Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Serhat Bag

Serhat Bag

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 15

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
5 700 000 kr
126 m²
3 rum
vån 3/4
6 668 kr/mån
45 238 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende på 126 kvadratmeter med en modern och elegant atmosfär i det anrika Ekelundska palatset. Denna imponerande sekelskiftslägenhet erbjuder 3 rum och kök, inklusive 2 väl tilltagna sovrum samt två lyxiga badrum. Med en total boarea på 126 kvadratmeter ger denna bostad gott om utrymme för komfortabelt boende. Köket är utrustat med högkvalitativa Marbodal köksinredningar och stenbänkskivor som ger en lyxig känsla. De två badrummen är smakfullt utformade med klinkergolv, helkaklade väggar och infälld belysning i taket för att skapa en avslappnad och elegant atmosfär. Ett av sovrummen har en balkong med utsikt över den lugna gården, perfekt för avkoppling och frisk luft. Den stora kakelugnen i det rymliga köket ger en touch av traditionell charm till rummet, medan den nylagda fiskbensmönstrade ekparketten i alla rum bidrar till den moderna känslan.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Malmmyravägen 10, Valbo, Gävle kommun
Malmmyravägen 10, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Malmmyravägen 10, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Malmmyravägen 10

Villa
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
5 350 000 kr
164 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till Malmmyravägen 10 – en fastighet utöver det vanliga med ett nybyggt och väl genomtänkt boningshus som färdigställdes 2021. Detta är en unik chans att förvärva ett modernt ladhus med en total boyta om 164 kvm, belägen på en imponerande tomt om 11 000 kvm. Denna stilfulla villa har en genomgående modern design med svarta ytor, ett elegant falsat plåttak, spröjsade fönster och inbjudande pardörrar i entrén som tillsammans skapar ett häftigt helhetsintryck. Villan har även smart belysningssystem där samtliga lampor och lampknappar, inklusive fasadbelysningen, är kopplade till Plejd belysningssystem. Huset erbjuder fyra rymliga sovrum som ger gott om utrymme för familj och gäster, ett stort vardagsrum som är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Två helkaklade badrum som är toppfräscha och utrustade med moderna bekvämligheter. Ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en luftig och ljus atmosfär. Praktisk tvättstuga med groventré. Villan är utrustad med vattenburen golvvärme via en luftvattenvärmepump, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt. På fastigheten finns även en stor garagebyggnad om 164 kvm som är en dröm för den som behöver extra utrymme för fordon, verkstad eller hobbyverksamhet. Byggnaden har vattenburen golvvärme via luftvattenvärmepump, vilket gör den bekväm och användbar året runt. Vatten och avlopp är också indraget vilket ökar användningsmöjligheterna. Den rejält tilltagna tomten om 11 000 kvm inkluderar en stor uppfart och en välskött trädgård med gräsmatta. Huset är beläget längst ned på gatan vilket ger en insynsskyddad och privat trädgård på baksidan, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en kombination av modern komfort och naturnära boende. Sammanfattningsvis är Malmmyravägen 10 är en fastighet som kombinerar stil, komfort och funktionalitet på ett enastående sätt. Med sitt moderna ladhus, stora garage och omfattande tomt erbjuder denna fastighet allt man kan önska sig och mer därtill. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad som är redo att bli ditt nästa drömhem! Villan har energiklass B vilket innebär att köparen har möjlighet att kunna få grönt bolån, lägg därtill att fastigheten är fri från fastighetsskatt till år 2036! Tveka inte på att kontakta Serhat Bag tel. 073-4339792 för mer information om detta objekt!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ekelundska Palatset, null, Gävle kommun
  • 5 lediga bostäder

Ekelundska Palatset

Lägenhet
Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
fr. 3 200 000 kr
84-139 m²
2-4 rum
4 445 kr/mån

Välkommen hem till denna förtrollande fastighet med historisk charm från det förra seklet, vars ombyggnad har resulterat i 12 exklusiva lägenheter tillgängliga som bostadsrätter. Varje lägenhet är en unik pärla utöver det vanliga, och erbjuder en exklusiv standard av komfort och elegans. De imponerande detaljerna inkluderar fullt utrustade kvalitetskök från Marbodal, exklusiva badrum med bekvämligheter som egen tvättpelare och golvvärme, samt genomgående stavlagd ekparkett och vackra stuckaturer som för tankarna tillbaka till en svunnen tid. Högt till tak skapar en känsla av rymd och välbefinnande, med bevarade och nyskapade detaljer från förra seklet som adderar en unik karaktär till varje rum. Föreningen erbjuder även möjligheten att hyra parkeringsplatser och garage på fastigheten, samt har 13 laddstolpar för bekväm laddning av elbilar. Upplev en harmonisk känsla av historisk charm och modern bekvämlighet i denna enastående bostadsmöjlighet. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Serhat Bag för mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Staketgatan 15, Gävle Centrum, Gävle kommun

Staketgatan 15

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 800 000 kr
84 m²
2 rum
vån 4/4
4 445 kr/mån
45 238 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindslägenhet om 84 kvadratmeter i det magnifika Ekelundska palatset. Denna lägenhet bjuder på karaktäristiska snedtak och takfönster och består av 2 rum och kök. Köket är komplett och högkvalitativt från Marbodal med en elegant bänkskiva i sten. Vardagsrummet, utan snedtak, har stora fönster och en utgång till en balkong som bjuder på perfekt läge för eftermiddags- och kvällssol, med utsikt mot gården. Sovrummet har charmiga snedtak och takfönster, samt en intilliggande "walk-in closet". Badrummet är också försedd med snedtak och takfönster, och är smakfullt inrett med klinkergolv, helkaklade väggar och inbyggd belysning i taket. En passage med garderober är en praktisk detalj. Nylagd fiskbensmönstrad ekparkett pryder samtliga rum och förhöjer den övergripande elegansen. Slutligen erbjuder denna lägenhet charmiga vinklar och vrår med material av hög standard, och skapar en harmonisk och trivsam atmosfär som är karakteristisk för det prestigefyllda Ekelundska palatset

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4