Labradorvägen 35

Södra Gryta, Västerås kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1980
Förening
Riksbyggens BRF Västeråshus nr 27
Om föreningen
Avgift
5 107 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
20 299 kr/m²
Antal besök
2 020
Dagar på Hemnet
13

Välkomna till Labradorvägen och denna välplanerade 3:a i markplan med uteplats och liten tomt på baksidan samt en trevlig uteplats med tralldäck på framsidan. Här erbjuds ni en trevlig bostad med känslan av att bo i radhus. Genomgående fräscha ytskikt och välplanerade rum. Fönster i två väderstreck ger bostaden ljus och rymd. Goda förvaringsmöjligheter och avhängningsytor i entrédel och hall. Kök i vinkel med utsikt mot innergården på husets framsida genom fönsterparti. Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin. Två väl tilltagna sovrum och lättmöblerat vardagsrum med utgång till uteplats med skärmtak och den trevliga tomten.

Stabil och välskött förening där bland annat internet hos Com Hem ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns trevliga bilfria innergårdar med gräsytor, lekplatser, fruktträd, bärbuskar och planteringar. Gemensamhetslokal med bastu, tvättstuga samt samlingslokal med kök. Förråd finns i separat byggnad. Parkeringsplatser och garageplatser finns bredvid fastigheten. Där finns även gästparkeringar med Aimo Park.

På Södra Gryta bor man barnvänligt och lugnt med närhet till bland annat matbutiker, apotek, kiosk och pizzeria. I området finns finns flera lekplatser. Flera förskolor och grundskolor finns i närområdet, de närmaste grundskolorna är Apalbyskolan och Önstaskolan. Några minuters bildfärd bort vid Stenby finns aktivitetsanläggning, matbutik. gym, padelhall, systembolaget och apotek. Vid Jakthundsgatan går buss nr 2 till Västerås City, Centralstationen och Björnön.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Västerås

Kontakta mäklaren

David Berg

Mäklarringen Västerås
Mäklare David Berg, Mäklarringen Västerås
0709-41 45 31