Mäklare Anders Ahlm

Anders Ahlm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Henriksbergsgatan 17 A, Ekedal, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 17 A

Lägenhet
Ekedal, Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 825 000 kr

82 m²

3 rum

4 187 kr/mån

34 451 kr/m²

Bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Välplanerad och rymlig trea med öppen planlösning på våning 2. Entréhall med klinkers och skjutdörrsgarderober för god förvaring. Kök med köksö och plats för matplats intill fönster, utgång till inglasad balkong. Generöst sovrum 1 om 12,5 kvm med klädkammare och ett mindre sovrum. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en gästtoalett. Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Henriksbergsgatan 17 B, null, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 17 B

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 250 000 kr

58 m²

2 rum

3 252 kr/mån

38 793 kr/m²

55+ Välplanerad och rymlig tvåa på våning 6 med inglasad balkong i sydvästläge. Social lägenhet med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till inglasad balkong. Kök med köksö. Stort fint helkaklat badrum med dusch, komfortvärmegolv, tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum har ingång till klädkammare för god förvaring. för dig som fyllt 55 år. Välkommen till en bekvämare verklighet i våra nyproducerade bostadsrätter. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö. Föreningen består av 61 ljusa lägenheter om två till fyra rum och kök. Alla med inglasad balkong eller uteplats, som i sin tur vetter mot söder eller väster. Det ger dig möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. För att under lätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset. Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats. Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bonum Brf Boulogner, null, Skövde kommun
 • 5 lediga bostäder

Bonum Brf Boulogner

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

1 650 000 kr

100 m²

4 rum

2 890 kr/mån

Nyproducerade bostadsrätterna i Skövde med grönskande utsikt intill Boulognerskogen och med centrum runt hörnet. Bostadsrätter för dig som fyllt 55 år.

 • Nybyggnadsprojekt
Henriksbergsgatan 17 A, null, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 17 A

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

1 650 000 kr

47 m²

2 rum

2 890 kr/mån

35 106 kr/m²

Bonum 55+ lägenhet - Rymlig tvåa i markplan med delvis inglasad uteplats i sydvästläge. Stort fint helkaklat badrum med dusch, komfortvärmegolv, tvättmaskin och torktumlare. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning för social samvaro. Köket utrustas med diskmaskin, ugn och induktionshäll. Det generösa sovrummet har ingång till klädkammare för god förvaring. En bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Prel. inflyttning september 2024. Huset ligger granne med Boulognerparken i Skövde. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö. För att underlätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset. Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Henriksbergsgatan 15, null, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 15

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 525 000 kr

100 m²

4 rum

4 851 kr/mån

35 250 kr/m²

55+ lägenhet - Välplanerad fyra om ca 100 kvm på våning 6. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Möjlighet till större vardagsrum genom frånvalsvägg. Kök med köksö för socialt umgänge. Generöst sovrum 1 med klädkammare. Sovrum 2 och sovrum 3 med skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en gästtoalett. Välkommen till din nya verklighet! Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
SAMBO på Odlingsgatan, Trädgårdsstaden Etapp 3, Skövde kommun

SAMBO på Odlingsgatan

Övrigt
Trädgårdsstaden Etapp 3, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

Pris saknas

Välkommen till SAMBO på Odlingsgatan – ett unikt boende för er med öga för kvalitet och design. Stora och väl genomtänkta parhus på 212 kvm där fokus är lagt på varje detalj. Husen håller hög standard, har spännande planlösningar och 2,7 m i takhöjd. Två till tre välplanerade våningsplan med två till tre badrum och upp till sex sovrum. Dessa drömhem skapas med hjälp av lokala samarbeten och spännande detaljlösningar. Husen har arkitektsritats för just denna plats, med fantastiska baksidor och skyddade uteplatser i söderläge. Dessa vetter mot strandskyddad äng, bäck och skog. Ett unikt hus i ett unikt läge! Observera att bilderna är endast avsedda som illustration och är inte alltid standardutförande. Vissa detaljer kan avvika från verkligheten. Följ gärna Sambo AB på Instagram för mer inspiration #sambo_ab För att inte missa något, se till att fylla i intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Orkestervägen 35, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 35

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg

Pris saknas

1 020 m² tomt

Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge. Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan enplanshusen Löjtnanten, Kaptenen och Översten i nästa etapp i Parkenområdet.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 52, null, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 52

Villa
Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg

Pris saknas

1 086 m² tomt

Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan enplanshusen Löjtnanten, Kaptenen och Översten i nästa etapp i Parkenområdet. Vill ni hellre ha ett tvåplanshus finns även hustyperna Majoren och Generalmajoren att välja mellan. Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Henriksbergsgatan 17 B, null, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 17 B

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 625 000 kr

84 m²

3 rum

4 248 kr/mån

31 250 kr/m²

55+ boende. Bra planerad gaveltrea med inglasad balkong. Hall med skjutdörrsgarderob och klinkers. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, plats för rymlig matplatsgrupp. Generöst sovrum 1 ca 12,5 kvm med privat badrum med dusch, handdukstork, komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har också en gästtoalett. Från sovrum 1 ingång till klädkammare. Sovrum 2 med skjutdörrsgarderob. En bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö. För att under lätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset. Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats. Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Orkestervägen 21, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 21

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg

Pris saknas

1 066 m² tomt

Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan tvåplanshusen Majoren och Generalmajoren I & II. Möjligheternas hus då de går att anpassa efter just era behov och där alternativa planlösningar är möjliga. Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 6, null, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 6

Villa
Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg

Pris saknas

5 rum

1 085 m² tomt

Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan tvåplanshusen Majoren och Generalmajoren I & II. Möjligheternas hus då de går att anpassa efter just era behov och där alternativa planlösningar är möjliga. Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Parkenområdet, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Parkenområdet

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg

Pris saknas

5 rum

1 086 m² tomt

Välkommen till Parkenområdet i Karlsborg. Med ett fantastiskt läge, intill Bottensjön och mitt i Norra skogens friluftsområde, får du ett högkvalitativt boende. På området uppför Kiselstaden 48 villor i varierande storlek och typ. Projektet första etapp påbörjades redan våren 2020. Nu finns möjligheten att nästintill välja fritt bland Kiselstadens olika hustyper, ritade av arkitekten PG Ylander, på de lediga tomterna. Välkomna att hitta er tomt och bygga ert drömhus!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12