Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Towe Frick

Towe Frick

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sventorp Stommen 1, Igelstorp, Skövde kommun
  • Sön 25 aug

Sventorp Stommen 1

Villa
Igelstorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
5 850 000 kr
210 + 75 m²
7 rum
7 000 m² tomt

Inramad av vacker grönska, med gedigen herrgårdskänsla, ger denna fastighet allt att önska. Mangårdsbyggnaden är pampigt centrerad på fastigheten med intilliggande trädäck med pool och spabad. Bostaden har sedan år 2022 totalrenoverats med finess och känsla för detaljer där varje kvadratmeter planerats in i minsta detalj. Mangårdsbyggnaden kompletteras av en flygelbyggnad om 147 kvm som är perfekt för uthyrning. På fastigheten finns även ett magasin med förråd, garage och ett charmigt loft där årets alla festligheter kan arrangeras.

  • Plus
  • Uteplats
Henriksbergsgatan 17B, Östermalm Boulogner, Skövde kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00

Henriksbergsgatan 17B

Lägenhet
Östermalm Boulogner, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 200 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/7
4 574 kr/mån
37 931 kr/m²

Varmt välkomna till ett bekvämt och tryggt boende för 55+ Lägenheten är smakfullt och neutralt färgkoordinerad med tapetserade väggar och ekparkettgolv. Praktisk köksdel med gott om förvaring som en del i vardagsrummet. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädkammare med ändamålsenlig inredning. Den rymliga och välisolerade balkongen med uttag för infravärme ger möjligheter till vistelse under stora delar av året. Här är en mindre vinterträdgård ingen orimlig tanke. Bilgarage och lägenhetsförråd i källarplanet, som lätt nås via hissen. Laddningsmöjligheter för elbilar och t.ex. rullstolar är inplanerade. Bonum Brf Boulogner erbjuder ett behagligt boende där landskapsarkitekter har designat innergården till en trivsam och vacker fristad. Här kommer dessutom finnas möjlighet att umgås, spela boule på boulebanan eller använda gemensamhetslokalen och dess uteplats. Detta boende har nära till Skövde Centrum med Resecentrum och Kulturhuset samt stadens utbud av affärer, nöjen och service. Bussförbindelser med täta avgångar finns på gatan precis intill. Närheten till parken Boulognerskogen med promenadstigar och sin badsjö gör detta till boende till något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Henriksbergsgatan 17B, Bonum Brf Boulogner, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 17B

Lägenhet
Bonum Brf Boulogner, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 975 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5/7
5 890 kr/mån
36 280 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och nyproducerade bostadsrätt belägen i Bonum Brf Boulogner i Skövde. Med ett vardagsrum, två rymliga sovrum och en inglasad balkong erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell layout. Här finner du vackert ekparkettgolv och enhetligt ljusa ytskikt med smakfulla Linen tapeter som ger en elegant touch till rummen. Bostadsrätten ligger på fjärde våningen av sju, vilket ger en härlig utsikt över omgivningarna. Ett enkelt och bekvämt Bonum-boende för dig över 55 år med närhet till service så som affärer och restauranger. Skövde som kommun är omtyckt för sin vackra natur och mångfald av aktiviteter och kultur. Njut av grönområden för avkoppling eller ta en promenad längs stadens trevliga gator. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker ett bekvämt och prisvärt boende med närhet till allt vad Skövde har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Gröna Vägen 42A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna Vägen 42A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
595 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 119 kr/mån
13 837 kr/m²

Varmt välkommen till Gröna vägen 42A i Hentorp! Här förmedlas nu det perfekta första boendet eller för dig som söker en trevlig övernattningslägenhet. Lägenheten erbjuder ett rum tillsammans med ett rymligt och ljust kök med matplats. Ett extra plus är den trevliga sovalkoven som dessutom bjuder på smart förvaring. Föreningen är lågt belånad och erbjuder bland annat ett antal fina uteplatser med grillmöjligheter samt gym med bastu och relaxavdelning. Täta bussförbindelser in till centrum finns ett stenkast bort och matkassen fyller du smidigt i den närliggande mataffären. Varmt välkommen!

Havstenavägen 36, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 36

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
900 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/8
4 670 kr/mån
11 688 kr/m²

Varmt välkommen till en rymlig trea i bostadsområdet Havstena! Här bor du i en stabil förening med hiss i byggnaden. Lägenhetens 77 kvadratmeter är välplanerade med perfekta möjligheter att skapa ditt nästa drömboende. Den inglasade balkongen i västerläge bjuder på härlig kvällssol och blir som en förlängning av lägenheten stora delar av året. Läget i Havstena är lugnt med närhet till trevlig natur och små sjöar. I närheten ligger Elins Esplanad med intilliggande handelsområde med butiker, livsmedelsaffärer och restauranger. Här är det dessutom kort cykelavstånd till Skövdes centrum. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lars Olofs Gata 1C , Norrmalm, Skövde kommun

Lars Olofs Gata 1C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
3 741 kr/mån
20 556 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli ägare till en rymlig tvåa i en av Skövdes mest omtyckta föreningar! Här erbjuds två rymliga rum med ljusa ytskikt i harmoniska färgskalor, ett ljust kök och ett badrum renoverat 2019. Dessutom har föreningen nyligen byggt om samt glasat in balkongen vilket är ett stort plus för bostaden. Balkongen är placerad i västligt läge, bästa läget om man önskar njuta av många soltimmar under eftermiddagen. HSB Brf Ostronet är en stabil föreningar med god ekonomi där flertalet stora renoveringar utförts på senare tid så som stambyte, fasadrenovering, nya inglasade balkonger samt fönster- och takbyte. Förutom underhållna fastigheter erbjuder föreningen tillgång till bastu, samlingslokal, övernattningsrum och fina utemiljöer. Det centrumnära läget gör det lätt att trivas! Från bostaden är det endast en kort promenad till centrums stora utbud samt resecentrum med buss- och tågavgångar. Skövde Högskola ligger endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Tränggatan 5 B, Norrmalm, Skövde kommun
  • Borttagen före visning

Tränggatan 5 B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
750 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 143 kr/mån
21 127 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Jollestigen 9, Simsjön, Skövde kommun

Jollestigen 9

Fritidshus
Simsjön, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 400 000 kr
34 m²
2 rum
564 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett charmigt fritidshus i Simsjön med fritt läge på baksidan! Här kan du uppleva den magiska sommaridyllen från tidig morgon till sen kväll. Bostaden är både charmig och välskött med ljusa kulörer, smakfulla materialval och härligt ljusinsläpp. Trädgården bjuder på idyllisk grönska och en stor altan som bjuder in till soliga dagar och trivsamma grillkvällar. Här bor du dessutom med promenadavstånd till gemensam badplats och skogen som granne. Sedan 2017 har flera renoveringar och förbättringar gjorts så som kök, badrum, samtliga ytskikt, altan och parkeringsplats med marksten. Passa på att förvärva detta unika boende med sina unika fördelar - ett fritt läge, charmigt uttryck och närhet till badplats gör detta till ett eftertraktat objekt i Skövde. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Pilvägen 9, Skultorp, Skövde kommun

Pilvägen 9

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
975 000 kr
57 m²
2 rum
900 m² tomt

Välkommen till Pilvägen 9 med möjligheter att skapa just ditt drömboende! Här erbjuds en omfångsrik grönskande tomt, bostadshus samt förråd/pannrum. Bostadshuset uppdaterades med nya 3-glas fönster 2021 och taket byttes för 10 år sedan. I omtyckta och lugna Skultorp bor ni med närhet till förskolor, skolor, matbutik och goda bussförbindelser. I närområdet finns Sjötorpasjön med fina badmöjligheter.

  • Plus
  • Balkong
Karl Dahlins väg 24 A, Hentorp, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Karl Dahlins väg 24 A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
7 355 kr/mån
9 950 kr/m²

En av få stora fyror i populära och mycket välskötta brf Vallsängen i Hentorp är nu till salu! Här erbjuds en unik lägenhet på 100 kvadratmeter med bland annat dubbla badrum, balkong och två ingångar. Lägenheten präglas av enhetliga golv och ljusa ytskikt vilket ger ett harmoniskt och ombonat intryck. Bor du här har du dessutom nära till förskolor, skola, affär och kommunikationer till centrum. Fria parkeringsplatser i området. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Lilla Kulhult Flämslättsängen , Lerdala, Skövde kommun

Lilla Kulhult Flämslättsängen

Villa
Lerdala, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
3 195 000 kr
132 m²
4 rum
3 064 m² tomt

Varmt välkommen till sjönära Lilla Kulhult Flämslättsängen, belägen längs med en lugn återvändsgata nära naturen och med endast ett par minuters promenad till badplatsen! Enplansvillan med en stor altan i bästa solläge erbjuder upp till tre sovrum, ett gediget kök med matplats, badrum och ett extraordinärt vardagsrum med imponerande takhöjd. Burspråk, tre braskaminer, fiskbensparkett och smakfulla takbjälkar bidrar till den genuina känslan som löper genom bostaden. Dessutom får man med detta hus en hållbar och ekonomisk energikälla via de nyinstallerade solcellerna. Du har möjlighet att minska vinterns elfakturor tack vare eventuellt överskott av el på sommaren och bilen kan gå på solenergin, då laddstolpe nyss monterats. Här bor du på en stor insynsskyddad tomt med härliga vyer mot naturen tillsammans med gångavstånd till såväl badplats som golfbana och vandringsleder. Varmt välkomna!

  • Uteplats

Visar alla 11