Hagalundsgatan 44, vån 6

Solna Hagalund, Solna Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1971
Förening
HSB BRF Blåkulla nr 248 i Solna
Om föreningen
Avgift
2 726 kr/mån
Pris/m²
36 963 kr/m²

I populär HSB förening finner Ni denna suveräna 3:a belägen högt upp i fastigheten med insynsskyddat läge. Väl tilltagen inglasad balkong med vidsträckt utsikt över grönskande omgivningar. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett nytt drömboende. Optimalt planerad lägenhet med rymliga och lättmöblerade rum samt utmärkt förvaring i flera inbyggda garderober. Rikligt med ljusinsläpp ifrån rejäla fönsterparti som förstärker den trivsamma känslan. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till Solna C och Mall of Scandinavia med utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Lägenheten har ett renoverat badrum med möjlighet till snabb inflyttning för den som önskar.

HSB:s Brf Blåkulla i Solna är en välskött förening med låga avgifter där kabel- TV och bredband ingår. Den solida och populära föreningen är med sina 439 st lägenheter en av Solnas absolut största. Tvättstuga i samma fastighet med moderna tvättmaskiner. Stor innergård med fina planteringar som föreningens trädgårdsgrupp aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. På innergården finns det även två stycken grillplatser. Föreningen förfogar även över ett gym och en bastu för föreningens medlemmar. Föreningen tillhandahåller även en festlokal och gästlägenhet som kan hyras. Här finns det även tillgång till garage för 500:-/mån som nås ifrån hissen samt tvätthall med högtryckstvätt. För den händige så finns det även i garaget en mekplats för däckbyte eller enklare reparationer. Smidigare än så blir det knappast.

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Välkommna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kom på visning

  • 23
    feb
    Imorgon kl. 13:15-14:00
  • 24
    feb
    Mån 24 feb kl. 18:00-18:30
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren