Nordviksberg 14B

Skärhamn, Tjörn Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,5 m²
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2013
Förening
BRF Nordviksberg 1
Om föreningen
Avgift
4 275 kr/mån
Driftkostnad
9 300 kr/år
Pris/m²
26 174 kr/m²
Antal besök
1 898
Dagar på Hemnet
8

Strax utanför Skärhamns pittoreska samhällskärna har ett nytt bostadsområde med varierad bebyggelse växt fram. På Nordviksberg bor man med vacker natur i rofylld miljö och havet intill. Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Här erbjuds bad från både bryggor, klippor och stränder. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden. Under sommaren lever området upp lite extra men här är lika vackert klara höstdagar, med stilla vatten och ett landskap som sprakar i färg.

Lägenheten är byggd 2013 med underbart ljus och hemtrevlig atmosfär. Fina materialval harmoniserar väl i lyxigt utförande med bland annat ett stort kök som bjuder in till matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen innefattar även en stor vardagsrumsdel med fina fönsterpartier ut mot den härliga balkongen. Här finns även två luftiga och fina sovrum varav det ena med access till en stor walk-in-closet. Badrummet nås från hallen, är helkaklat och väl tilltaget med stor dusch, förvaring, torktumlare och tvättmaskin.

Härliga gemensamma uteplatser i form av altaner och gräsytor ramar in området och gör det enkelt att följa solens strålar, väder och vind. Föreningens gästlägenhet är ett fint komplement för övernattande vänner som kanske åkt långväga eller helt enkelt valt att stanna över för Styckens färska frukostfrallor.

Allehanda service håller öppet året om och härifrån nås förskola och skola, livsmedelsbutik, systembolag och restauranger inom promenadavstånd. Närheten till Göteborg, enbart ca 50 minuter med bil, ger dessutom fina pendlingsmöjligheter. Buss till och från Göteborg går från stora vägen och busshållplatsen finner du bara några hundra meter bort.

Här trivas man ung som gammal, med eller utan barn - varmt välkommen till Nordviksberg!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Visningstider

  • 7
    jul
    Tis 7 jul kl. 17:00–18:00
    Anmälan krävs, boka här eller kontakta ansvarig mäklare. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.