Kommande

Restalundsvägen 59

Sörby/Eklunda, Örebro kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,2 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1947
Förening
Framtidshems BRF nr 1 i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 535 kr/mån
Driftkostnad
5 060 kr/år
Pris/m²
30 627 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till Restalundsvägen 59 och denna ljuvliga trerummare med inglasad balkong i västerläge! Med ett härligt ljusinsläpp, smakfulla färgval och tilltalande planlösning får du här en väl omhändertagen bostad i bra skick där du med all enkelhet kan flytta in utan att känna behov av renovering. Här finns två sovrum i form av ett rymligt master bedroom med god förvaring samt ytterligare ett sovrum som passar perfekt som barnrum eller kontor. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med sin stavparkett och har god plats för en matsalsdel. Här når du även den inglasade balkongen. Vidare erbjuds även ett stilrent kök, ett helkaklat badrum med dusch samt en mindre wc. Här får du en låg månadsavgift där värme, va, kabel-tv och bredband ingår.

Här bor du i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi och med en belåningsgrad på endast 4438 kr/m² . Föreningen har en grön innergård med grillplats och lekplats för de små. Här finns även två tvättstugor raka vägen ner i trapphuset med tillhörande torkrum. Till lägenheten finns BÅDE vind- och källarförråd. Här finns närhet till fina parkområden, sportanläggningar och stadens centrum. På cykelavstånd nås Campus USÖ samt Örebro Universitet.

För mer information eller för att boka privatvisning, vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mikael Pettersson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Mikael Pettersson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-354 04 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.