Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ilvägen 9, Västanbyn, Staffanstorps kommun

Ilvägen 9

Villa
Västanbyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 995 000 kr
129 + 24 m²
6 rum
780 m² tomt

Attraktivt beläget på Ilvägen 9 hittar vi denna välplanerade enplansvilla med uterum. Här erbjuds ett mycket trivsamt boende i en populär del av Staffanstorp. Till villan, som är byggt 1970, hör en 780 kvadratmeter stor uppvuxen tomt. Villan erbjuder bl.a. kök med matplats, vardagsrum, allrum, fyra sovrum, badrum, tvättstuga med dusch och gästtoalett. Vidbyggt uterum, garage och förråd intill huset. Villan är i behov av modernisering men erbjuder ändå, trots sin ålder, oanade möjligheter till att bli ett riktigt fint hem! Här bor ni verkligen i en populär del av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Härifrån når du snabbt till både Malmö, Lund och Köpenhamn. Välkomna till ett boende med allt i ett plan!

Åkerlyckan 51, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Imorgon kl 17:00

Åkerlyckan 51

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 895 000 kr
112 m²
4 rum
214 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 2-plansvilla på Åkerlyckan i Staffanstorp. Huset har bl a tre bra sovrum, två helkaklade badrum, seperat tvättstuga och rymligt kök med matplats. Från vardagsrummet når du ut till den stensatta uteplatsen och trädäcket i västerläge. Fiber finns indraget. Garage i gemensam länga med elport. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Gamla Lundavägen 9, Hjärup, Staffanstorps kommun

Gamla Lundavägen 9

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 000 000 kr
98 + 12 m²
4 rum
514 m² tomt

På Gamla Lundavägen 9 i Hjärup hittar vi detta 1½-plans parhus med gamla anor. Huset är i behov av renovering och modernisering men erbjuder ändå, trots sin ålder, oanade möjligheter till att bli ett riktigt fint hem. Huset består av bl.a. vardagsrum, kök med matplats, badrum, allrum och två sovrum. Tack vare att detta parhus är så välplanerat utnyttjas varenda kvadratmeter optimalt. Lummig insynsskyddad trädgård med växthus, trädgårdsförråd och uterum. Välkommen på visning!

Södergatan 3 B, Centralt, Staffanstorps kommun

Södergatan 3 B

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 595 000 kr
118 m²
5 rum
vån 3/3
8 460 kr/mån
13 517 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och unika lägenhet på hela 118 kvadratmeter mitt i centrala Staffanstorp. Lägenheten som du når med hiss ligger högst upp i huset och har en härlig balkong i soligt läge. Lägenheten har stort vardagsrum och rymligt kök i luftig planlösning, fyra sovrum, en möblerbar hall och två badrum. Välskött förening med bl a fin innergård, gemensam tvättstuga, indragen fiber och parkering. Det centrala läget gör att du har nära till all tänkbar service så som butiker, restauranger, vårdcentral, busshållplats osv. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Finalvägen 16, Symfonibyn, Staffanstorps kommun

Finalvägen 16

Villa
Symfonibyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 500 000 kr
136 + 40 m²
4 rum
940 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plansvilla på utmärkt läge i attraktiva Symfonibyn i Staffanstorp. Huset är välplanerat med tre bra sovrum, vardagsrum med stora fönsterpartier, stort helkaklat badrum, rymligt kök och separat tvättstuga. Från huset når man ut i det vidbyggda dubbelgaraget med plats för två bilar. Stor lättskött tomt med uterum, stensatt uteplats, trädäck och gräsmatta. Här bor ni verkligen i ett trevligt område av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Nämndemansgården 12 A, Nämndemansgården, Staffanstorps kommun

Nämndemansgården 12 A

Lägenhet
Nämndemansgården, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 395 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 444 kr/mån
20 515 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av de populära marklägenheterna på Nämndemansgården i Staffanstorp. Lägenheten som ligger på en hörna är i bra skick med bl a trevligt kök och helkaklat badrum. Till lägenheten hör en balkong i västerläge under tak med nylagt trädäck. Utanför balkongen finns även en liten täppa med gräsmatta och avgränsande häck som går att nyttja. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Fiber och parkering finns. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Storgatan 12 D, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Storgatan 12 D

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 895 000 kr
113,5 m²
5 rum
8 605 kr/mån
16 696 kr/m²

Välkommen till detta charmiga gatuhus i två plan i centrala Staffanstorp. Bostaden har ett trevligt kök med utgång till uteplatsen och gott om sällskapsytor med både vardagsrum på bottenplan och allrum på ovanvåningen. Det finns också två badrum varav det ena också har tvättmaskin och torktumlare. På husets baksida finns en skyddad stensatt uteplats med markis i söderläge in mot den mysiga gården. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi där värme, vatten och p-plats ingår i avgiften.  Fiber finns indraget i bostaden. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Halvmånen 3, Månbyn, Staffanstorps kommun

Halvmånen 3

Villa
Månbyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 495 000 kr
143 + 90 m²
5 rum
363 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och smakfullt renoverade familjevilla med en totalyta om hela 233 kvm med stort vardagsrum med spiskamin och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot trädgård. Inredd källare med fantastiska bonusytor så som allrum, hobbyrum, separat tvättstuga och relaxavdelning med bastu. Härlig hörntomt med insynsskyddad trädgård med trädäck och gräsmatta. Garage finns i anslutning till huset. Utmärkt läge i lugnt villaområde i Staffanstorp. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Bråhögsplatsen 1 A, Centralt, Staffanstorps kommun

Bråhögsplatsen 1 A

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 995 000 kr
137 m²
3 rum
vån 2
36 460 kr/m²

Unik chans att förvärva ett av de exklusiva penthousen med privat atriumgård byggt ovanpå butiker, gym osv mitt i centrala Staffanstorp. Här bor du ostört och insynsskyddat samtidigt som du har nära till liv och rörelse, restauranger, butiker och service. Huset som är på 137 kvm är påkostat med parkettgolv i alla rum, kök med granitbänkskivor och köks-ö, stora glaspartier och skjutdörrar mot atriumgården, två helkaklade badrum, två rejäla sovrum med skjutdörrsgarderob och rymlig tvättstuga. Behöver du fler sovrum går det att dela av och skapa ett tredje sovrum. Husets hjärta är den insynsskyddade atriumgården med skjutbart tak som styrs med fjärrkontroll. Från atriumgården letar dagsljuset sig in i bostaden under dagens alla timmar. De vackra och ekologiska sedumtaket gör temperaturen behaglig året om. Bostaden har vattenburen golvvärme i alla rum och låg driftskostnad. På framsidan finns en stensatt uteplats med plats för både grillen och en sittgrupp. Från två av husens hissar når du direkt ner i det underjordiska garaget där du du tryggt kan parkera din bil. Ett bekvämt och lyxigt boende för dig som vill ha en bostad utöver det vanliga.

 • Hiss
 • Äganderätt
 • Energieffektiv

Visar alla 9