Nyproduktion

Henriksbergsgatan 17 B

Skövde kommun Se på karta

2 625 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 248 kr/mån
Pris/m²
31 250 kr/m²
Nyproduktion

55+ boende. Bra planerad gaveltrea med inglasad balkong. Hall med skjutdörrsgarderob och klinkers. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, plats för rymlig matplatsgrupp. Generöst sovrum 1 ca 12,5 kvm med privat badrum med dusch, handdukstork, komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har också en gästtoalett. Från sovrum 1 ingång till klädkammare. Sovrum 2 med skjutdörrsgarderob. En bostadsrätt för dig som fyllt 55 år.

Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö.

För att under lätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset.

Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats.

Prel. inflyttning september 2024.

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Anders Ahlm

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Anders Ahlm, Riksbyggen ekonomisk förening
070-858 03 17