Mäklare Anders Larsson

Anders Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nevisborg 42c, Nevisborg, Staffanstorps kommun

Nevisborg 42c

Lägenhet
Nevisborg, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 495 000 kr
79 m²
2 rum
vån 3/3
6 055 kr/mån
18 924 kr/m²

Denna trevliga lägenhet är belägen på tredje våningen i fastigheten och erbjuder 79 kvadratmeter med ett utmärkt läge i ett lugnt område. Tack vare att denna lägenheten är så välplanerad utnyttjas varenda kvadratmeter optimalt. Här erbjuds ett komplett boende med bl.a. öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats, kök, badrum med tvättmöjlighet och sovrum. Härlig balkong med fri utsikt och hiss från markplan. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Staffanstorp har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man med kort promenadavstånd till förskolor, kommunikationer och butiker. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Annerovägen 5, Centralt, Staffanstorps kommun
  • Ons 22 maj kl 17:00

Annerovägen 5

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 100 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 487 kr/mån
28 378 kr/m²

Här presenteras en tilltalande hörnlägenhet högst upp i huset om 3 rum och kök med trivsam balkong. Lägenheten som du når med hiss är modern, trivsam, ytsmart och väl genomtänkt. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En rymlig social yta med delvis öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet gör lägenheten ljus och luftig. Planlösningen gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som grytorna står på spisen. Sovrummen når du lätt från hallen. I det helkaklade badrummet finns både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bussförbindelser, grönområde och Roos damm in på knuten tillsammans med närhet till service och butiker gör Roos Garden till en idealisk plats för familjelivet. Brf Roos Garden ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende. Upplev känslan av hur det är att bo i en modern lägenhet, inga tidskrävande renoveringar. Det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Finalvägen 16, Symfonibyn, Staffanstorps kommun

Finalvägen 16

Villa
Symfonibyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 500 000 kr
136 + 40 m²
4 rum
940 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plansvilla på utmärkt läge i attraktiva Symfonibyn i Staffanstorp. Huset är välplanerat med tre bra sovrum, vardagsrum med stora fönsterpartier, stort helkaklat badrum, rymligt kök och separat tvättstuga. Från huset når man ut i det vidbyggda dubbelgaraget med plats för två bilar. Stor lättskött tomt med uterum, stensatt uteplats, trädäck och gräsmatta. Här bor ni verkligen i ett trevligt område av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 3