Nyproduktion

Kung Agnes Väg 24

Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Tårpilen 12
Om föreningen
Avgift
3 067 kr/mån
Driftkostnad
6 900 kr/år
Pris/m²
63 561 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en oerhört fin 3:a där nyproduktions känslan sitter i väggarna! Ett ljust välplanerat och fräscht hem, med en stor balkong som tillsammans med kök och vardagsrum ger en mycket social planlösning - allt i ett centralt läge nära Sollentuna centrum och Edsvikens vatten!

Bostaden är modern, välplanerad och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en social sällskapsyta. Lägenheten ligger i ett trevlig läge med fönster samt sin trevliga balkong in mot gården.

Köket är rymligt, modernt utrustat och öppenheten mot vardagsrummet ger möjlighet att umgås med gästerna medan man fixar med maten.

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum samt välförsedd med förvaringsutrymmen i flertalet garderober både i hall och sovrum. Bostaden har ett generöst badrum med duschhörna och egen "tvättstuga". Till lägenheten hör dessutom ett rymligt källarförråd. Vidare har föreningen dessutom garage och cykelrum i källaren som når direkt med hissen utanför dörren.

Föreningen har en mysig innergård där det finns både lek- och grillplats. Det skyddade läget mellan husen ger en trygg miljö för barnen när de är ute och leker på innergården och det finns sittbänkar på flera ställen.

Bo centralt och fräscht, med ett läge som underlättar i vardagen. Bra service och stort restaurangutbud några meter från porten och med kommunikationer nära kan du komma ner i pendlingstid och på så vis spendera mer tid hemma eller på jobbet. Närmare Sollentuna centrum än så här går det nästa inte att bo vilket gör detta till ett mycket bekvämt boende. I centrum finns förutom mataffär, butiker och bibliotek också pendeltåg och bussar som tar dig snabbt och smidigt till bl.a. Stockholm, Kista, Märsta och Arlanda. l grannområdet Edsviken finns fina promenadstråk längs vattnet och Edvikens slottt.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Bernice Ljungdahl 0709-793020 vid frågor!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakt

Bernice Ljungdahl

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Bernice Ljungdahl, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
070-979 30 20