Nyproduktion

Henriksbergsgatan 17 B

Skövde kommun Se på karta

2 925 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 187 kr/mån
Pris/m²
35 671 kr/m²
Antal besök
427
Nyproduktion

55 + boende. Välplanerad och rymlig trea med öppen planlösning på våning 4. Entréhall med klinkers och skjutdörrsgarderober för god förvaring. Kök med köksö och plats för matplats intill fönster, utgång till inglasad balkong. Generöst sovrum 1 om 12,5 kvm med klädkammare. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Sovrum 2. Gästtoalett.

Prel. inflyttning september 2024.

Huset ligger granne med Boulognerparken i Skövde. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö.

För att under lätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset.

Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats.

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Anders Ahlm

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Anders Ahlm, Riksbyggen ekonomisk förening
070-858 03 17

Visningstider

  • 25
    sep
    Imorgon kl. 12:00–14:00
    Välkommen till stora Visningsdagen! Visningen sker på Fastighetsbyråns kontor på Mariestadsvägen 3C.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.