Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Towe Frick

Towe Frick

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Kulhult Flämslättsängen , Lerdala, Skövde kommun

Lilla Kulhult Flämslättsängen

Villa
Lerdala, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
3 195 000 kr
132 m²
4 rum
3 064 m² tomt

Varmt välkommen till Lilla Kulhult Flämslättsängen, belägen längs med en lugn återvändsgata i naturnära Lerdala! Enplansvillan med en stor altan i bästa solläge erbjuder upp till tre sovrum, ett gediget kök med matplats, badrum och ett extraordinärt vardagsrum med imponerande takhöjd. Burspråk, tre braskaminer, fiskbensparkett och smakfulla takbjälkar bidrar till den genuina känslan som löper genom bostaden. Dessutom får man med detta hus en hållbar och ekonomisk energikälla via de nyinstallerade solcellerna. Du har möjlighet att minska vinterns elfakturor tack vare eventuellt överskott av el på sommaren och bilen kan gå på solenergin, då laddstolpe nyss monterats. Här bor du på en stor insynsskyddad tomt med härliga vyer mot naturen tillsammans med gångavstånd till såväl badplats som golfbana och vandringsleder. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Vasagatan 2 A, Vasastaden, Skövde kommun

Vasagatan 2 A

Lägenhet
Vasastaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 695 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 540 kr/mån
25 111 kr/m²

Välkommen Vasagatan 2A med en utmärkande takhöjd, stora fönster och ett magiskt ljusinsläpp. Denna praktfulla sekelskiftslägenhet präglas av smakfullhet från golv till tak. Hela lägenheten är i genomgående fint skick och detaljer så som stuckatur, akustikpanel och kakelugn ger bostaden en tilltalande karaktär. De senaste åren har lägenheten renoverats och förädlats vilket ger ett stilfullt intryck samtidigt som sekelskiftskänslan lever kvar. Lägenhetens centrala läge ger dessutom tillgång till stadens utbud av restauranger, caféer och butiker, samt närhet till resecentrum för goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Repslagaregatan 1D, Centrum, Skövde kommun

Repslagaregatan 1D

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 795 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 341 kr/mån
23 464 kr/m²

Välkommen till denna optimala trea som har genomgick en totalrenovering år 2022. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende, med möjlighet att ta hissen ned direkt till garaget. Denna lägenhet har verkligen allt som du kan önska dig, såsom stora fönster i vinkel och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är centralt belägen, vilket innebär att du har enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. De nya 3-glasfönstren har minskat risken för att känna sig störd av ljud utifrån. Du har ett brett utbud av restauranger, butiker och underhållningsalternativ bara några steg bort. Med en högkvalitativ renovering och ett perfekt läge är detta sammantaget en unik möjlighet som du inte vill missa. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Höglandavägen 2 B, Skultorp, Skövde kommun

Höglandavägen 2 B

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 275 kr/mån
10 625 kr/m²

Två rum och kök finns nu att förvärva i Skultorp! Lägenheten ger en enhetlig och stilren känsla från golv till tak. En stor och härlig inglasad balkong ger lägenheten det lilla extra. Här bor du dessutom med matbutik runt knuten samt bra bussförbindelser till Skövde centrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Karl Dahlins väg 24 A, Hentorp, Skövde kommun

Karl Dahlins väg 24 A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 000 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
7 355 kr/mån
10 000 kr/m²

En av få stora fyror i populära och mycket välskötta brf Vallsängen i Hentorp är nu till salu! Här erbjuds en unik lägenhet på 100 kvadratmeter med bland annat dubbla badrum, balkong och två ingångar. Lägenheten präglas av enhetliga golv och ljusa ytskikt vilket ger ett harmoniskt och ombonat intryck. Bor du här har du dessutom nära till förskolor, skola, affär och kommunikationer till centrum. Fria parkeringsplatser i området. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Granängsvägen 6, Ryd, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Granängsvägen 6

Villa
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
3 195 000 kr
160 m²
6 rum
988 m² tomt

Varmt välkommen till Granängsvägen 6! Här förmedlas nu ett välskött hus med både garage och carport. Bostadens 160 kvadratmeter är välplanerade från golv till tak genom rymliga ytor, fyra sovrum och två badrum renoverade 2006 och 2017. Här bor du på en lugn gata med naturen tätt intill och där tomten är belägen med ett fritt läge på baksidan. Trädgårdens charm går inte att undgå genom välplanerade stensättningar, fruktträd med solmogen frukt och en grönskande gräsmatta som mynnar ut i ett mindre skogsparti. Två altaner tillsammans med en balkong ger dessutom sol från morgon till kväll om sommaren. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Gröna Vägen 42A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna Vägen 42A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
595 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 119 kr/mån
13 837 kr/m²

Varmt välkommen till Gröna vägen 42A i Hentorp! Här förmedlas nu det perfekta första boendet eller för dig som söker en trevlig övernattningslägenhet. Lägenheten erbjuder ett rum tillsammans med ett rymligt och ljust kök med matplats. Ett extra plus är den trevliga sovalkoven som dessutom bjuder på smart förvaring. Föreningen är lågt belånad och erbjuder bland annat ett antal fina uteplatser med grillmöjligheter samt gym med bastu och relaxavdelning. Täta bussförbindelser in till centrum finns ett stenkast bort och matkassen fyller du smidigt i den närliggande mataffären. Varmt välkommen!

Visar alla 7