Mäklare Leo Johansson

Leo Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kansligatan 9A, Norrmalm, Skövde kommun
 • Tor 19 okt kl 16:30

Kansligatan 9A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 095 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
4 269 kr/mån
23 804 kr/m²

Nu erbjuds en gaveltvåa med balkong i söder och strålande utsikt, belägen på attraktiva Norrmalm. Fönster i tre väderstreck gör lägenheten ljus och luftig. Lägenheten är belägen högst upp i huset och på en gavel. Bra läge med gångavstånd till såväl Högskolan som centrums utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ingegatan 8D, Vasastaden, Skövde kommun
 • Ons 11 okt kl 16:00

Ingegatan 8D

Radhus
Vasastaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 995 000 kr
146 + 70 m²
5 rum
6 984 kr/mån
20 514 kr/m²

Välkommen till ett rymligt radhus i Vasastaden! Ett trivsamt radhus om 148 kvadratmeter med ett stilrent, modernt kök och stora sociala ytor på entréplanet. I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis som sprider ljus och värme. Det finns även ett inglasat uterummet med altandäck utanför som vetter mot den grönskande trädgården. På övre plan finns hall, tre sovrum och ett stort badrum. I källarplan finns ett stort allrum / förråd och goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med närhet till centrum och allt Skövde har att erbjuda, så som butiker, resecentrum och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Frygiigatan 15, Västermalm, Skövde kommun

Frygiigatan 15

Villa
Västermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
3 650 000 kr
139 + 98 m²
5 rum
764 m² tomt

Med tidlös 20-talsklassicism med spritputsad fasad och kalkstensgrund finns nu denna charmiga villa till salu. Huset är i ett och ett halvt plan med källare med tillhörande fristående garage. Villan är centralt belägen på en hörntomt med baksida som erbjuder uteplats, grönskande gräsmatta och fruktträd. Huset är ritat av den i Skövde välkända arkitekten FA Neuendorf och stod klart 1922. På entréplan möts vi av en hall, gästtoalett, kök med groventré samt ett vardagsrum som ligger fil i fil med matrummet. Från vardagsrummet nås en veranda med stengolv och uttagbara originalfönster. Övre plan rymmer en hall, tre sovrum, ett fräscht, helkaklat badrum samt en klädkammare. I källarplan finns tvättstuga, duschutrymme med bastu och bra förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i den potentiellt inredningsbara vinden som i dagsläget har två enkelt inredda sommarrum. Bland husets fördelar kan blanda annat nämnas att tak och avloppsstammar är bytta och att det värms med fjärrvärme, vilket är ett av de mest prisvärda alternativen som står till buds. Frygiigatan 15 är belägen på vackra Västermalm. Här bor ni tryggt på en lummig gata med lite trafik i ett centralt villaområde med gångavstånd till stadens utbud av kultur, nöjen, shopping och restauranger. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Lönnvägen 2E, Ekängen, Skövde kommun

Lönnvägen 2E

Lägenhet
Ekängen, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 595 000 kr
84,2 m²
3 rum
vån 5/5
5 407 kr/mån
18 943 kr/m²

Med hissen tar ni er högst upp i huset där ni finner denna gavellägenhet om tre rum och kök. Lägenheten bjuder på två balkonger - kaffekoppen på morgonen njuter ni bäst av på den första balkongen som vetter ut mot Ulvekesbackarna och på kvällen avnjuter ni en god middag på lägenhetens andra balkong samtidigt som ni njuter av utsikten och solnedgången över berget. Lägenheten har ett bra ljusinsläpp och upplevs hemtrevlig och ombonad. Rummen är rymliga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gnistvägen 18 B, Hasslum, Skövde kommun

Gnistvägen 18 B

Radhus
Hasslum, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 680 000 kr
115 m²
5 rum
5 103 kr/mån
23 304 kr/m²

På populära Gnistvägen ligger detta radhus med känsla av nyproduktion kvar i väggarna. Här får ni ett välplanerat radhus med fina sociala ytor på nedervåningen och en ovanvåning med fyra sovrum. På såväl entréplanet som på övre plan finns var sitt helkaklat badrum. Moderna och tilltänkta val löper genom boendet och ger känsla av kvalitet. Radhusets baksida erbjuder en uteplats med gräsmatta och altan med solläge från mitt på dagen fram till sen kväll, perfekt för en trevlig grillkväll eller för att bara njuta efter en lång dag på jobbet. På gatan utanför huset lär sig barnen att cykla och lära känna nya vänner att leka med. Här åker ingen onödig biltrafik förbi utan gatan är lugn. I området finns lekplats och fina promenadstråk. Här bor ni bekymmersfritt med alla fördelar en bostadsrätt för med sig. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Repslagaregatan 4a, Centrum, Skövde kommun
 • Mån 16 okt kl 16:30

Repslagaregatan 4a

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 350 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/4
3 787 kr/mån
19 565 kr/m²

Nu finns en väldisponerad, rymlig tvåa till salu. Här bor ni bekvämt och lättillgängligt på våning tre av fyra i hus med hiss. Utanför dörren finns en balkong / uteplats, belägen på loftgången som vetter mot föreningens trevliga innergård. Samtliga rum är stora och rymliga och fönster i två väderstreck gör lägenheten ljus och luftig. Lägenheten består av hall, rymligt kök, vardagsrum med burspråk, sovrum med walk-in-closet och ett fräscht helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. Låg avgift där bredband ingår! Trots det mycket centrala läget bor ni här lugnt och ostört med en mysig innegård. Runt hörnet har ni restauranger, shopping och all tänkbar service. Gångavstånd till såväl högskola som resecentrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gransikagatan 8B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 8B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 740 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 303 kr/mån
22 025 kr/m²

Söker du en centralt belägen trea i toppskick och med stor inglasad västerbalkong så är detta rätt bostad för dig! Här får du ett stilrent kök som installerades 2021 / 2022, fräscht helkakalt badrum från 2011 med klinkergolv, nyrenoverad gästtoalett, rymligt vardagsrum, två sovrum och en walk-in-closet. Hela lägenheten är i mycket bra skick och har under 2021 fått nya golv och nymålade väggar och tak. Här bor du med promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutik, högskola, centrum och resecentrum. Lägenheten är belägen i en av Skövdes stabilaste föreningar. Låg månadsavgift där bredband, telefoni och digital-tv ingår!

 • Balkong
Simsjöborgsstigen 32, Simsjön, Skövde kommun

Simsjöborgsstigen 32

Fritidshus
Simsjön, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
350 000 kr
35 m²
2 rum
432 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa en enkel, men mycket välbelägen arrendestuga med mindre än 100 meter till härliga bad i Simsjön. Sommarvatten finns att hämta från tappkran vid tomtgräns, avlopp saknas. Låg arrendeavgift om 2400 kr per år. Stugan säljes möblerad ihop med diverse trädgårdsredskap. Välkommen på visning!

Närlundavägen 17, Tidan, Skövde kommun

Närlundavägen 17

Villa
Tidan, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 450 000 kr
115 m²
5 rum
1 193 m² tomt

I Tidan, beläget strax utanför Skövde, finner ni denna lättskötta tegelvilla om ett och ett halvt plan med källare och vidbyggt garage. Villans interiör präglas av genomgående ljusa ytskikt, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. De neutrala färgvalen ger utrymme för personlig inredning och gör det enkelt att sätta sin egen prägel på hemmet. Den generösa tomten runt villan ger utrymme för trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Här kan man skapa en grönskande oas eller en trivsam plats för sociala sammankomster. Det är en perfekt möjlighet att utnyttja trädgårdens potential och skapa fina rabatter och uteplatser. Med närheten till Skövde och dess bekvämligheter, samt den natursköna omgivningen, erbjuder Tidan en lugn och fridfull livsstil för den som längtar efter en avkopplande miljö bortom stadens hektiska puls.

 • Uteplats
Valthornsvägen 13, Skultorp, Skövde kommun

Valthornsvägen 13

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 795 000 kr
77 + 77 m²
4 rum
917 m² tomt

Med Skövdes varmaste badsjö ett stenkast bort ligger denna enplans tegelvilla med källare, belägen på stor uppvuxen hörntomt. Huset har ett nyare tak och ett par nyare fönster, i övrigt är huset i behov av renovering. Det vattenburna värmesystemet kan med fördel anslutas till fjärrvärmenätet, vilket ger låga driftskostnader. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Karl Dahlins väg 16 A, Hentorp, Skövde kommun

Karl Dahlins väg 16 A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 250 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
4 958 kr/mån
15 823 kr/m²

En ljus och fin trea finns nu till salu i populära Vallsängen. Här erbjuds en genomtänkt lägenhet där enhetliga golv löper genom hela boendet och väggarna går i behagliga toner. Här får ni som nya ägare ett boende där köket är uppdaterat och där man gärna lagar en fin middag till vännerna en lördagkväll. Vardagsrummet känns luftigt och har plats för både soffa och matplats, detta är en lägenhet som passar både till middagsbjudningar och lugna kvällar i soffan. Till lägenheten hör en balkong med söderläge. Att bo i Vallsängen innebär att du bor i fina miljöer där föreningen har satsat mycket på innergårdarna, fina gröna ytor och den stora lekplatsen. I föreningen finns även ett gym och en relaxavdelning, här finns även gemensamhetslokal och biltvätt. I områden finns en matbutik, förskola och skola. Fina cykelvägar tar dig enkelt till centrum och önskar du ta bussen går den ofta. Varm välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 11