Pionjärgatan 16

Rynningeåsen, Örebro kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
HSB BRF Honnören i Örebro
Om föreningen
Avgift
6 020 kr/mån
Driftkostnad
12 728 kr/år
Pris/m²
27 326 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till Pionjärgatan 16 - en riktigt härlig trerummare med en fantastiskt stor uteplats i söderläge. Denna lägenhet är större än en vanlig trea och erbjuder två stora sovrum samt gott om utrymme för kök och matplats med fönster från två håll. Badrummet har egen tvättmaskin och torktumlare och allt är nyproducerat med högsta komfort. Betonghuset gör att ljudnivån är låg och den vattenburna golvvärmen i hela lägenheten gör att du kan njuta av extra komfort året runt och möblera utan att bli störd av element. Garderoberna har skjutdörrar för en extra känsla av lyx.

Föreningen har tillgång till ett ovanligt stort antal parkeringsplatser, med fler än en per lägenhet i snitt. Säljaren har idag garageplats för båda bilarna vilket gör det enkelt att ta hissen ner till bilen som är varm och redo att köras iväg med direkt oavsett väderlek. I garaget finns både cykelverkstad och ett flertal elbilsplatser att hyra för den miljömedvetne. Solpaneler på det vackra plåttaket ger bättre föreningsekonomi och för dig med många saker finns extra förråd att hyra vid behov.

Att bo nära naturen vid Rynningeviken är en verklig MAGISK upplevelse. Du har också närhet till Venan, Oset och Naturens hus där du kan promenera, rekreera och följa naturens årstidskiftningar. Området är lugnt och har god service, lekparker, samt bra skolor (som Norrbyskolan) och förskolor (som Rynningeåsens förskola). Du kan känna dig trygg här med goda grannar och Örebros mest attraktiva villaområde precis bredvid. Med linje 8, Björkhaga/Bettorp, bara 150 meter från lägenheten är det enkelt att ta sig till och från stadskärnan.

Missa inte chansen att uppleva en unik livsstil i denna fantastiska lägenhet. Kontakta oss idag för att boka din visning!

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Michael Kaya

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Michael Kaya, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0739973717