Ringduvegatan 97

Råby, Västerås Se på karta

795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Storspoven i Västerås
Om föreningen
Avgift
4 697 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
9 695 kr/m²
Antal besök
1 963
Dagar på Hemnet
13

Välkommen till Ringduvegatan 97. Här kommer en trea i en stabil förening med områdets bästa läge. Vardagsrum mot grönska och extra fönster tack vare gavellägenhet. Stamrenoverat badrum med tvättmaskin. Välskött kök med fina materialval och plats för matgrupp. Två sovrum varav ena har gott om förvaring. Markis med elmotor finns vid kökets fönster samt markis på balkongen. I huset finns även bastu att använda inom föreningen.

Föreningen Storspoven är en stor och stabil förening med låga lån. Fastigheterna har gjort stora renoveringar under åren och ingen planerad höjning av månadsavgift.
Lägenhetsförråd finns i källaren och dessutom tvättstuga.

Råby byggdes under 1960-talet men har under senare kompletterats med nyproduktion. Området har även genomgått en stor omdaning. Fastigheterna har renoverats både in- och utvändigt. Området har även ett centrum som innehåller det mesta i serviceväg. På Råby finns alla upplåtelseformerna representerade hyres-, bostads- och äganderätten. Råby är ett bostadsområde med stora grönområden och som kan erbjuda de boende fina fritidsaktiviteter. Utöver det finns det elljusspår, ishockeyrink, fotbollsplaner m m.
Erikslund Shoppingcenter ligger nära till hands och likaså Västerås City.

Anmäl er till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mälardalens Fastighetsförmedling AB