Nyproduktion

Vikhemsvägen 70, lgh 1106

Staffanstorps kommun Se på karta

2 045 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Förening
BRF Vikhems Gård
Om föreningen
Avgift
4 649 kr/mån
Pris/m²
30 074 kr/m²
Nyproduktion

Här presenteras en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med balkong mot Vendelparken. Lägenheten som du når med hiss är modern, trivsam, ytsmart och väl genomtänkt. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En rymlig social yta med öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet gör lägenheten ljus och luftig. Planlösningen gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som grytorna står på spisen. Sovrummen når du lätt från det centrala vardagsrummet. I det helkaklade badrummet finns både dusch, tvättmaskin och torktumlare.

I hjärtat av den gröna och natursköna trädgårdsstaden Vikhem planeras för trivsamma och moderna lägenheter i Brf Vikhems Gård. Projektet består av 33 lägenheter i varierande storlek från 1- till 4 rum och kök i bostadsrättsform. Här bor du i lägenheter med god standard och anlagd gemensam innergård. Samtliga lägenheter får balkong eller trädgård, förråd och parkeringsplats i nära anslutning till bostaden.

Bussförbindelser, gröna parker och vattenspeglar in på knuten tillsammans med närhet till service och butiker gör Vikhem till en idealisk plats för familjelivet. BRF Vikhems Gård ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende. En modern och funktionell bostad, helt färdigställd!

Upplev känslan av hur det är att bo i en nybyggd lägenhet, inga tidskrävande renoveringar eller kostsamma överraskningar. Det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Preliminärt tillträde kvartal 2, 2023.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklarna på Svensk Fastighetsförmedling med eventuella frågor och funderingar.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Kontakt

Anders Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
Mäklare Anders Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
+46708114212