Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Tarik Kudra

Tarik Kudra

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Havstenavägen 30D, Havstena, Skövde kommun
  • Sön 5 maj kl 14:15

Havstenavägen 30D

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
900 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 894 kr/mån
11 538 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trerummare i Havstena! Här omfamnas ni av 78 trivsamma kvadratmeter och balkongen blir en skön förlängning av bostaden, ett uppskattat extrarum, som tack vare inglasning kan nyttjas under stor del av året. Balkongen är dessutom placerad i soligt söderläge. Vidare erbjuder bostaden kök med matplats, hall med garderober, badrum, två sovrum och stort vardagsrum med fransk balkong. Läget i Havstena är lugnt med närhet till trevlig natur och små sjöar. I närheten ligger Elins Esplanad med intilliggande handelsområde med butiker, livsmedelsaffärer och restauranger. Dessutom ges kort cykelavstånd till Skövdes centrum.

  • Plus
  • Balkong
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun, bild 2
Vasagatan 40, Västermalm, Skövde kommun, bild 3

Vasagatan 40

Villa
Västermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
5 395 000 kr
190 + 63 m²
6 rum
610 m² tomt

Låt oss presentera Vasagatan 40 på anrika Västermalm. Villan byggdes som enfamiljsvilla enligt den traditionellt borgliga principen från 1800-talet med matsal och salong i fil mot gatan och jungfrukammare, kök och serveringsgång mot gården. Exteriört har villan i hög grad bibehållit sitt ursprungliga utseende med brant taklutning, fönster av jugendtyp, lunettfönster i gavelröstet och spritputsad fasad med slätputsade hörn. Invändigt har planlösningen anpassats utefter dagens behov men tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, vackra spegeldörrar, äldre trägolv och bevarad glasveranda mot trädgården. Här finns även ett väldigt fint besiktningsprotokoll att ta del av. Anmäl ert intresse via Fastighetsbyråns hemsida!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nyckelpigevägen 120, Ryd, Skövde kommun

Nyckelpigevägen 120

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 350 000 kr
109,5 m²
4 rum
7 607 kr/mån
12 329 kr/m²

Välkommen till Nyckelpigevägen 120! Här bor ni med radhuskänsla i lättskött bostadsrätt i två plan med stor trädgård på hörntomt och egen garageplats. Inomhus välkomnas ni till en trevlig bostad som erbjuder hemtrevligt kök, tre stora sovrum, tvättavdelning, vardagsrum och dubbla badrum, ett med badkar och ett med dusch. Här är nästintill alla golv och väggar renoverades under 2024. Från vardagsrummet finns utgång till en härlig altan med tak och vid entrén på framsidan finns ett trädäck i söderläge samt ett stort tillhörande förråd. Detta är ett perfekt boende för er som vill åt radhuskänslan men samtidigt vill njuta av att bo i en förening som sköter det mesta av underhållet. Området är familjevänligt och i anslutning till föreningen finns fina promenadstigar och motionsspår. Inom bekvämt gångavstånd finns grundskola, flertalet förskolor samt buss med täta förbindelser till Skövde centrum. I centrala Ryd finns bl.a livsmedelsaffär, vårdcentral och pizzeria. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Lönnvägen 2 C, Ekängen, Skövde kommun

Lönnvägen 2 C

Lägenhet
Ekängen, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 595 000 kr
109,2 m²
4 rum
vån 1/5
6 688 kr/mån
23 764 kr/m²

Här erbjuds en fräsch och rymlig fyra i markplan med stor härlig uteplats i västerläge. Planlösning består av kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till en stor, härlig terrass i västerläge, tre sovrum och två badrum, varav ett renoverat 2023. Här finns bra förråds- och förvaringsmöjligheter såväl inne i lägenheten som i direkt anslutning till den. Perfekt för dig som vill bo med bostadsrättens bekvämlighet, men ändå ha tillgång till egen uteplats. Lägenheten är belägen i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Garage finns bland annat i källarplan under huset, detta nås via hiss som går till trapphuset intill. Området erbjuder smidiga bussförbindelser till centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Norra Ringvägen 27, Centrum, Tidaholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Ringvägen 27

Lägenhet
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
270 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
5 866 kr/mån
3 803 kr/m²

Välkomna in till denna inbjudande 3-rumslägenhet om 71 kvadratmeter! Här har ni en väldisponerad planlösning som passar de flesta personer som är ute efter en enkel och central bostad. Ett utmärkt läge med gångavstånd till såväl centrum, skolor, motionsanläggningar samt bussförbindelser. Varmt välkomna!

  • Balkong
Torgilsgatan 1, Centrum, Skövde kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Torgilsgatan 1

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 495 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/4
5 035 kr/mån
27 120 kr/m²

Angenäm 30-talsvåning med tilltalande och centrumnära läge. Här återspeglas de stora sociala ytorna tillsammans med en härlig rymd och vackra originaldetaljer som tillsammans kännetecknar denna fina bostad. Lägenheten stoltserar med ett vackert plankgolv, väl tilltagen takhöjd, fin ekparkett och fantastisk ljusinsläpp från högresta fönster med fönsterbänkar i sten. Här har man hela 92 kvm hemtrevlig yta att bruka. Brf Tre Trädgårdar är en mycket välskött förening med god ekonomi som förutom trevliga bostäder erbjuder föreningen en mysig innergård med grillplats, renoverad tvättstuga och gemensamt cykelförråd. Endast några minuters promenad från Torgilsgatan ligger Skövdes stadskärna. Här finner ni stort serviceutbud, restauranger med uteserveringar, caféer, butiker, köpcentrum och livsmedelsbutik. I närheten, ca 7 minuters promenad, ligger även resecentrum med täta buss- och tågavgångar. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Havstenavägen 44, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 44

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/9
4 317 kr/mån
19 167 kr/m²

Ta klivet in i denna välplanerade lägenhet på bottenplan om tre rum och kök. Bostaden har de senaste åren genomgått stora renoveringar. Dessutom erbjuder bostaden en fantastisk inglasad balkong med eftermiddagssol. Här är det helt enkelt bara att flytta in och trivas! Mycket välskött HSB-förening samt trevligt område med bekvämt avstånd till allt Skövde har att erbjuda! Närhet till flera mataffärer, ett par minuters promenad till Elins Esplanad med stort shoppingutbud samt fem minuters cykelfärd till centrum och resecentrum. I närheten finns även fina promenadstråk runt Karstorpsjön och Havstenasjön. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lassagårdsgatan 176, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Lassagårdsgatan 176

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 695 000 kr
110 m²
5 rum
6 477 kr/mån
24 500 kr/m²

Välkommen till detta moderna och välplanerade radhus i populära Trädgårdsstaden. Bostaden är byggd 2017 och har en boyta på 110 kvm fördelat på tre sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och en härlig uteplats med trädäck i söderläge. Bostaden präglas av hög kvalitet rakt igenom. Detta radhus är en idealisk plats för den som söker en kombination av bekvämlighet, modernitet och ett trivsamt boende. Med sina generösa utrymmen och närhet till både stad och rogivande natur, är detta hemmet där du kan skapa minnen och trivas under många år framöver. I området finns nyare förskolor och nybyggd skola. Här finns även flera fina lekplatser, utegym och fina promenadstråk. Vid Trädgårdsstaden ligger även handelsområdet Stallsiken med matbutiker, butikskedjor och gym, samt bra bussförbindelse till Skövdes innerstad. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Uteplats
Henrik Gjutares gata 26 D, Norrmalm, Skövde kommun

Henrik Gjutares gata 26 D

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
945 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 152 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkommen till Henrik Gjutares gata 26D på Norrmalm och denna mysiga vindslägenhet! Lägenhetens placering högst upp i huset genererar snedtak vilket ger lägenheten en charmig och hemtrevlig karaktär. Dessutom erbjuds fin milsvid utsikt och begränsad insyn. Bostaden om 52,5 kvm består av välkomnande hall, ett sovrum, välplanerat kök, badrum med dusch samt ett ljust och trevligt vardagsrum med utgång till balkong på gaveln. Balkongen är placerad i soligt västligt läge med vyer mot Billingen. Till lägenheten hör även ett vindsförråd samt ett rymligt källarförråd. På Norrmalm bor man med ett optimalt läge i Skövde med gångavstånd till centrums stora utbud såsom högskolan, livsmedelsaffärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. Elins Esplanad med intilliggande handelsområde ligger endast ett stenkast bort samt närhet ges till Billingens stora utbud av fritidsaktiviteter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Solrosvägen 18, Lunden, Skövde kommun

Solrosvägen 18

Villa
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
5 495 000 kr
124 + 16 m²
6 rum
4 511 m² tomt

Varmt välkomna till denna idyll mitt inne i stan! Solrosvägen 18, vars anor troligtvis är redan från 1800-talet, var beläget här långt innan Lundens nyare bebyggelse kom till. Än idag lever landet-känslan fortfarande kvar tack vare den stora tomten på 4511 kvm med tillhörande ladugårdsbyggnad och gårdshus/gästhus. På tomten finns även friliggande garage, friggebod, jordkällare och äldre utedass. Trädgården är fantastisk med sin anlagda damm, fina planteringar och stora gräsytor. Många möjligheter ges till den som älskar att odla och i trädgården finns även ett härligt trädäck med spabad samt utekök med pizzaugn. Bostadshuset i 1½-plan erbjuder entréhall, stort kök med ingång till skafferi, matrum med utgång till härligt inglasat uterum, vardagsrum, tre sovrum, groventré samt badrum med både dusch och badkar. Uppvärmning sker via jordvärme och en solcellsanläggning finns installerad. Detta fina ställe är unikt och måste upplevas på plats! I närheten finns flera förskolor, skola, fina natursköna promenadstråk, Aspö gård, Stallsikens handelsområde och Elins Esplanad. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Roddarstigen 4, Simsjön, Skövde kommun

Roddarstigen 4

Fritidshus
Simsjön, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 995 000 kr
54 m²
3 rum
806 m² tomt

Med högt fint läge och med endast 150 meter till närmsta badplats finner ni Roddarstigen 4. Detta är platsen för er som söker ett permanentboende eller fritidshus med året-runt standard vid Simsjön! Bostadshuset är genomgående fint skick och har nyligen renoverats. Invändigt väntar en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket renoverades år 2021 och vidare i bostaden finns två sovrum samt badrum med tvättavdelning. Från vardagsrummet finns utgång till det härliga uterummet och det intilliggande trädäcket med utsikt mot sjön utgör extra sällskapsyta för sommarens grillkvällar. Trädgården med dess plana gräsytor bjuder in till kubb och bollspel för hela familjen. På tomten finns även en eldriven bastu, ett förråd och ett mindre garage. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Barkvägen 111, Ryd, Skövde kommun

Barkvägen 111

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
950 000 kr
80 m²
3 rum
5 777 kr/mån
11 875 kr/m²

I ett lugnt och trivsamt bostadskvarter ligger Barkvägen 111! Här bor du med radhuskänsla i lättskött bostadsrätt i två plan med tillgång till trädgård och uteplatser på både husets fram- och baksida. Uteplatsen på framsidan är försedd med utfällbar markis och uteplatsen på baksidan är delvis under tak. Bostadens yta på 80 kvm är välplanerad. På entréplan finns kök med matplats, trevligt vardagsrum och toalett. Bostadens sovrum är privat belägna på övre plan och från ett av sovrummen finns utgång till balkong. På övre plan finns även hall med ingång till klädkammare och badrum med tvättmaskin. Utvändigt finns två tillhörande förråd, ett vid entrén på framsidan och ett vid uteplatsen på baksidan. Detta är ett perfekt boende för er som vill åt radhuskänslan men samtidigt vill njuta av att bo i en förening som sköter det mesta av underhållet. Bostaden har ett väldigt bra läge i området med lite biltrafik utanför och närhet både till föreningens servicehus samt till garage och parkering. Från bostaden har man gångavstånd till Ryds centrum där du hittar såväl livsmedelsaffär och vårdcentral. I närområdet finns även Karstorpssjön, fina promenadstigar, motionsspår samt förskola och skola. Med goda bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt in till Skövde centrum.

  • Balkong
  • Uteplats
Fredriksbergsvägen 16C, Ryd, Skövde kommun

Fredriksbergsvägen 16C

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 395 000 kr
110 m²
4 rum
227 m² tomt

I en lugn gränd i ett trivsamt bostadskvarter ligger Fredriksbergsvägen 16C! På adressen väntar en genomgående renoverad och trivsam bostad med allt du behöver lätt tillgängligt i ett plan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga middagar med vänner och familj. Vidare i bostaden erbjuds ett trevligt allrum, klädkammare, stilrent renoverat badrum, toalett och tvättavdelning. Idag finns två sovrum men det går att skapa fler om så önskas. På framsidan av huset finns en lättskött och insynsskyddad trädgård med uteplats. På tomten står även ett praktiskt förråd och till bostaden hör ett garage i närliggande byggnad. Från bostaden har man gångavstånd till Ryds centrum där du hittar såväl livsmedelsaffär och vårdcentral. I närområdet finns även fina promenadstigar, motionsspår, Karstorpssjön samt förskola och skola. Med goda bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt in till Skövde centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 13