Mäklare Julia Evegård

Julia Evegård

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sjogerstad Humlagården 1 & 2, Sjogerstad, Skövde kommun

Sjogerstad Humlagården 1 & 2

Gård/Skog
Sjogerstad, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

4 450 000 kr

147 m²

6 rum

8,5 ha tomt

Vill du bo lantligt på en gård, men ändå ta dig in till staden på en kvart? Vill du ha ett rymligt bostadshus och samtidigt ett extra hus för att hyra ut eller för att bo två familjer på samma gård? Då kan Sjogerstad Humlagården 1&2, strax utanför Skultorp, vara din nästa destination. Med fridfull natur, skog och hästgårdar i omgivningen och med sammanlagt över 8 ha, som utgörs av åker, betes- och skogsmark, finns många möjligheter för den som bosätter sig här. Varmt välkomna!

Havstenavägen 38F, Havstena, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Havstenavägen 38F

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

1 250 000 kr

77,5 m²

3.5 rum

4 231 kr/mån

16 129 kr/m²

Varmt välkommen till en yteffektiv och stilren 3,5:a i populära Havstena. Här erbjuds väldisponerade ytor och lägenheten präglas av enhetliga färgskalor med en modern känsla. Stora plus med bostaden är köket som är renoverat 2016, de uppdaterade ytskikten i samtliga rum samt att det finns hela tre sovrum att tillgå. Dessutom en rymlig inglasad balkong i söderläge. Här bor du med närhet till det mesta såsom Skövde centrum, högskola, resecentrum samt handelscentret Elins Esplanad. Lika nära har du till vackra promenadstråk, förskola och skolor. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Carlsrovägen 1B, Södermalm, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Carlsrovägen 1B

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

975 000 kr

55 m²

2 rum

3 806 kr/mån

17 727 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet med härligt ljusinsläpp på Södermalm! Här erbjuds två rum och kök på andra våning. Tack vare hörnläget har vardagsrummet fönster i två väderstreck vilket ger det optimala ljusinsläppet till lägenheten. Från vardagsrummet nås balkongen som är placerad i trevligt västerläge med många soltimmar från lunch fram till den ljumna kvällssolen. Som boende på Södermalm bor du med närhet till centrum och dess utbud av restauranger och butiker. I närområdet finns dessutom både skolor och Södermalms idrottsplats för dig med intresse för sport och fritid. Varmt välkomna!

  • Balkong
Henrik Gjutares gata 24 A, Norrmalm, Skövde kommun
  • Mån 13 feb kl 16:30
Henrik Gjutares gata 24 A, Norrmalm, Skövde kommun, bild 2
Henrik Gjutares gata 24 A, Norrmalm, Skövde kommun, bild 3

Henrik Gjutares gata 24 A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

1 395 000 kr

72 m²

3 rum

5 304 kr/mån

19 375 kr/m²

Välkommen till en smakfullt renoverad lägenhet med underbar söderbalkong på Norrmalm! Mellan 2020 och 2021 har genomtänkta renoveringar utförts som skapar både ett enhetligt och tidsenligt intryck. Denna välplanerade lägenhet erbjuder tre rum, badrum, en extra wc och ett nyrenoverat kök. Lägenheten har dessutom gott om förvaring vilket kompletteras ytterligare med både ett vinds- och källarförråd. Här bor du i en stabil brf i ett omtyckt område med gångavstånd till resecentrum, högskolan och Skövdes stora utbud av restauranger, caféer och butiker. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Våmb Solhem , Våmb, Skövde kommun

Våmb Solhem

Tomt
Våmb, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

495 000 kr

2 976 m² tomt

Här finns chansen att förvärva en avstyckad tomt om nästan 3000 kvadratmeter, där dina drömmar kan ta form och möjligheterna är stora. Här får du den perfekta kombinationen av lantligt läge tillsammans med närhet till stan. Läget blir än bättre genom det soliga läget som bjuder på sol nästan hela dagen. Precis intill tomten porlar dessutom en bäck stämningsfullt. En asfalterad cykelväg leder sedan in till centrala Skövde. Förhandsbesked finns klart hos kommunen.

Gransikagatan 17, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 17

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

1 450 000 kr

68,5 m²

3 rum

6 223 kr/mån

21 168 kr/m²

Med närhet till hela Skövdes utbud förmedlas nu en trea med hörnläge! Insynsskyddad och inglasad balkong, bevarade parkettgolv och ett helkaklat badrum är några av lägenhetens höjdpunkter. Hörnläget bidrar dessutom till ett härligt ljus som sprider sig genom rummen. Denna pärla är belägen mitt på Norrmalm vilket innebär närhet till Skövdes utbud av butiker, restauranger och uteliv. Dessutom ligger både högskolan och resecentrum inom behagligt gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 6