Nyproduktion

Fotogengatan 4

Södra Stranden, Motala Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Våning
6 av 8
Förening
BRF Södra Stranden 1
Om föreningen
Avgift
4 578 kr/mån
Driftkostnad
10 524 kr/år
Pris/m²
32 528 kr/m²
Nyproduktion

ANMÄL DITT INTRESSE!

I februari påbörjar vi försäljningen av etapp 2 av vår försäljningssuccé Brf Södra Stranden med 33 nya fina bostadsrätter. Vi har nu öppnat möjligheten att anmäla intresse för denna etapp!
För att få möjlighet till förtursköp behöver du göra en aktiv intresseanmälan på denna sida.

Lägenhetsfördelningen kommer att ske på samma sätt som för etapp 1. Ni kommer att få rangordna önskade lägenheter senast 15 februari 2021 och utifrån könummer kommer sedan förtursköp att erbjudas.

För att se hur lägenheterna är placerade i huset och hur de sedan har bokats - klicka på länken PROJEKTHEMSIDA för att se vår lägenhetsväljare.

RYMLIGT HEM FÖR DEN ORDNINGSAMME

Här är det enkelt att trivas för den som gillar ordning och reda. Här erbjuds du gott om rymliga förvaringsytor i form av en stor klädkammare och en egen walk-in-closet. Bostaden rymmer även en extra mindre toalett i nära anslutning till sovrummet. Motalavikens öppning mot Vättern blir en stor del av din vardag i denna lägenhet. Sjöutsikten från höjden finns med dig från morgonens uppvaknande i sovrummet under dagens timmar i lägenhetens rymliga vardagsrumsdel fram tills dess att du sluter ögonen för nattens sömn.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala