Fastighetsbyrån Skövde

Fastighetsbyrån Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frostaliden 8, Frostaliden, Skövde kommun
 • Ons 6 mar kl 16:30

Frostaliden 8

Lägenhet
Frostaliden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 600 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/7
3 867 kr/mån
26 230 kr/m²

Välkomna till denna fina bostad om 61 kvadratmeter som uppfördes år 2018. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket ger stora sociala ytor. Flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck, vilket kombinerat med högt i tak ger lägenheten ljus och rymd. Från vardagsrum / kök finns utgång till en härlig uteplats som är snyggt inramad med liggande staketribbor. Uteplatsen erbjuder solläge från mitt på dagen till sen kväll. Vidare i bostaden finner ni ett sovrum samt hall, båda med bra förvaring i smarta garderobslösningar. Det helkaklade badrummet är stilrent inrett och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Till bostaden hör en parkeringsplats och ett källarförråd. Fiberpaket (bredband, TV och telefoni) via Telia ingår i månadsavgiften. Som boende i Frostaliden bor du ett stenkast från Norrmalms handelsområde och köpcentret Elins Esplanad där både matbutiker, butiker och restauranger finns. Här bor du dessutom i nära anslutning till Aspö gård samt Karstorps friluftsområde med sjö och fina promenadvägar. Att ta sig till centrum är även det lätt med hjälp av kollektivtrafik och bra cykel- och gångvägar.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Stenelidsvägen 121, Ryd, Skövde kommun

Stenelidsvägen 121

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 095 000 kr
104 m²
4 rum
8 428 kr/mån
10 529 kr/m²

Välkomna till Stenelidsvägen 121 och detta välplanerade radhus i bostadsrättsform. Här erbjuds ni ett lättskött boende om 104 kvm med trevlig uteplats i sydvästligt läge och egen grästäppa. På entréplan har ni ett fint kök, renoverat badrum, tvättstuga och ett väl tilltaget vardagsrum. På övre plan har ni 3-4 sovrum och här får hela familjen plats. Även här finns ett badrum. Intill huset har ni förråd och i månadsavgiften ingår garageplats i länga. Här bor ni i ett lugnt och familjärt område med närhet till såväl lekplatser, skolor och förskolor. I närhet finns busshållsplats med täta avgångar. Välkomna att anmäla ert intresse!

Kulturvägen 10, Hentorp, Skövde kommun
 • Tis 5 mar kl 16:00

Kulturvägen 10

Villa
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
4 200 000 kr
129 + 40 m²
4 rum
808 m² tomt

Mycket välskött enplansvilla med vidbyggt garage och bra läge i populära Hentorp. Här bor du bekvämt med allt i ett plan och med utmärkt planlösning som fördelar sig på rymligt kök, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, ett stort allrum, två sovrum, helkaklat badrum, tvättstuga samt gästtoalett. Allrummet var tidigare två sovrum - den ursprungliga planlösningen kan enkelt återställas för den som har behov av ytterligare sovrum. På tomten finns en isolerad gäststuga med förråddsdel. Utomhus finns ett stort, härligt trädäck med plats för utemöbler och grill samt trädgård med gräsytor för lek om umgänge, allt snyggt inramat av buskar och murar. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, vårdcentral, fotbollsplaner, golfbana, livsmedelsbutik och fina naturområden. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Minlokal Falköping, null, Falköpings kommun
 • 2 lediga bostäder

Minlokal Falköping

Övrigt
Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Skövde
fr. 995 000 kr

Industrihallar med bra läge i centrala Falköping. Perfekt för både näringsidkare och privatperson vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Byggstart Etapp 1 och 2 första halvåret 2024 med inflytt halvårsskiftet 2024. Etapp 1; lokal 1 - 10, Etapp 2; lokal 11 - 16 samt Etapp 3 (ej bestämd byggstart); lokal 17 - 22. Projektet består av totalt 22 industrihallar som sitter samman och storleken ca 70 kvm per enhet. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Varje halldel förses med 4-blads vikport med gångdörr och fönster. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Lättskött med underhållsfri fasad. Samtliga hallar har golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Havstenavägen 19 B, Havstena, Skövde kommun
 • Tor 29 feb kl 17:00

Havstenavägen 19 B

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 845 kr/mån
15 920 kr/m²

Nu förmedlas två rum och kök på första våning med bra läge i Havstena! Här erbjuds gavelläge med fönster i tre väderstreck och ett vardagsrum med ostörd utsikt över sjön och Billingesluttningen. År 2019 genomfördes flera förbättringar, så som nya ytskikt, golv och ett stilrent HTH-kök. Lägenheten är dessutom besiktigad utan anmärkningar! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rotegatan 2 D, Norrmalm, Skövde kommun

Rotegatan 2 D

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 495 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 872 kr/mån
21 206 kr/m²

Välkommen till en ljus gavellägenhet högst upp i huset på Rotegatan 2 D! Här får du en lägenhet med härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck och en balkong utan insyn, med härligt västerläge och utsikt mot bergssluttningen. Här erbjuds tre rum, ett rymligt kök och ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Här bor du i en förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Denna bostad är perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både stadspuls, högskola, kommunikationer och natursköna områden. Välkommen på visning för att uppleva atmosfären själv – här kan ditt nya hem vänta!

 • Plus
 • Balkong
Repslagaregatan 1D, Centrum, Skövde kommun

Repslagaregatan 1D

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 075 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 490 kr/mån
24 157 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva bostadsrätt på Repslagaregatan 1D som genomsyras av stil och modernitet. Lägenheten totalrenoverades 2018 med nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt. Belägen på den högsta våningen med balkong i härligt söderläge erbjuder denna bostad en unik kombination av elegans och bekvämlighet då både hiss och garage tillhandahålls inom bostadsrättsföreningen. Förutom alla dessa fantastiska egenskaper kommer den låga månadsavgiften att göra din boendesituation ännu mer attraktiv och ekonomiskt fördelaktig. Läget är centralt och bekvämt med närhet till allt som kan önskas och mer därtill. Detta är verkligen en unik möjlighet att få njuta av det bästa av exklusivt boende i kombination med praktiskt och centralt läge. Välkommen hem till din drömlägenhet!

 • Balkong
 • Hiss
Helenius gata 6A, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 6A

Villa
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
4 995 000 kr
209 m²
7 rum
767 m² tomt

I hjärtat av Norrmalm finner ni detta fina tegelhus som inrymmer två lägenheter om 83 kvadratmeter vardera samt ett vindsrum med kokvrå och toalett om ca 37 kvadratmeter totalt. På vinden finns även vindsförråd. Huset är välvårdat och här har nuvarande ägare gjort löpande renoveringar med känsla och omtanke för huset. De båda större lägenheterna inrymmer två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Lägenheterna upplevs väldigt ljusa då alla rummen har fönster åt två håll. Här finns möjlighet för en ny ägare att nyttja hela huset själv eller välja att hyra ut lägenheterna. Till bostaden hör ett dubbelgarage. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Däldernavägen 34G, Dälderna, Skövde kommun
 • Sön 10 mar kl 12:45
Däldernavägen 34G, Dälderna, Skövde kommun, bild 2
Däldernavägen 34G, Dälderna, Skövde kommun, bild 3

Däldernavägen 34G

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
4 750 000 kr
142 m²
5 rum
545 m² tomt

Med ett högt och attraktivt läge i Dälderna ligger Däldernavägen 34G. Ett väldisponerat, energieffektivt och modernt suterränghus med hög kvalitet och underbara vyer. Med egenskaper såsom öppen planlösning, magisk utsikt, generös takhöjd, solpaneler, både balkong och uteplats samt en planlösning som rymmer hela familjen så är det svårt att inte trivas i detta fantastiska hem! Att ni dessutom lättillgängligt når natur, skola och förskola är ett stort plus i kanten. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Djursätra Björkås , Djursätra, Skövde kommun

Djursätra Björkås

Villa
Djursätra, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 700 000 kr
185 + 115 m²
9 rum
1 364 m² tomt

Varmt välkomna till Djursätra Björkås! Nu ges möjligheten att förvärva detta rymliga hus med fint läge i den anrika kurorten Djursätra. Huset är väl tilltaget och fördelar sig på tre separata våningsplan och därtill ett källarplan. Förutom de generösa ytorna interiört finns även en större terrass och balkong utvändigt. Det vattenburna värmesystemet ger en behaglig inomhustemperatur året runt. Fastigheten passar den stora familjen, alternativt den som vill bedriva egen verksamhet. Här bor ni med närhet till Värsås där förskola, låg- och mellanstadieskola, fritids, affär, bensinstation, pizzeria och kyrka med mera finns nära till hands. Anmäl ert intresse redan idag!

 • Balkong
 • Uteplats
Gransikagatan 13, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 13

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 075 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
5 309 kr/mån
21 939 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med centralt läge på populära Gransikagatan. En charmig, välplanerad och fräsch lägenhet med fin utsikt från den stora inglasade balkongen. En lägenhet att bara börja bo i, ingen måsten. Bekvämt läge med promenadavstånd till resecentrum och centrums utbud av caféer, restauranger och affärer samt nära till högskolan. Välkomna på visning!

Fornminnesvägen 3, Timmersdala, Skövde kommun

Fornminnesvägen 3

Villa
Timmersdala, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 685 000 kr
120 + 34 m²
4 rum
847 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus som andas 80-tal där du får möjlighet att skapa ditt drömhem! Huset är rymligt och erbjuder 120 kvm boyta på en stor tomt som gränsar mot grönområde, vilket ger en avkopplande och naturnära känsla. Interiört finns två sovrum (möjlighet till 4), matsal, kök, stort vardagsrum, badrum, wc samt tvättstuga/groventré. I Timmersdala finns förutom trevliga vandringsleder och de båda badsjöarna Vristulven och Lången, även förnödenheter såsom skola, mataffär och pizzeria.

 • Uteplats
Helenius gata 44 B, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 44 B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
985 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 645 kr/mån
18 241 kr/m²

Välkommen till denna stilrena tvåa med gavelläge på Helenius gata 44 B! Nu erbjuds 54 trivsamma kvadratmeter och ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här får du ett stilsäkert kök med matplats, fräscht badrum, sovrum med generös förvaring och ett rymligt vardagsrum. Balkongen i västerläge blir en skön förlängning av vardagsrummet och tack vare placeringen högst upp i huset erbjuds en fin utsikt och begränsad insyn. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Alströmersgatan 3, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 3

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 080 kr/mån
24 038 kr/m²

Med utmärkt läge på Nyströms kullar ges nu chans att förvärva denna ljusa tvåa med en fantastisk rymd och fina trägolv. Den stora, inglasade balkongen i söderläge är ett perfekt ställe för avkoppling eller odling. Här bor ni dessutom högst upp i huset med fönster åt två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp i lägenheten. Bara ett stenkast bort finns centrum med butiker och restauranger. I brf Krönet bor ni i en trygg och stabil förening. Varmt välkomna på visning!

Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun
 • Mån 26 feb kl 16:30
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun, bild 2
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun, bild 3

Vasagatan 40

Villa
Västermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
5 395 000 kr
190 + 63 m²
6 rum
610 m² tomt

Låt oss presentera Vasagatan 40 på anrika Västermalm. Villan byggdes som enfamiljsvilla enligt den traditionellt borgliga principen från 1800-talet med matsal och salong i fil mot gatan och jungfrukammare, kök och serveringsgång mot gården. Exteriört har villan i hög grad bibehållit sitt ursprungliga utseende med brant taklutning, fönster av jugendtyp, lunettfönster i gavelröstet och spritputsad fasad med slätputsade hörn. Invändigt har planlösningen anpassats utefter dagens behov men tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, vackra spegeldörrar, äldre trägolv och bevarad glasveranda mot trädgården. Här finns även ett väldigt fint besiktningsprotokoll att ta del av. Anmäl ert intresse via Fastighetsbyråns hemsida!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Trängallén 8, Trängen, Skövde kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra Trängallén 8

Lägenhet
Trängen, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/8
4 711 kr/mån
19 328 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvårumslägenhet som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och modern livsstil. Denna lägenhet har en fantastiskt rymlig balkong där du vid sommartid kan avnjuta morgonkaffet. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig känsla med gott om plats för vardagsliv och underhållning. Sovrummet är lugnt och avkopplande med gott om förvaring. Med gångavstånd till både kollektivtrafik, högskola, träningsanläggning samt centrum, så erbjuder denna bostad en bekväm och centralt belägen livsstil. Välkommen till ditt nya inbjudande hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Höglandavägen 2 B, Skultorp, Skövde kommun

Höglandavägen 2 B

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
625 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 275 kr/mån
11 161 kr/m²

Två rum och kök finns nu att förvärva i Skultorp! Lägenheten ger en enhetlig och stilren känsla från golv till tak. En stor och härlig inglasad balkong ger lägenheten det lilla extra. Här bor du dessutom med matbutik runt knuten samt bra bussförbindelser till Skövde centrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Balkong
Tåstorp Skogsbo , Öm/tåstorp, Skövde kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tåstorp Skogsbo

Villa
Öm/tåstorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
475 000 kr
61 + 51 m²
3 rum
1 785 m² tomt

Om du gillar att renovera samt helt och hållet sätta en egen touch på boendet, då har du kommit rätt! Här erbjuds en villa i ett plan med källare. På entréplan finns ett rymligt vardagsrum, ett sovrum, kök samt toalett. Huset är i stora delar behov av renovering och kommer att säljas med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Varmt välkomna!

Lassagårdsgatan 176, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00

Lassagårdsgatan 176

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 695 000 kr
110 m²
5 rum
6 477 kr/mån
24 500 kr/m²

Välkommen till detta moderna och välplanerade radhus i populära Trädgårdsstaden. Bostaden är byggd 2017 och har en boyta på 110 kvm fördelat på tre sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och en härlig uteplats med trädäck i söderläge. Bostaden präglas av hög kvalitet rakt igenom. Detta radhus är en idealisk plats för den som söker en kombination av bekvämlighet, modernitet och ett trivsamt boende. Med sina generösa utrymmen och närhet till både stad och rogivande natur, är detta hemmet där du kan skapa minnen och trivas under många år framöver. I området finns nyare förskolor och nybyggd skola. Här finns även flera fina lekplatser, utegym och fina promenadstråk. Vid Trädgårdsstaden ligger även handelsområdet Stallsiken med matbutiker, butikskedjor och gym, samt bra bussförbindelse till Skövdes innerstad. Välkomna att anmäla ert intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Lundenvägen 41A, Lunden, Skövde kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lundenvägen 41A

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
775 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 312 kr/mån
9 873 kr/m²

På Lundenvägen 41A finns nu denna välplanerade trerummare att ta vid! Rummen är rymliga och här finns dessutom en stor, inglasad balkong som blir som ett extra rum. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare samt externt förråd på samma våningsplan. Här ges även bra möjligheter för den som önskar renovera och sätta sin egen prägel. I Brf Växthuset bor ni i en trygg och stabil förening. Till medlemmarnas förfogande finns bland annat gym, samlingslokal, bastu och övernattningslägenhet. Dessutom är det gratis med parkering. Varmt välkomna på visning!

Karlsgatan 14, Vasastaden, Skövde kommun
 • Lör 2 mar kl 11:00
Karlsgatan 14, Vasastaden, Skövde kommun, bild 2
Karlsgatan 14, Vasastaden, Skövde kommun, bild 3

Karlsgatan 14

Villa
Vasastaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
4 995 000 kr
169 + 97 m²
5 rum
948 m² tomt

Denna funkisvilla från 1941 ritades av arkitektfirma Neuendorf & son och är präglat av den funktionalistiska epokens former och färgsättning. Huset är besiktigat och är, för sin ålder, i väldigt bra skick. Här erbjuds du ett öppet hem med stora och lättmöblerade ytor, 3-4 sovrum, relaxavdelning samt uppvärmning via fjärrvärme. Nuvarande ägare har gjort stora renoveringar genom åren såsom b.la. omläggning av tak på tillbyggnad -14, nytt plåttak på huset -22 samt installation av FTX-ventilation med radonbrunn -16. Huset står på en rogivande, stor och härlig trädgårdstomt med diverse fruktträd och bärbuskar, trädäck i västerläge med eftermiddag/kvällssol samt en helt egen damm. Här bor du med ett familjevänligt, mycket centralt och attraktivt läge, endast ett stenkast från centrum med allt dess utbud. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Vasastaden som erbjuder bland annat förskola, skola, lekparker, matbutik och trevliga promenadstråk. Varmt välkomna till Karlsgatan 14.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Gnistvägen 18C, Hasslum, Skövde kommun

Gnistvägen 18C

Radhus
Hasslum, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 660 000 kr
115 m²
5 rum
6 124 kr/mån
23 130 kr/m²

På populära Gnistvägen ligger detta radhus med känsla av nyproduktion kvar i väggarna! Här finns nu chansen att ta vid ett boende där många tillval har gjorts för att få till bekvämligheter och en påkostad känsla. Genomgående enhetliga ytskikt med parkettgolv och ljusa väggar gör huset trivsamt. Till huset hör stenlagd uteplats på framsidan samt en egen trädgårdstäppa på baksidan där ni kan sitta och njuta av kvällssolen. Barnvänlig gata utan onödig biltrafik. I området finns lekplats och fina promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Fredriksbergsvägen 161, Ryd, Skövde kommun

Fredriksbergsvägen 161

Villa
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 285 000 kr
134 m²
7 rum
413 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en familjevilla i ett lugnt och tryggt kvarter. På trevliga Fredriksbergsvägen finner ni detta hemtrevliga kedjehus. Här njuter du av ett välplanerat hem där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Huset har upp till sex sovrum och två badrum, perfekt för en växande familj eller för att ta emot gäster. Under sommaren öppnar man gärna upp mot trädgården där varma dagar kan spenderas. Läget är perfekt för dem som söker ett lugnt och avkopplande område, men ändå vill ha enkel tillgång till all service och förbindelser. Det finns skola, förskola, matbutik, och kommunikationer i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Henrik Gjutares gata 26 D, Norrmalm, Skövde kommun

Henrik Gjutares gata 26 D

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
945 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 152 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkommen till Henrik Gjutares gata 26D på Norrmalm och denna mysiga vindslägenhet! Lägenhetens placering högst upp i huset genererar snedtak vilket ger lägenheten en charmig och hemtrevlig karaktär. Dessutom erbjuds fin milsvid utsikt och begränsad insyn. Bostaden om 52,5 kvm består av välkomnande hall, ett sovrum, välplanerat kök, badrum med dusch samt ett ljust och trevligt vardagsrum med utgång till balkong på gaveln. Balkongen är placerad i soligt västligt läge med vyer mot Billingen. Till lägenheten hör även ett vindsförråd samt ett rymligt källarförråd. På Norrmalm bor man med ett optimalt läge i Skövde med gångavstånd till centrums stora utbud såsom högskolan, livsmedelsaffärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. Elins Esplanad med intilliggande handelsområde ligger endast ett stenkast bort samt närhet ges till Billingens stora utbud av fritidsaktiviteter. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Henrik Gjutares gata 28A, Norrmalm, Skövde kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Henrik Gjutares gata 28A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/4
5 149 kr/mån
18 598 kr/m²

Välkommen till denna bekväma tvårummare om 53,5 kvadratmeter med attraktivt läge på omtyckta Norrmalm. En modern, hemtrevlig och stilren lägenhet med mycket ljusinsläpp, fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Här erbjuds ett trivsamt boende med enhetliga golv och färgval genom hela lägenheten samt en mysig balkong i söderläge. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 56