Mäklare Daniel Ollhage

Daniel Ollhage

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Vendelvägen 24, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vendelvägen 24

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

2 995 000 kr

87 m²

3 rum

5 745 kr/mån

34 425 kr/m²

Välkommen till ett lugnt boende i Brf Bovieran i Staffanstorp. Här bor man i en 55+ förening i en välplanerad och ljus lägenhet i nyskick med balkong i soligt söderläge. Lägenheten som man når med hiss ligger högst upp i huset har extra takhöjd och känns luftig. Stort vardagsrum och öppen planlösning med köket. Smakfullt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjlighet. I den stora gemensamma vinterträdgården finns boulebana, flertalet sociala sittplatser, en damm och massvis med palmer, träd och grönska som ger en rofylld miljö. Förutom vinterträdgården erbjuder föreningen en gemensamhetslokal och en gästlägenhet som kan bokas för gäster som övernattar. Vid entrén till bostaden finns möjlighet att placera ett café-set med utsikt över vinterträdgården. Ett modernt boende för dig som är 55+. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vikhemsvägen 7 A, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 7 A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

1 295 000 kr

35 m²

1 rum

2 261 kr/mån

37 000 kr/m²

På omtyckta och populära Vikhem, Staffanstorps nya stadsdel, ligger denna välplanerade lägenhet i toppskick från 2019 med rymligt kök, vardagsrum med utgång till söderbalkong och ett helkaklat badrum. Lägenheten är 35 kvm och ligger på andra våningen. Hiss finns i huset och fiber finns indraget. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Domarringen 3, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Domarringen 3

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

4 995 000 kr

173 m²

8 rum

780 m² tomt

På ett av Staffanstorps bästa lägen ligger denna stora och välskötta 1,5-plansvilla i vinkel med uppvuxen trädgård och stort uterum. Huset som har haft samma ägare sedan det byggdes 1973 består av 8 rum varav 6 sovrum. Uppvuxen trädgård med flera uteplatser, växthus och liten damm. Huset värms upp med en luft/vatten värmepump och fiber är indraget. Utmärkt läge i Staffanstorp nära både centrum, skolor, förskolor och grönområden.

  • Plus
Västergatan 1 A, Centralt, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår

Västergatan 1 A

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

3 095 000 kr

112 m²

3 rum

6 780 kr/mån

27 634 kr/m²

I populära Brf Biblioteksgården i centrala Staffanstorp ligger denna stora marklägenhet på hela 112 kvm. Lägenheten som ligger på en hörna har ett stort vardagsrum, kök med matplats i burspråk, två sovrum och två badrum varav ett sovrum har både egen klädkammare och privat badrum. Från vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen och vidare ut till uteplatsen som sträcker sig runt husets gavel. Centralt läge nära all tänkbar service så som butiker, restauranger, apotek, vårdcentral osv. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Frödings väg 1, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Frödings väg 1

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

3 395 000 kr

116 m²

4 rum

547 m² tomt

På en hörntomt i Författarbyn ligger denna välskötta 1-plansvilla i vinkel med inredd källare och en totalyta om ca 215 kvm. Huset som har en äldre stil och standard har haft samma ägare sen det byggdes 1961. På entréplan finns bl a kök, vardagsrum, badrum och tre bra sovrum. Inredd källare med tvättstuga, verkstad och rejäla ytor för förvaring. Utmärkt läge på en hörna med trädgård i söderläge och uteplatser både i väster och söder. Nära Staffanstorps centrala delar med butiker, restauranger, apotek och annan service. I närheten finns även både skolor, förskolor och busshållplats. Välkommen på visning!

Visar alla 5