Norrbågen 43B

Sätra, Gävle kommun Se på karta

1 375 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Gävlehus 11 i Gävle
Om föreningen
Avgift
3 253 kr/mån
Driftkostnad
11 448 kr/år
Pris/m²
16 667 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna ljusa och fina lägenhet om 82,5 välplanerade kvadratmeter med stor och härlig altan i soligt sydväst läge. En underbar 3:a i genomgående fint skick som genomsyras av härligt ljusinsläpp.

Lägenheten är i genomgående fint skick och erbjuder en välkomnande entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter, ett fräscht badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin, en separat wc. Köket går i smakfull stil med funktionella inslag som bra arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter samt en komplett maskinpark, här finns även plats för matbord. Ett socialt vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matplats. Från vardagsrummet nås bostadens stora och altan i soligt sydväst läge. Det finns två bra sovrum som båda är väl tilltagna till ytan. Tillhörande lägenheten finns även ett rymligt förråd som nås direkt från bostaden.

På Norrbågen 43B bor du i en stor och trygg förening om hela 401 bostadsrättslägenheter. Brf Gävlehus nr 11 ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns bland annat att tillgå lekplatser, boulebanor, grillplatser, bastu, hobbyrum, grovtvättstuga samt övernattningslägenhet. En förening utöver det vanliga.

Utöver en trivsam förening bor du i ett barnvänligt område med bland annat närhet till skog, natur, förskola, skola och matvarubutik. För den sportintresserade finns härliga friluftsområden i närheten samt promenadavstånd till Gavlerinken och Gavlehov. Du tar dig med enkelhet in till centrala Gävle, både via goda bussförbindelser och fina cykelbanor.

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Stefano Pierrou

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Stefano Pierrou, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0722-288034

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.