Termikgatan 49A

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Södra Ladugårdsängen 1
Om föreningen
Avgift
4 193 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
33 261 kr/m²

Nu saluförs äntligen en dröm 3:a i Örebros snyggaste bostadshus i en förening som har allt det lilla extra!

Här finns nu en stilfull lägenhet i fina färgval för er som värderar ert boende högt. Med gott om yta för den lilla familjen med två sovrum eller er som vill ha ett extra rum för kontor, walk- in- closet eller gästrum. Bostaden är belägen i ett hörn vilket innebär de finns stora fönster i två väderstreck för rikligt ljusinsläpp med högre i tak. Standarden är hög och detta är något som är genomgående för hela bostadshuset. Förråd finns på samma plan som lägenheten.

I Södra Ladugårdsängen bor man nära all service man behöver. Närhet till Universitet, grönområden, golfbana, matbutik, restaurang och tennisbana är bland annat det som erbjuds i området.

Utöver lägenheten så har huset en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Som boende har du även tillgång till terrassplanet med sina tre stora terrasser att njuta av, i anslutning till denna sociala oas ligger orangeriet där man kan boka för att bjuda in vänner och familj till middagar och kalas. På mitten terassen finns möjlighet att odla kryddor och örter tillsammans med grannarna. För att sätta extra njutning på tillvaron finns relaxavdelning med bastu kopplat till ena terrassen för att finna ro i vardagen utan att knyta på sig skorna och lämna hemmet. Föreningen har även 2 elbilar som det är fritt för de boende att hyra och nyttja om man ej har tillgång till bil. Garageplatser finns att hyra.

Denna 3:a vill ni inte missa, kontakta Emelie för att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Emelie Berglind

Lejons Mäkleri
Mäklare Emelie Berglind, Lejons Mäkleri
073-035 57 61