Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnea Agorelius

Linnea Agorelius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vårlundavägen 21D, Tidan, Skövde kommun

Vårlundavägen 21D

Radhus
Tidan, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
545 000 kr
122 m²
5 rum
5 000 kr/mån
4 467 kr/m²

Trevligt och välplanerat gavelradhus i lugnt område. Här erbjuds ett bekvämt boende i bostadsrättsform men med härlig huskänsla. Här får du egen trädgård med ett fint läge och altan under tak. Invändigt bjuder huset på tre sovrum, två badrum, rymligt kök, tvättstuga och stora sociala ytor därtill. Radhuset är beläget naturnära och vid Tidan-ån. I närområdet finns förskola, gym, vårdcentral, matbutik, pizzeria och bensinmack. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stallbacksgatan 8, Skultorp, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Stallbacksgatan 8

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 495 000 kr
87 + 49 m²
4 rum
921 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna välskötta, putsade enplansvilla i populära Skultorp. Huset är beläget på en trädgårdstomt med flertalet uteplatser och gräsmatta för lek och umgänge. Den väl genomtänkta planlösningen består dels av tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det nyrenoverade köket och gott om förvaringsmöjligheter. Bekväma parkeringsmöjligheter i garage samt på uppfarten. Huset ligger på en lugn gata endast några hundra meter från sjön och med promenadavstånd till Sjötorpssjöns stora badplats. I närheten finns även mataffär och busshållplats med frekventa avgångar till Skövdes expansiva stadskärna. I Skultorp finns även förskolor, skolor, tennishall, paddelbanor, fotbollsplaner samt elljusspår. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Fredsgatan 9A, Centrum, Tibro kommun

Fredsgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
420 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 979 kr/mån
7 059 kr/m²

Välkommen till Fredsgatan och denna trevliga tvåa mitt i centrum. Lägenheten har en trevlig planlösning och en uteplats i solvänligt sydvästläge mot husets baksida. Här bor man med direkt närhet till affärer, busshållplats och all service. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Flugvägen 23A, Ryd, Skövde kommun

Flugvägen 23A

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 395 000 kr
133 + 22 m²
4 rum
263 m² tomt

Varmt välkomna till Flugvägen 23A! Nu finns möjligheten att förvärva detta välskötta radhus beläget i ett lugnt och familjevänligt område. Här erbjuds ett av områdets bästa lägen med hörntomt och fri baksida. Fördelen med gavelläget är att ni får extra trädgård, en större tomt och med enkelhet kan nå baksidan genom att gå runt huset. Med tre sovrum, två helkaklade badrum och bra förvaringsmöjligheter är detta ett perfekt boende för barnfamiljen. Trevliga uteplatser både på framsidan och baksidan där man gärna spenderar fina sommardagar med familj och vänner. Uppvärmning via fjärrvärme. Här bor ni i ett område med närhet till förskola, skola och motionsspår, dessutom finns mycket bra bussförbindelser och cykelbanor. Vid intresse för visning, kontakta ansvarig mäklare eller gör en intresseanmälan.

  • Uteplats
Räfsaregränd 7A, Stöpen, Skövde kommun

Räfsaregränd 7A

Radhus
Stöpen, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 095 000 kr
126 m²
5 rum
374 m² tomt

Varmt välkomna till Räfsaregränd 7A och detta fina gavelradhus med mysig trädgård! Bostaden är disponerad i två plan där du på entréplan finner fina, öppna sociala ytor så som kök och vardagsrum, men även ett sovrum med ingång till klädkammare, badrum och praktisk groventré med tvättavdelning. På övreplan finner ni totalt två sovrum, ett rejält allrum med förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och ett badrum. Från vardagsrummet når ni den härliga och inglasade altanen som vetter mot den mysa trädgården i sydvästligt läge. I trädgården finns pallkragar för odling, stor friggebod samt ytterligare ett förråd bredvid altanen. Husets tak lades om år 2017 och samma år målades även fasaden om. Till fastigheten tillhör en garageplats i länga samt en p-plats. I Stöpen finns alla bekvämligheter för att trivas! Här finns skolor, förskolor, ICA-butik, pizzeria, folktandvård och idrottshall. Dessutom ges bra bussförbindelser, cykelbana in till Skövde samt närhet till skog och natur med fina gångstigar. Bra pendlingsavstånd till både Skövde och Mariestad. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Varola Brodal , Varola, Skövde kommun

Varola Brodal

Villa
Varola, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 095 000 kr
115 + 80 m²
4 rum
468 m² tomt

Välkomna till Varola Brodal och detta charmiga och välplanerade boende om 115 kvadratmeter. Nu finns möjligheten att förvärva denna 1 1/2- plansvilla med källare och ett bra garage därtill. Huset uppfördes år 1929 och flera originaldetaljer är bevarade såsom de charmiga kakelugnarna och vedspisen på övre plan. Ett hus perfekt för den mindre familjen eller paret. Den välskötta och precis lagom stora trädgården, belägen intill en lugn å, bjuder in till trevliga stunder med vänner och familj under sommardagar. Njut av ett inglasat uterum med naturen precis utanför. Här bor ni inte bara lugnt och naturskönt, utan även med behagligt pendlingsavstånd till Skövde. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Frösve Sveaborg , Horn, Skövde kommun

Frösve Sveaborg

Villa
Horn, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 595 000 kr
136 + 21 m²
6 rum
1 497 m² tomt

Välkommen till Frösve Sveaborg! Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma och lantliga tvåplansvilla med vindsvåning om 136 kvadratmeter boarea. Här erbjuds ett rött hus med vita knutar uppfört år 1935 och där flera bra renoveringar är utförda de senare åren. Trevlig tomt med fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter samt med fina vyer ut mot omgivningen. Här bor ni inte bara lugnt och naturskönt, utan även med närhet till Stöpen och dess utbud med bland annat livsmedelsbutik, skola och förskola. Önskas ett större utbud tar det endast 15 minuter med bil till centrala Skövde. Ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Fiber finns indraget. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Stora Klåvasten 1, Stora Klåvasten 2A-B, Locketorp, Skövde kommun

Stora Klåvasten 1, Stora Klåvasten 2A-B

Övrigt
Locketorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
6 200 000 kr
265 + 149 m²
8 rum
2 ha tomt

Vill du driva din egen verksamhet i en idyllisk och lantlig miljö? Nu erbjuds chansen att förvärva denna fastighet med flera möjligheter. Nuvarande ägare driver idag Pensionat Klåvasten i den vackra 1800-tals mangårdsbyggnaden. På den knappt två hektar stora tomten finns också en rymlig tegelvilla från 1962, som för närvarande används som bostad av fastighetsägarna, samt ett separat annex med två fullt utrustade lägenheter. Utöver dessa byggnader finns en nyrenoverad konferenslokal, gårdsbutik samt flera komplementbyggnader i varierande skick. Denna imponerande fastighet ligger bara en kort bilresa från Skövde och omges av en naturskön miljö. Betydande renoveringar har genomförts under de senare åren. Fastigheten är nu redo att ta emot nya idéer och visioner. Oavsett om du vill fortsätta pensionatverksamheten, eller utforska andra möjligheter så är detta en perfekt möjlighet att förverkliga dina företagsdrömmar. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lundenvägen 31A, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 31A

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 295 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 538 kr/mån
19 923 kr/m²

Vid intresse för visning, kontakta ansvarig mäklare eller gör en intresseanmälan! Välkommen till Lundenvägen 31A! Lättillgängligt på första våning utan trappor saluförs nu denna rymliga tvåa med egen uteplats och tillgång till en härlig trädgård i västerläge! Här erbjuds en välplanerad lägenhet om 65 kvadratmeter i genomgående gott skick med bra förvaringsmöjligheter. Välskött förening med bland annat dygnet-runt-öppen tvättstuga och fri boendeparkering i området. Ett stenkast bort finns Stallsikens handelsområde och Elin Esplanad. Behövs extra avkoppling finns grönområden nära till hands.

  • Uteplats

Visar alla 9