Regementsgatan 56

Ritorp, Solna kommun Se på karta

3 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72,1 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
1956
Förening
Stockholms Garnisons BRF nr 1
Om föreningen
Avgift
3 485 kr/mån
Driftkostnad
5 880 kr/år
Pris/m²
42 926 kr/m²
Antal besök
4 465
Dagar på Hemnet
26

Välkomna till denna charmiga bostad med fantastiskt läge utöver det vanliga! När dörren öppnas till denna fina bostad möts du av härligt ljus, rymd och atmosfär. Bostaden karaktäriseras av optimalt disponerade ytor med en rymlig och välkomnande hall där avhängnings- och förvaringsmöjligheterna optimerats.
Vidare in i detta hem möts ni av ett fräscht badrum samt ett representativt vardagsrum med utrymme för soffgrupp framför väl tilltagna fönsterpartier. Balkong som bidrar med en magisk utsikt som förlänger bostaden och kan nyttjas större delen av året samt genomgående ljusa och fräscha materialval.

Stockholms Garnisons BRF Nr.1 är en fantastisk bostadsrättsförening med välskött fastighet och friköpt mark. Föreningen karaktäriseras av mycket god ekonomi. Föreningen innehar i dagsläget 151 bostadsrätter i fem huskroppar. Som medlem i denna förening disponerar ni även över cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga på källarplan. Tvättstugan är utrustad med tre nya tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum och två manglar. I föreningen finns det även tillgång till gemensam grillplats, gästlägenhet och bastu!

Läget på Regementsgatan 56 intill Friends Arena, Hagaparken och Råstasjön klassas ofta som ett av de mest attraktiva i Solna. Här har ni direkt närhet till service, restauranger, butiker och kommunikationer. Välkomna till ett riktigt drömboende i lugnt och skönt område!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Elias Oujlouq

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Elias Oujlouq, Erik Olsson Fastighetsförmedling
072-398 10 95

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.