Mäklare Anders Ahlm

Anders Ahlm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bonum Brf Boulogner, null, Skövde kommun
 • 4 lediga bostäder

Bonum Brf Boulogner

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 150 000 kr
58-100 m²
2-4 rum
3 252 kr/mån

Nyproducerade bostadsrätterna i Skövde med grönskande utsikt intill Boulognerskogen och med centrum runt hörnet. Bostadsrätter för dig som fyllt 55 år.

 • Nybyggnadsprojekt
Henriksbergsgatan 15, null, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 15

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 375 000 kr
100 m²
4 rum
4 851 kr/mån
33 750 kr/m²

55+ lägenhet -Välplanerad fyra om ca 100 kvm på våning 4 med fönster i tre väderstreck. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Kök med köksö för socialt umgänge. Generöst sovrum 1 med klädkammare. Sovrum 2 och sovrum 3 med skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett. Huset ligger granne med Boulognerparken i Skövde. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö. För att underlätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset. Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats. Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Minlokal Falköping, null, Falköpings kommun
 • 1 ledig bostad

Minlokal Falköping

Övrigt
Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Skövde
fr. 1 195 000 kr

Industrihallar med bra läge i centrala Falköping. Perfekt för både näringsidkare och privatperson vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Byggstart Etapp 1 och 2 första halvåret 2024 med inflytt halvårsskiftet 2024. Etapp 1; lokal 1 - 10, Etapp 2; lokal 11 - 16 samt Etapp 3 (ej bestämd byggstart); lokal 17 - 22. Projektet består av totalt 22 industrihallar som sitter samman och storleken ca 70 kvm per enhet. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Varje halldel förses med 4-blads vikport med gångdörr och fönster. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Lättskött med underhållsfri fasad. Samtliga hallar har golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Henriksbergsgatan 15, null, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 15

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 450 000 kr
100 m²
4 rum
4 851 kr/mån
34 500 kr/m²

Bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Välplanerad fyra om ca 100 kvm på våning 5. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Kök med köksö för socialt umgänge. Generöst sovrum 1 med klädkammare. Sovrum 2 och sovrum 3 med skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett. Huset ligger granne med Boulognerparken i Skövde. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö. För att underlätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset. Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats. Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Henriksbergsgatan 17 A, Ekedal, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 17 A

Lägenhet
Ekedal, Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 225 000 kr
58 m²
2 rum
3 252 kr/mån
38 362 kr/m²

55+ lägenhet - Välplanerad och rymlig tvåa om ca 58 kvm på våning fem med inglasad balkong i sydvästläge. Social lägenhet med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till inglasad balkong. Kök med köksö. Stort fint helkaklat badrum med dusch, komfortvärmegolv, tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum har ingång till klädkammare för god förvaring. En bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Henriksbergsgatan 15, null, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 15

Lägenhet
Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 150 000 kr
58 m²
2 rum
3 252 kr/mån
37 069 kr/m²

55+ lägenhet - Välplanerad tvåa med inglasad balkong i sydvästläge. Social lägenhet med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till inglasad balkong. Kök med köksö. Stort fint helkaklat badrum med dusch, komfortvärmegolv, tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum med ingång till klädkammare för god förvaring. Prel. inflyttning september 2024. Huset ligger granne med Boulognerparken i Skövde. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö. För att underlätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset. Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Mossvägen, null, Falköpings kommun

Mossvägen

Övrigt
Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 195 000 kr

Industrihallar med bra läge i centrala Falköping. Perfekt för både näringsidkare och privatperson vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Byggstart Etapp 1 och 2 första halvåret 2024 med inflytt halvårsskiftet 2024. Etapp 1; lokal 1 - 10, Etapp 2; lokal 11 - 16 samt Etapp 3 (ej bestämd byggstart); lokal 17 - 22.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 18, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 18

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
5 975 000 kr
172 m²
5 rum
1 068 m² tomt

Med ett enastående läge och fantastisk utsikt över vattnet saluförs nu detta exklusiva enplanshus som uppfördes så sent som 2021. Här erbjuds ni ett modernt hem med optimalt planerade ytor om 172 kvm. Husets exteriör är utformad med stilrena linjer och en kombination av material som passar harmoniskt in i den omgivande naturen. Den ljusa fasaden med stora fönster och panoramavyer ger en öppen och luftig känsla samtidigt som den tillåter det naturliga ljuset att strömma in i varje rum. Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum utgör den naturliga samlingspunkten i detta hem och här får hela familjen plats. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet öppnar upp mot ett stort trädäck med utsikt över sjön. Här skapas en perfekt plats för att ställa fram utemöblerna, grillen och umgås med familj och vänner. Huset har en tilltalande planlösning och erbjuder hela fyra sovrum varav ett master bedroom med eget badrum och tillgång till en walk in closet separerad från husets övriga sovrum. Den andra sovrumsavdelningen består av ett större och två mindre sovrum, med tillgång till ett rymligt badrum och klädkammare. All inredning i såväl badrum och kök kommer från Vedum. Genom hela huset löper ekparkett med underliggande golvvärme. Parkerar bilen gör ni bekvämt i carporten. Här finns även förrådsutrymme. Här bor ni omgivna av fin natur och i området finns bra motionsspår. I närområdet finns förskolan Kompassen. Ett stenkast bort finns busskommunikationer som tar er in till centrum med butiker och service. Här finns även förskolor och skolor F-9. Vill ni bli nästa ägare till detta drömboende vid Bottensjön? Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Orkestervägen 35, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 35

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
1 020 m² tomt

Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge. Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan enplanshusen Löjtnanten, Kaptenen och Översten i nästa etapp i Parkenområdet.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 52, null, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 52

Villa
Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
1 086 m² tomt

Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan enplanshusen Löjtnanten, Kaptenen och Översten i nästa etapp i Parkenområdet. Vill ni hellre ha ett tvåplanshus finns även hustyperna Majoren och Generalmajoren att välja mellan. Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 21, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 21

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
1 066 m² tomt

Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan tvåplanshusen Majoren och Generalmajoren I & II. Möjligheternas hus då de går att anpassa efter just era behov och där alternativa planlösningar är möjliga. Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 6, null, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 6

Villa
Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
5 rum
1 085 m² tomt

Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan tvåplanshusen Majoren och Generalmajoren I & II. Möjligheternas hus då de går att anpassa efter just era behov och där alternativa planlösningar är möjliga. Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Parkenområdet, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Parkenområdet

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
5 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till Parkenområdet i Karlsborg. Med ett fantastiskt läge, intill Bottensjön och mitt i Norra skogens friluftsområde, får du ett högkvalitativt boende. På området uppför Kiselstaden 48 villor i varierande storlek och typ. Projektet första etapp påbörjades redan våren 2020. Nu finns möjligheten att nästintill välja fritt bland Kiselstadens olika hustyper, ritade av arkitekten PG Ylander, på de lediga tomterna. Välkomna att hitta er tomt och bygga ert drömhus!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13