Nyproduktion

Stationsvägen 52

Roslags Näsby, Täby Se på karta

4 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Platform West
Om föreningen
Avgift
4 502 kr/mån
Pris/m²
59 459 kr/m²
Nyproduktion

Stor trea högt upp i huset med dubbel balkong och två badrum.

Välkommen hem, här finns alla möjligheter för att bo och leva det liv du vill leva. Har du väl flyttat hit kommer du förmodligen att stanna. På västra sidan om Roslags Näsby station växer ett nytt kvarter fram. Läget är minst sagt perfekt om du vill bo med naturen inpå knuten men ändå ha Stockholms citypuls inom några minuters räckhåll. Med Roslagsbanan nästan direkt utanför dörren kommer du till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 12 minuter.

YTEFFEKTIVT MED EXTRA GULDKANT
Sammanlagt bygger SSM här 109 lägenheter om 1-4 rum och kök. Utmärkande för dessa lägenheter är att alla kvadratmeter är noga planerade. Utöver det har du tillgång till marknadens snabbaste bredband och bilpool. Och så klart det lilla extra – en stor fantastisk innergård med generös kvällssol och en härlig takterrass. Här bor du lite mindre och lever lite större.

Platform West kommer att bli ett grönt kvarter på många sätt, med allt från avfallshantering, solceller och klätterväxter på fasaden till sedumtak och allmänna mötesplatser. Allt paketerat i ett fint läge mot torget i söder och Roslagsbanan i öster! För att ge exteriören liv utförs fasader och balkongräcken i flera olika sorters material. I gatuplan planeras också för lokaler vilket innebär att en uteservering i kvarteret inte behöver vara en önskedröm.

Bostäderna är utformade så att de på bästa sätt både skapar bra umgängesytor men ändå ger möjlighet till avskildhet. Med fina materialval och högstandard kan du förvänta dig ett boende som är något extra.

Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats. Gemensam takterass.
Garage, bilpool och gott om cykelplatser.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Täby