Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Serhat Bag

Serhat Bag

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skomakargatan 22B, Gävle Centrum, Gävle kommun
 • Fre 19 apr kl 17:15
Skomakargatan 22B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Skomakargatan 22B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Skomakargatan 22B

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
2 120 kr/mån
31 800 kr/m²

Denna enastående etta erbjuder en underbar balkong i sydvästläge där du kan njuta av solen eller en härlig måltid med sällskap. Lägenheten har ett centralt men fridfullt läge och ligger i närheten av Boulongerskogen, sjukhuset, Högskolan och butiker, för dig som vill njuta av stadens puls eller lugna promenader. Takhöjden i lägenheten är 2,70 vilket ger en extra härlig rymd! Bostaden erbjuder ett allrum som rymmer säng och soffgrupp från allrummet har du en utgång till en härlig balkong i bästa sydvästläge. Lägenheten är genomgående trevlig och badrummet är toppfräscht efter en renovering 2018. Vidare finns det även gott om förvaringsmöjlighter i form av två garderober. Här bor ni i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bostadsrättstillägg och ett källarförråd. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här bor du ett stenkast från bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulognerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
 • Balkong
Djuphamnsvägen 16, Bönan, Gävle kommun
 • Sön 21 apr kl 13:15
Djuphamnsvägen 16, Bönan, Gävle kommun, bild 2
Djuphamnsvägen 16, Bönan, Gävle kommun, bild 3

Djuphamnsvägen 16

Villa
Bönan, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
6 995 000 kr
206 m²
6 rum
1 248 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska villa på Djuphamnsvägen 16, ett unikt boende med en otrolig charm och ett underbart läge med havsutsikt. Bostaden är belägen i populära Bönan som erbjuder en idyllisk miljö med naturen, havet, badplats och möjlighet finns att ställa sig i kö till egen båtplats i Lillvikens småbåtshamn. Bostaden byggdes 2003 och kan idag erbjuda stora och fantastiska ytor om hela 206 kvadratmeter på två plan. Entréplanet erbjuder en öppen och härlig planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för umgänge. I anslutning till köket finns en charmig inglasad altan om ca 12 kvm som är vinterbonad, ett fantastiskt rum med utsikt mot havet. Utöver detta finns ett stort helkaklat badrum med bastu, ett väl tilltaget sovrum samt en entré med tvättstuga. Från entréplan kan du med enkelhet ta dig ut till husets baksida, där du finner en härlig utemiljö med två soliga uteplatser. Här kan du njuta stora delar av dagen. På övre plan finns även där ett stort allrum som kan nyttjas som vardagsrum alternativt göra ett ytterligare sovrum om så önskas. Lägg där till tre bra och stora sovrum samt ett helkaklat badrum så har du ett perfekt familjeboende. Här finns förutom ett charmigt och välskött boningshus ett praktiskt dubbelgarage med fjärrportar, friggebod, vedbod, isolerad hund/hönsgård samt flertalet förrådsutrymmen. Bönan - Norrlandets pärla. Bönan är ett gammalt fiskeläge med mysiga båthus och härliga bad. Bönan har fått sitt namn från verbet att böna. De yrkesverksamma fiskarna bönade sina strömmingstunnor, dvs. de lade tunnorna i havet för att de skulle svälla och därmed hålla tätt. Dessa tunnor la man i havets vik, därav namnet Bönaviken. Denna vackra vik har du utsikt över från flertalet av husets fönster. Dessutom ser du olika fyrar och delar av farleden, som leder de stora fartygen in mot Gävle Hamn. Det bästa med att bo i Bönan, är att man är på landet, nära havet och lagom långt från stadens stress. Däremot är det nära att ta sig in till stan, om man så önskar. Med bil tar det ca 15 min. och bussarna går relativt ofta. På vägen passerar du Gävles fina golfbana, med en bra restaurang. Det bästa med fastigheten är att det är sol från morgon till kväll. En skyddad småbåtshamn, Lillviken, ligger bara knappa 100 m bort. Där finns möjlighet att ställa sig i kö för att köpa en egen båtplats, alternativt att hyra en båtplats. Välkommen till Bönan! I närheten av bostaden finns även förskolor (Bönan och Lindbacka), skola (Strömsbro och Tallbacken), Böna café, restaurang Seglarbaren och ICA Stormarknad intill golfbanan. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Arentvägen 24, Hille, Gävle kommun
 • Fre 19 apr kl 16:00
Arentvägen 24, Hille, Gävle kommun, bild 2
Arentvägen 24, Hille, Gävle kommun, bild 3

Arentvägen 24

Villa
Hille, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
112 + 112 m²
4 rum
1 073 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa belägen på en insynskyddad tomt med härligt kvällssolsläge och stor uteplats. Med en total levnadsyta på hela 224 kvadratmeter fördelat på ett plan med källare, finns gott om utrymme för både familj och eventuella fritidsintressen. Ett enbilsgarage med extra hög port och smörjgrop för motorentusiasten samt plats för ytterligare två bilar på uppfarten som tillgodoser de flesta parkeringsbehov. Här erbjuds möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden då ett visst renoveringsbehov föreligger. På Arentvägen 24 bor du i ett populärt område i Hille med närhet till både skola, förskolor och kommunikationer. På entréplanet möts du av en öppen hall med utblick genom huset mot baksidan och det generöst tilltagna vardagsrummet med öppen spis och fönsterparti mot det inglasade uterummet. Intill finns köket med rejält med arbetsyta och plats för många sittande. En fristående vedspis ger karaktär och möjlighet till att komplettera uppvärmningen under kyliga dagar. Tre sovrum varav ett med utgång till trädäck i söderläge samt ett badrum med stor duschkabin utgör resterande del av entréplanet. På källarplanet, som klarade sig från översvämningen, möts du av ett stort allrum med eldstad, tvättstuga samt en rymlig verkstad, som även gör sig utmärkt som förråd eller hobbyrum, med utgång och trappa upp till innergård. Utöver detta finns ett delvis avdelat utrymme lämpligt som ett eller två sovrum, perfekt för den stora familjen eller gäster, samt ytterligare ett badrum med dusch och wc. Tomten om frikostiga 1073 kvadratmeter utgör en uppväxt oas, skyddad från insyn från gatan och närliggande bostäder. Baksidan som vetter mot grönområde har ett härligt soligt läge och en uppväxt trädgård där en ståtlig ek erbjuder skugga under sommardagarnas hetaste timmar. Här kan man njuta av solen långt in på kvällen och det inglasade uterummet erbjuder en extra umgängesyta under kyliga kvällar. Ett grönområde bakom huset ger en ytterligare yta för lek och spel. Här bor du med nära till lekplats, skola och förskola samt busshållplats. Fina cykelbanor förbinder Hille med kringliggande bostadsområden samt centrala Gävle. Hille erbjuder närhet till naturen med skogsområden, motionsspår och närhet till Hillesjön och Testeboån med flertalet badplatser inom cykelavstånd. Även bensinmack med servicebutik, två pizzerior och omtyckta fotbollsklubben Hille IP med flera gräsplaner och konstgräsplan. Sammantaget en villa med stora möjligheter och kvällsolsläge i ett populärt område med närhet till det mesta! Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Norra Hagstavägen 11, Bergby, Gävle kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Norra Hagstavägen 11, Bergby, Gävle kommun, bild 2
Norra Hagstavägen 11, Bergby, Gävle kommun, bild 3

Norra Hagstavägen 11

Gård/Skog
Bergby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
140 + 16 m²
10 ha tomt

Norra Hagstavägen 11 är en charmig fastighet som omfamnar det bästa av landskapets skönhet och bekvämligheten av närheten till staden. Beläget endast 3 mil från Gävle, är denna egendom en oas av lugn och naturlig skönhet. Med en vacker fastighet som sträcker sig över skog, betesmark, åkerar, ängar, ekonomibyggnad och bostadshus, erbjuder Norra Hagstavägen 11 en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en pittoresk miljö. Fastigheten består av 5 hektar skog, 4 hektar åkermark,1 hektar betesmark, en ekonomibyggnad om 388kvm, gästhus, lusthus, och fler byggnader med förvaringsmöjligheter samt två lägenheter fördelade på ett bostadshus med en rymlig trädgårdstomt. Huset, även om det behöver renoveras, är fyllt med potential och erbjuder en möjlighet att skapa ett personligt utrymme som passar dina behov och önskemål. Den vackra trädgårdstomten ger en perfekt plats för avkoppling och rekreation, med möjlighet till trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. En av de mest enastående funktionerna hos Norra Hagstavägen 11 är närheten till det naturliga vattendraget som strömmar genom tomten. Detta ger en idyllisk atmosfär och ger möjlighet till fiske, avkoppling vid vattnet och njutning av naturens skönhet direkt utanför dörren. Till fastigheten hör även en uthuslänga som innehåller tre hästboxar, vilket gör den idealisk för hästälskare eller dem som önskar utforska möjligheten till hästskötsel. Dessutom finns det ett garage och olika förvaringsmöjligheter, vilket ger gott om plats för fordon och verktyg. Sammanfattningsvis erbjuder Norra Hagstavägen 11 en fantastisk möjlighet att skapa ett drömhem i en naturskön miljö, med närhet till stadens bekvämligheter och tillgång till en mängd utomhusaktiviteter. Med sin potential och sina natursköna omgivningar är denna fastighet en verklig pärla att utforska och uppskatta. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun

Staketgatan 15

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 800 000 kr
84 m²
2 rum
vån 4/4
4 445 kr/mån
45 238 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindslägenhet om 84 kvadratmeter i det magnifika Ekelundska palatset. Denna lägenhet bjuder på karaktäristiska snedtak och takfönster och består av 2 rum och kök. Köket är komplett och högkvalitativt från Marbodal med en elegant bänkskiva i sten. Vardagsrummet, utan snedtak, har stora fönster och en utgång till en balkong som bjuder på perfekt läge för eftermiddags- och kvällssol, med utsikt mot gården. Sovrummet har charmiga snedtak och takfönster, samt en intilliggande "walk-in closet". Badrummet är också försedd med snedtak och takfönster, och är smakfullt inrett med klinkergolv, helkaklade väggar och inbyggd belysning i taket. En passage med garderober är en praktisk detalj. Nylagd fiskbensmönstrad ekparkett pryder samtliga rum och förhöjer den övergripande elegansen. Slutligen erbjuder denna lägenhet charmiga vinklar och vrår med material av hög standard, och skapar en harmonisk och trivsam atmosfär som är karakteristisk för det prestigefyllda Ekelundska palatset

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Klasbärsvägen 26, Sätra, Gävle kommun
 • Tis 16 apr kl 17:00
Klasbärsvägen 26, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Klasbärsvägen 26, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Klasbärsvägen 26

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 495 000 kr
136 + 6 m²
5 rum
346 m² tomt

Nu saluförs detta påkostade kedjehus i familjevänligt område med adress Klasbärsvägen i Sätra! Här möter du ett hem som bjuder in till umgänge med fantastiska sällskapsytor både inomhus och ute! Varmt välkommen med din intresseanmälan till denna rymliga bostad om hela 136 kvadratmeter. Ett kedjehus på familjevänliga Klasbärsvägen där renoveringen redan är genomförd så du kan njuta av hemmet från start. Här erbjuds en 1,5 plans villa med stora sällskapsytor där entréplanet består av stort kök med matgrupp som rymmer många, i köket finns även en stor köksö som bjuder in till umgänge kring matlagning och i vardagslivet. I anslutning till matplatsen finner du det ljusa vardagsrummet med skjutbara dörrar som sommartid suddar ut gränserna mellan inne och ute. Vidare in i bostaden finns ett stort sovrum med fantastiska förvaringsmöjligheter med lyxig hotellkänsla. Entréplanet erbjuder även en rymlig hall, ett badrum samt tvättstuga. Bostadens övre plan är våningen för familjen med 2 bra sovrum och ett allrum. Oavsett säsong så har utomhusmiljön mycket att erbjuda. Här finns ett stort tralldäck som kan möbleras i flera grupper med allt från lounge, matplats och utrymme för grillen. Stora skjutpartier från vardagsrummet gör att gränser mellan utomhus och inomhus enkelt kan suddas ut och altanen nås även via altandörren i köket. Trädgårdstäppa på baksidan med förråd. På husets framsida har uppfarten stenlagts för ett snyggt och stilrent uttryck. I närområdet finns flera skolor och förskolor, matvarubutik, elljusspår med fina längdspår vintertid. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Sörbygatan 71A, Södertull, Gävle kommun
 • Imorgon kl 17:00
Sörbygatan 71A, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 71A, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 71A

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
950 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 648 kr/mån
23 750 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 1:a om 40 kvadratmeter högst upp i huset! Lägenheten är i genomgående fint skick med nytt stamrenoverat badrum.Här möter du en välplanerad bostad med stort kök med gott om arbetsyta och plats för matgrupp för 4 personer. Allrummet är även det rymligt med naturlig plats för dubbelsäng utan att inkräkta på soffgruppen. I allrummet finns bra förvaringsmöjligheter via stor klädkammare. Badrummet som stamrenoverades 2019 är utrustat med dusch, kommod, wc och förberett för att installera tvättmaskin. Här bor du i populära föreningen Pernau med låg månadsavgift om 2648 kronor/månad som inkluderar värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen vilket innebär att du ej behöver sätta upp något elavtal och betalar endast för din förbrukning och ingen nätavgift. Lägenheten är belägen på Södertull, med gångavstånd till Gävle centralstation, Högskolan, livsmedelsbutiker, shopping och caféer. I närheten ligger även ett mysigt promenadstråk i Södra Koloniträdgården. Varmt välkommen med din anmälan!

 • Premium
 • Hiss
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun
 • Fre 19 apr kl 14:45
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 15

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
5 700 000 kr
126 m²
3 rum
vån 3/4
6 668 kr/mån
45 238 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende på 126 kvadratmeter med en modern och elegant atmosfär i det anrika Ekelundska palatset. Denna imponerande sekelskiftslägenhet erbjuder 3 rum och kök, inklusive 2 väl tilltagna sovrum samt två lyxiga badrum. Med en total boarea på 126 kvadratmeter ger denna bostad gott om utrymme för komfortabelt boende. Köket är utrustat med högkvalitativa Marbodal köksinredningar och stenbänkskivor som ger en lyxig känsla. De två badrummen är smakfullt utformade med klinkergolv, helkaklade väggar och infälld belysning i taket för att skapa en avslappnad och elegant atmosfär. Ett av sovrummen har en balkong med utsikt över den lugna gården, perfekt för avkoppling och frisk luft. Den stora kakelugnen i det rymliga köket ger en touch av traditionell charm till rummet, medan den nylagda fiskbensmönstrade ekparketten i alla rum bidrar till den moderna känslan.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brändströmsgatan 9A, Väster, Gävle kommun
 • Sön 21 apr kl 11:40
Brändströmsgatan 9A, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 9A, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 9A

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
865 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/4
2 457 kr/mån
33 269 kr/m²

Denna charmiga bostad erbjuder en välplanerad och öppen planlösning med generös takhöjd om 2,70 meter. Den ljusa och genomgående fina interiören skapar en trivsam atmosfär. I bostaden finns en praktisk sovalkov, perfekt för avskildhet och komfort. Det fullt utrustade köket inkluderar bekvämligheter som diskmaskin, inbyggd häll, ugn samt en trevlig köksö. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme och infällda spotlights i taket, vilket ger en lyxig känsla. I hallen finner du klinkergolv och en praktisk garderob för förvaring. Bostaden har ljusa materialval, såsom vitmålade väggar och vackert ekparkettgolv. Den låga avgiften om 2457 kronor per månad inkluderar uppvärmning, vatten, hushållsel och bostadsrättstillägg, vilket ger en ekonomiskt fördelaktig boendesituation. Läget är optimalt med närhet till Boulongerskogen, som erbjuder vackra promenadstråk och en badplats för avkoppling. Dessutom finns Gävle sjukhus och goda busskommunikationer i närheten. På kort avstånd hittar du även mataffär, Högskolan i Gävle och Stortorget med sitt varierade utbud av caféer, restauranger och affärer. Denna bostad är särskilt lämplig för studenter eller de som behöver en praktisk övernattningsbostad. Vid intresse är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och eventuell visning.

 • Premium
Gaddaborgsvägen 41, Valbo, Gävle kommun
 • Mån 22 apr kl 18:40
Gaddaborgsvägen 41, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Gaddaborgsvägen 41, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Gaddaborgsvägen 41

Radhus
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
168 m²
6 rum
546 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Gaddaborgsvägen 41 som är ett välutrustat friköpt kedjehus med en total boarea på 168 kvm, fördelat över två våningar. Huset har en förtjusande gavelläge och en välskött trädgård samt tomt. Här finns alla bekvämligheter för en bekväm och trivsam vardag. Huset har en imponerande uppvuxen trädgård som ger en naturlig känsla av avskildhet. Trädgården är välskött med grönska och odlingslådor, och den erbjuder utrymme för olika aktiviteter som bollspel och avkoppling. Framsidan pryds av en altan med vacker trall i soligt sydväst läge, perfekt för att njuta av eftermiddagssolen. På baksidan finns ännu en altan med tall där du kan njuta av morgon- och förmiddagssol. Entréplanet välkomnar dig med en rymlig hall som skapar en inbjudande atmosfär. I närheten av hallen finns en praktisk WC/tvättstuga som nyligen rustades upp år 2022. Här finns också tre välproportionerade sovrum, varav ett för närvarande används som walk-in closet. Köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en vinkyl och en inbyggd vattenkokare i köksblandaren. En smart lösning är att ägaren har tagit bort en vägg för att öppna upp köket och ge det extra utrymme. Detta våningsplan har även ett generöst vardagsrum som erbjuder tillräckligt med plats för både en stor soffgrupp och en matgrupp. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga altanen. På övervåningen skapar den generösa takhöjden upp till nock en charmig atmosfär med synliga takbjälkar och extra rymd. Här finns ett stort allrum som ger utrymme för olika aktiviteter, två bekväma sovrum, ett rymligt helkaklat badrum och en klädkammare för extra förvaring. Fastigheten erbjuder ett garage för bekväm parkering och förvaring genom varmbonat förråd intill garaget. Den rymliga uppfarten ger extra parkeringsutrymme och har en el-bilsladdare installerad för laddning av elbilar. Fjärrvärme frågan har tagits upp i området och kan bli aktuell inom något/några år. Summerat bor ni här i ett välskött kedjehus med en imponerande total boarea på 168 kvm fördelat över två våningar. Med trevligt gavelläge och vacker trädgård är detta hem en idealisk plats för en trivsam livsstil. Interiört erbjuder huset generösa och välutrustade utrymmen, inklusive ett stort kök med moderna bekvämligheter, flera sovrum och bekväma vardagsrum. De två altanerna på framsidan och baksidan av huset ger möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Med tillägg av garage, uppfart och el-bilsladdare är detta hus också praktiskt för den moderna familjen. En perfekt kombination av komfort, charm och funktionalitet. Bostaden är belägen i omtyckta Valbo som har bekvämligheter att erbjuda så som mataffär, flertalet förskolor, grundskola upp till årskurs 9, hälsovårdscentral, tandläkare och Valbo Köpcentrums stora utbud av shopping och service. För den sportintresserade familjen finns mängder av idrottsaktiviteter att ta del av i närheten som exempelvis ishallen Nickback Arena, ridskolan Gävle Fältrittklubb, idrottsanläggningen Åbyvallen, motionsspår, skidspår, gym och Valbobadet. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Elisabetgatan 13, Forsbacka, Gävle kommun
 • Tor 18 apr kl 15:45
Elisabetgatan 13, Forsbacka, Gävle kommun, bild 2
Elisabetgatan 13, Forsbacka, Gävle kommun, bild 3

Elisabetgatan 13

Lägenhet
Forsbacka, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
625 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 2/3
5 026 kr/mån
9 615 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2,5-rumslägenhet på Elisabethgatan 13, centralt belägen i härliga Forsbacka! Lägenheten erbjuder en genomtänkt och trivsam planlösning med en rymlig hall, kök med plats för matbord, ett ljust vardagsrum med utgång till en solig balkong, två bekväma sovrum samt ett stilrent badrum med tvättmaskin. Bostadens balkong med söderläge är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här bor ni i en trygg förening med en låg belåningsgrad om 2999kr/kvm. Här finns bekvämligheter som gemensam tvättstuga, bastu och hobbyrum för avkoppling. För de små finns en lekpark och grönområden, samt en gemensam grillplats där en pergola planeras att byggas. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med tillgång till både vindsförråd och källarförråd. Här bor du med närhet till matvaruaffär, förskola och skola. Storsjön, med badplats och småbåtshamn inom 300 meters avstånd, är perfekt för sommardagar och Emma-båten stannar här under sommarmånaderna. Du har också nära till idrottsplats, sporthall, motionsspår med elljusspår och utegym. En engagerad idrottsförening arrangerar olika aktiviteter för barn, såsom innebandy, fotboll, handboll och skridskoskola. Den vackra bruksmiljön erbjuder olika evenemang året runt, med bland annat uteservering och café under sommartid. Med värdefulla bussförbindelser precis utanför dörren når du enkelt Valbo, Gävle och Sandviken. Boendet är strategiskt placerat med cirka 15 minuters bilresa till Gävle, 10 minuter till Sandviken, 15 minuter till det charmiga Högbo Bruk och endast 5 minuter till Valbo Köpcentrum. För den som gillar utförsåkning är det endast 25 minuter till Kungsberget. Här har du verkligen allt inom bekvämt räckhåll för en trivsam vardag! Vi ser fram emot att välkomna dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Brändströmsgatan 17B, Väster, Gävle kommun
 • Imorgon kl 18:00
Brändströmsgatan 17B, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 17B, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 17B

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 450 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
2 632 kr/mån
29 592 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna smakfullt renoverade tvåa högst upp i huset med stor inglasad balkong i soligt söderläge. Bostaden är belägen i ett lugnt och omtyckt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Bostaden om 49 väldisponerade kvadratmeter erbjuder genomgående fina ytskikt och 2,70m i takhöjd vilket ger extra härlig rymd och ljus. När dörren öppnas möts ni här av en ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare finner ni ett helkaklat fräscht badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin, ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring genom inbyggd garderob. Bostadens stilrena och moderna kök som totalrenoverats 2020 är utrustat med allt du kan tänkas behöva, här finns även plats för matgrupp. Bostadens ljusa vardagsrum är stort och bjuder in till umgänge härifrån tar ni er ut till den stora inglasade balkongen på ca:8 kvm i soligt söderläge. I avgiften ingår vatten, bredband 100 mbit/s, kabel-TV samt bostadsrättstillägg och källarförråd. Brf Engelbrektsgårdarna är en omtyckt och välskött förening med 192 bostadsrätter. Föreningen har gemensam uteplats, bastu, snickarverkstad, föreningslokal med pentrykök samt bokningsbar övernattningslägenhet som medlemmarna i föreningen kan nyttja. Föreningen har även installerat 12 p-platser med elbilsladdare och 120 st bilplatser som går att hyra. I direkt närhet till bostaden finns självfallet alla nödvändigheter du kan tänkas behöva så som livsmedelsbutik, kommunikationer, sjukhuset, apotek och endast ca 10 minuters promenadavstånd till Högskolan. För den som önskar närhet till natur är Boulognerskogen ett härligt ställe med fina promenadstråk, utegym och badplats. Varmt välkomman till ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
Norra Prästvägen 1, Hille, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 21 apr kl 16:15
Norra Prästvägen 1, Hille, Gävle kommun, bild 2
Norra Prästvägen 1, Hille, Gävle kommun, bild 3

Norra Prästvägen 1

Villa
Hille, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
4 595 000 kr
139 + 100 m²
6 rum
1 429 m² tomt

Denna fantastiska ½ plans villa med en boarea på 139 kvadratmeter är en pärla som har genomgått omfattande renoveringar och är idag i utmärkt skick. Belägen i det lugna villaområdet Norra Prästvägen i Hille, på en återvändsgränd, erbjuder denna egendom både komfort och charm. På entréplan möts du av en välkomnande hall med klinkergolv och behaglig vattenburen golvvärme. I en öppen planlösning ansluter ett välutrustat Marbodal kök till vardagsrummet/matrummet, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär. Entréplanet rymmer också ett fridfullt sovrum och ett helkaklat badrum med moderna bekvämligheter. En trappa upp finner du ett rymligt allrum och två generösa sovrum, perfekta för familjen eller gäster. Dessutom finns två mindre rum och ytterligare en helkaklad wc, vilket ger gott om utrymme för olika behov. Förutom boningshuset inkluderar denna egendom ett stort dubbelgarage med en asfalterad uppfart och en ekonomidel. Här kan du njuta av en bastu, dusch och tvättstuga, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Den växttäckta trädgården erbjuder en avskild och privat atmosfär, perfekt för lek och avkoppling. En härligt uppbyggd altan under tak gör det möjligt att njuta av utomhuslivet i alla väder. Denna villa har genomgått betydande renoveringar under årens lopp så som. - 2011 renoverades hela huset invändigt med ett nytt Marbodal kök, badrum och toalett. Dessutom byttes all el ut, och en bergvärmepump installerades tillsammans med ett nytt vattenburet värmesystem för både huvudhuset och uthuset. - 2014 byttes alla fönster och panel på villan, samt ett nytt tak. En altan med tak byggdes med nödvändigt bygglov, vilket ger en underbar utomhusplats. - 2021 genomgick garaget takbyte och panelbyte, och även dörrar, fönster och garageportar ersattes för att hålla fastigheten i toppskick. Sammanfattningsvis är Norra Prästvägen 1 en välskött och charmig villa med moderna bekvämligheter och enastående utomhusutrymmen. Dess omfattande renoveringar gör detta till ett drömhem som är redo att tas i besittning. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i Hille och samtidigt ha bekväm tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Redargatan 1, Gävle Strand, Gävle kommun
Redargatan 1, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Redargatan 1, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Redargatan 1

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/5
6 889 kr/mån
27 099 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en fantastisk trea på 81 väldisponerade kvadratmeter i Brf Stuveriet. Denna lägenhet är nybyggd från 2018 och präglas av en hög standard genomgående. Med en takhöjd på 3 meter och vattenburen golvvärme som kan regleras individuellt i varje rum erbjuder den en bekväm och trivsam atmosfär. Det exklusiva Marbodalköket är utrustat med moderna köksluckor, stenbänkskivor och rostfria vitvaror. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en social atmosfär och ger dig möjlighet att möblera efter dina önskemål. Från vardagsrummet har du tillgång till en rymlig balkong på cirka 13 kvm, belägen i bästa solläge med kvälls- och eftermiddagssol. Balkongen vetter mot föreningens välskötta innergård. Dessutom har lägenheten en rymlig loftgång med havsutsikt. Två trivsamma och generösa sovrum rymmer dubbelsängar och erbjuder gott om förvaringsutrymme i flera garderober. Badrummet är toppmodernt med stilren kommod, dusch, duschväggar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bilen parkerar ni i varmgaraget i källaren som ingår i månadsavgiften, här finns även möjlighet att ladda el-bilen. Vid entrén har ni loftgång med plats för bord och stolar där ni kan njuta av förmiddagssolen och den underbara havsutsikten! Lägenheten är belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde och omges av charmiga promenadstråk längs både Gavleån och kanalen från havet. Du har bekvämt gångavstånd till Gävle centralstation med tåg- och busstransporter. I närområdet finns ett brett utbud av trevliga restauranger, inklusive Fullrigaren med sin skybar, Fiskemagasinet samt Aktern och Fören. Här finns även lekplatser, skatepark, basketplan och ett dagis. Det finns möjlighet att förvärva båtplats av säljaren vid Nyhamns Bryggförening som har bryggan i Nyhamn (som syns på bilderna). Vi välkomnar dig till en unik boendemöjlighet!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekelundska Palatset, null, Gävle kommun
 • 6 lediga bostäder

Ekelundska Palatset

Lägenhet
Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
fr. 3 200 000 kr
84-139 m²
2-4 rum
4 445 kr/mån

Välkommen hem till denna förtrollande fastighet med historisk charm från det förra seklet, vars ombyggnad har resulterat i 12 exklusiva lägenheter tillgängliga som bostadsrätter. Varje lägenhet är en unik pärla utöver det vanliga, och erbjuder en exklusiv standard av komfort och elegans. De imponerande detaljerna inkluderar fullt utrustade kvalitetskök från Marbodal, exklusiva badrum med bekvämligheter som egen tvättpelare och golvvärme, samt genomgående stavlagd ekparkett och vackra stuckaturer som för tankarna tillbaka till en svunnen tid. Högt till tak skapar en känsla av rymd och välbefinnande, med bevarade och nyskapade detaljer från förra seklet som adderar en unik karaktär till varje rum. Föreningen erbjuder även möjligheten att hyra parkeringsplatser och garage på fastigheten, samt har 13 laddstolpar för bekväm laddning av elbilar. Upplev en harmonisk känsla av historisk charm och modern bekvämlighet i denna enastående bostadsmöjlighet. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Serhat Bag för mer information!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15