Nyproduktion

Ragvaldsbovägen

Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun Se på karta

4 090 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Avgift
5 693 kr/mån
Pris/m²
43 053 kr/m²
Nyproduktion

Här ser vi en social, öppen planlösning för kök och vardagsrum, men som också har möjlighet till en separat matplats. Köket är förstås fullt utrustat redan när du flyttar in, med inredning från Marbodal och vitvaror från Siemens. Vardagsrumsdelen är väldigt trevlig, här finns också utgången till mer umgängesyta på den fina balkongen som en extra bonus.

Även här ligger sovrummen separerade från hemmets sociala ytor. Det största har sin ingång från vardagsrummet och en härlig klädkammare, eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella. Det andra sovrummet har istället sin ingång i anslutning till entrén. Men ett nytt hem ska inte bara vara charmigt, utan även ha rum för de praktiska detaljerna. Här i form av ett fint badrum med WC, dusch tvättmaskin och torktumlare – och ett rejält förråd som sväljer det mesta. Vad mer kan man önska sig?

Välkommen till Sigtuna stadsängar och Brf Honungskupan! Här bygger vi nu Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna. Här har varje lägenhet sin egen karaktär, det gör det enklare att hitta hemmet du vill leva livet i. De allra flesta har också balkong eller uteplats – vissa har till och med två. Och så bor du nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt – nära naturen och Sigtunas mysiga stadskärna, men också med massor av service direkt i området. Perfekt för dig som tycker att livet är till för att levas!

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige