalsallén 38!
Nu saluförs denna trevliga trerummare med balkong i solnedgångens västerläge. Boarean om 71 kvadratmetrar är smart disponerad med en öppen planlösning, köket är öppet till matplatsen som i sin tur är öppen till vardagsrummet. Bostadsrätten är belägen på fjärde våningen och har balkong i västlig riktning, här ser du ut över det gröna stråket som skiljer på stadsdelarna Södra ladugårdsängen och Sörbyängen.

Bostadsrättens håller en väldigt fräsch och ljus känsla med genomgående vitmålade väggar och parkettgolv, vardagsrummet har ett suveränt ljusinsläpp från två vädersträck. Vita skåpsluckor i köket med rostfria vitvaror från Siemens, integrerad diskret diskmaskin. Badrum i ljust kakel och klinker, golvvärme och tvätt & torkmaskin.

Här bor du i en förening med god ekonomi i lugna områden med närhet till golfbana, fotbollsplaner, Backahallen för racketsport, Sörbyskogen med motionsspår och härliga strövområden, flera förskolor, grundskola och gymnasium. Du har även närhet Örebro Universitet, matbutik, vårdcentral. Till Örebro city med ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen har du ca 5 min cykelavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Reynolds Ndugwa Kigula

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46764272795

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.