Mäklare Tarik Kudra

Tarik Kudra

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Helenius gata 6A, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 6A

Villa
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
4 995 000 kr
209 m²
7 rum
767 m² tomt

I hjärtat av Norrmalm finner ni detta fina tegelhus som inrymmer två lägenheter om 83 kvadratmeter vardera samt ett vindsrum med kokvrå och toalett om ca 37 kvadratmeter totalt. På vinden finns även vindsförråd. Huset är välvårdat och här har nuvarande ägare gjort löpande renoveringar med känsla och omtanke för huset. De båda större lägenheterna inrymmer två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Lägenheterna upplevs väldigt ljusa då alla rummen har fönster åt två håll. Här finns möjlighet för en ny ägare att nyttja hela huset själv eller välja att hyra ut lägenheterna. Till bostaden hör ett dubbelgarage. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun, bild 2
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun, bild 3

Vasagatan 40

Villa
Västermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
5 395 000 kr
190 + 63 m²
6 rum
610 m² tomt

Låt oss presentera Vasagatan 40 på anrika Västermalm. Villan byggdes som enfamiljsvilla enligt den traditionellt borgliga principen från 1800-talet med matsal och salong i fil mot gatan och jungfrukammare, kök och serveringsgång mot gården. Exteriört har villan i hög grad bibehållit sitt ursprungliga utseende med brant taklutning, fönster av jugendtyp, lunettfönster i gavelröstet och spritputsad fasad med slätputsade hörn. Invändigt har planlösningen anpassats utefter dagens behov men tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, vackra spegeldörrar, äldre trägolv och bevarad glasveranda mot trädgården. Här finns även ett väldigt fint besiktningsprotokoll att ta del av. Anmäl ert intresse via Fastighetsbyråns hemsida!

 • Premium
 • Uteplats
Tåstorp Skogsbo , Öm/tåstorp, Skövde kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tåstorp Skogsbo

Villa
Öm/tåstorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
475 000 kr
61 + 51 m²
3 rum
1 785 m² tomt

Om du gillar att renovera samt helt och hållet sätta en egen touch på boendet, då har du kommit rätt! Här erbjuds en villa i ett plan med källare. På entréplan finns ett rymligt vardagsrum, ett sovrum, kök samt toalett. Huset är i stora delar behov av renovering och kommer att säljas med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Varmt välkomna!

Lassagårdsgatan 176, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
 • Ons 6 mar kl 17:00

Lassagårdsgatan 176

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 695 000 kr
110 m²
5 rum
6 477 kr/mån
24 500 kr/m²

Välkommen till detta moderna och välplanerade radhus i populära Trädgårdsstaden. Bostaden är byggd 2017 och har en boyta på 110 kvm fördelat på tre sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och en härlig uteplats med trädäck i söderläge. Bostaden präglas av hög kvalitet rakt igenom. Detta radhus är en idealisk plats för den som söker en kombination av bekvämlighet, modernitet och ett trivsamt boende. Med sina generösa utrymmen och närhet till både stad och rogivande natur, är detta hemmet där du kan skapa minnen och trivas under många år framöver. I området finns nyare förskolor och nybyggd skola. Här finns även flera fina lekplatser, utegym och fina promenadstråk. Vid Trädgårdsstaden ligger även handelsområdet Stallsiken med matbutiker, butikskedjor och gym, samt bra bussförbindelse till Skövdes innerstad. Välkomna att anmäla ert intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Henrik Gjutares gata 26 D, Norrmalm, Skövde kommun

Henrik Gjutares gata 26 D

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
945 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 152 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkommen till Henrik Gjutares gata 26D på Norrmalm och denna mysiga vindslägenhet! Lägenhetens placering högst upp i huset genererar snedtak vilket ger lägenheten en charmig och hemtrevlig karaktär. Dessutom erbjuds fin milsvid utsikt och begränsad insyn. Bostaden om 52,5 kvm består av välkomnande hall, ett sovrum, välplanerat kök, badrum med dusch samt ett ljust och trevligt vardagsrum med utgång till balkong på gaveln. Balkongen är placerad i soligt västligt läge med vyer mot Billingen. Till lägenheten hör även ett vindsförråd samt ett rymligt källarförråd. På Norrmalm bor man med ett optimalt läge i Skövde med gångavstånd till centrums stora utbud såsom högskolan, livsmedelsaffärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. Elins Esplanad med intilliggande handelsområde ligger endast ett stenkast bort samt närhet ges till Billingens stora utbud av fritidsaktiviteter. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Länsmansgatan 11 B, Norrmalm, Skövde kommun
 • Idag kl 18:00

Länsmansgatan 11 B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 550 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
3 284 kr/mån
20 667 kr/m²

En trappa upp på Länsmansgatan 11B finner ni denna hemtrevliga lägenhet om tre rum och kök. Här får ni ett trivsamt och bekvämt boende. Den låga månadsavgiften i kombination med föreningens goda ekonomi, resulterar i en god boendemiljö för nästkommande ägare. En välplanerad lägenhet med bra läge och som utstrålar en god helhetskänsla. Här har ni närhet till det mesta Skövdestad har att erbjuda såsom Elins Esplanad, Stallsikens handelsområde, Commerce köpcentrum, Högskolan samt resecentrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Fredriksbergsvägen 17, Ryd, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Fredriksbergsvägen 17

Villa
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 985 000 kr
107 m²
5 rum
605 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en praktisk enplansvilla i populärt område, med tillhörande garage samt uterum. Huset är beläget på en lättskött och bra belägen trädgårdstomt. Här bor du i ett lugnt och bekvämt område med gott om utrymme för familjen då huset bland annat rymmer tre sovrum samt två badrum. Från bostaden har man gångavstånd till Ryds centrum där du hittar såväl livsmedelsaffär och vårdcentral. I närområdet finns även fina promenadstigar, motionsspår, Karstorpssjön samt förskola och skola. Med goda bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt in till Skövde centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Solrosvägen 18, Lunden, Skövde kommun

Solrosvägen 18

Villa
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
5 495 000 kr
124 + 16 m²
6 rum
4 511 m² tomt

Varmt välkomna till denna idyll mitt inne i stan! Solrosvägen 18, vars anor troligtvis är redan från 1800-talet, var beläget här långt innan Lundens nyare bebyggelse kom till. Än idag lever landet-känslan fortfarande kvar tack vare den stora tomten på 4511 kvm med tillhörande ladugårdsbyggnad och gårdshus/gästhus. På tomten finns även friliggande garage, friggebod, jordkällare och äldre utedass. Trädgården är fantastisk med sin anlagda damm, fina planteringar och stora gräsytor. Många möjligheter ges till den som älskar att odla och i trädgården finns även ett härligt trädäck med spabad samt utekök med pizzaugn. Bostadshuset i 1½-plan erbjuder entréhall, stort kök med ingång till skafferi, matrum med utgång till härligt inglasat uterum, vardagsrum, tre sovrum, groventré samt badrum med både dusch och badkar. Uppvärmning sker via jordvärme och en solcellsanläggning finns installerad. Detta fina ställe är unikt och måste upplevas på plats! I närheten finns flera förskolor, skola, fina natursköna promenadstråk, Aspö gård, Stallsikens handelsområde och Elins Esplanad. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Roddarstigen 4, Simsjön, Skövde kommun

Roddarstigen 4

Fritidshus
Simsjön, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 195 000 kr
54 m²
3 rum
806 m² tomt

Med högt fint läge och med endast 150 meter till närmsta badplats finner ni Roddarstigen 4. Detta är platsen för er som söker ett permanentboende eller fritidshus med året-runt standard vid Simsjön! Bostadshuset är genomgående fint skick och har nyligen renoverats. Invändigt väntar en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket renoverades år 2021 och vidare i bostaden finns två sovrum samt badrum med tvättavdelning. Från vardagsrummet finns utgång till det härliga uterummet och det intilliggande trädäcket med utsikt mot sjön utgör extra sällskapsyta för sommarens grillkvällar. Trädgården med dess plana gräsytor bjuder in till kubb och bollspel för hela familjen. På tomten finns även en eldriven bastu, ett förråd och ett mindre garage. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Barkvägen 111, Ryd, Skövde kommun

Barkvägen 111

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
950 000 kr
80 m²
3 rum
5 777 kr/mån
11 875 kr/m²

I ett lugnt och trivsamt bostadskvarter ligger Barkvägen 111! Här bor du med radhuskänsla i lättskött bostadsrätt i två plan med tillgång till trädgård och uteplatser på både husets fram- och baksida. Uteplatsen på framsidan är försedd med utfällbar markis och uteplatsen på baksidan är delvis under tak. Bostadens yta på 80 kvm är välplanerad. På entréplan finns kök med matplats, trevligt vardagsrum och toalett. Bostadens sovrum är privat belägna på övre plan och från ett av sovrummen finns utgång till balkong. På övre plan finns även hall med ingång till klädkammare och badrum med tvättmaskin. Utvändigt finns två tillhörande förråd, ett vid entrén på framsidan och ett vid uteplatsen på baksidan. Detta är ett perfekt boende för er som vill åt radhuskänslan men samtidigt vill njuta av att bo i en förening som sköter det mesta av underhållet. Bostaden har ett väldigt bra läge i området med lite biltrafik utanför och närhet både till föreningens servicehus samt till garage och parkering. Från bostaden har man gångavstånd till Ryds centrum där du hittar såväl livsmedelsaffär och vårdcentral. I närområdet finns även Karstorpssjön, fina promenadstigar, motionsspår samt förskola och skola. Med goda bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt in till Skövde centrum.

 • Balkong
 • Uteplats
Fredriksbergsvägen 16C, Ryd, Skövde kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30

Fredriksbergsvägen 16C

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 395 000 kr
110 m²
4 rum
227 m² tomt

I en lugn gränd i ett trivsamt bostadskvarter ligger Fredriksbergsvägen 16C! På adressen väntar en genomgående renoverad och trivsam bostad med allt du behöver lätt tillgängligt i ett plan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga middagar med vänner och familj. Vidare i bostaden erbjuds ett trevligt allrum, klädkammare, stilrent renoverat badrum, toalett och tvättavdelning. Idag finns två sovrum men det går att skapa fler om så önskas. På framsidan av huset finns en lättskött och insynsskyddad trädgård med uteplats. På tomten står även ett praktiskt förråd och till bostaden hör ett garage i närliggande byggnad. Från bostaden har man gångavstånd till Ryds centrum där du hittar såväl livsmedelsaffär och vårdcentral. I närområdet finns även fina promenadstigar, motionsspår, Karstorpssjön samt förskola och skola. Med goda bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt in till Skövde centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Billingsgatan 25, Timmersdala, Skövde kommun
 • Imorgon kl 17:00

Billingsgatan 25

Villa
Timmersdala, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 595 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
1 054 m² tomt

Är ni på jakt efter ett välplanerat och barnvänligt boende med familjevänligt läge? Då är denna villan i trevliga Timmersdala det ni söker! Här välkomnas ni till ett rymligt boende med en total yta på 208 kvm fördelat över entréplan samt källarplan. Entréplanet erbjuder rymlig hall, renoverat kök med stor matplats och utgång till altan, vardagsrum med utgång till trädäck, toalett och två bra sovrum. I källarplanet finns två rymliga rum som kan användas som exempelvis gästrum, extra sovrum, kontor, tv-rum eller hobbyrum. Vidare i källarplanet finns tvättstuga, förråd samt badrum med både dusch och badkar. Bostaden står på en lättskött, barnvänlig och stor trädgårdstomt med äppleträd och körsbärsträd. Garaget är vidbyggt och nås antingen via garageporten eller via dörr från trädgården. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 12