Mäklare Daniel Ollhage

Daniel Ollhage

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Djurslövsvägen 9, Djurslöv, Staffanstorps kommun
 • Ons 26 jun kl 16:30

Djurslövsvägen 9

Villa
Djurslöv, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
3 995 000 kr
205 m²
8 rum
4 351 m² tomt

Välkommen till Villa Ålyckan i Djurslöv. Huset är byggt 1915 och är ett gediget stenhus med 8 rum och en boarea på 205 kvm. På entréplan finns ett rejält kök, stor matsal, flera sällskapsrum, ett sovrum och ett badrum. En trappa upp finns ytterligare tre rymliga sovrum, ett allrum och ett badrum. Fastigheten består egentligen av tre olika fastigheter där huset och trädgården ligger på en fastighet och de andra två fastigheterna består till största delen av en hage. Det finns också ett mindre stall som idag fungerar som förråd. Under huset finns också en källare med tvättstuga, verkstad och gott om förvaringsytor. Fiber finns indraget. Huset har en jordvärmeanläggning vilket ger rimliga uppvärmningskostnader. Villa Ålyckan har ett underbart läge i Djurslöv där du både får det lantliga livet samtidigt som det är nära till både Staffanstorp, Malmö och Lund. Välkommen på visning!

 • Plus
Anders Pålssons väg 21, Klågerup, Svedala kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Anders Pålssons väg 21, Klågerup, Svedala kommun, bild 2
Anders Pålssons väg 21, Klågerup, Svedala kommun, bild 3

Anders Pålssons väg 21

Villa
Klågerup, Svedala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
7 295 000 kr
282 + 26 m²
6 rum
878 m² tomt

Välkommen till denna lyxiga sutterängvilla i två plan som erbjuder något utöver det vanliga med generösa sociala ytor både inomhus och utomhus. På entréplan finns en stor välkomnande hall, tre sovrum, helkaklat badrum, tvättstuga och förråd. Här finns även ett vidbyggt garage med eldriven port som du når inifrån huset. En trappa upp finns det väl tilltagna vardagsrummet och köket i öppen planlösning, ytterligare ett sovrum, två badrum och poolrummet med den lyxiga inomhuspoolen. Här finns också den härliga utemiljön en våning upp med terrass, trädäck och flera uteplatser. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Högränd 7, Vikhem, Staffanstorps kommun
 • Tor 27 jun kl 17:00
Högränd 7, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Högränd 7, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Högränd 7

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
3 895 000 kr
149,5 m²
6 rum
11 163 kr/mån
26 054 kr/m²

Välkommen till denna unika bostad med genomgående hög standard på utmärkt läge på populära Vikhem i Staffanstorp. På bottenplan finns en välkomnande hall med platsbyggd förvaring, det stilrena och påkostade köket med vinkyl och gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor, vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den trevliga uteplatsen samt både ett badrum och en separat tvättstuga. En trappa upp finns fyra sovrum och ett helkaklat badrum. Ytterligare en trappa upp finns ett fantastiskt sovrum med härlig utsikt, egen walk-in-closet och utgång till den unika takterrassen i soligt söderläge. Radhuset ligger på en hörna och har en väl tilltagen och trevlig uteplats med trädäck, stenlagda gångar och en gräsmatta. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Staniastigen 3 B, Centralt, Staffanstorps kommun

Staniastigen 3 B

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 150 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
8 804 kr/mån
14 935 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på centralt läge i Staffanstorp. Här bor du nära all tänkbar service så som matbutiker, restauranger, busshållplats till både Malmö och Lund osv. Lägenheten är trevligt planerad med rymligt kök, två bra sovrum och vardagsrum med utgång till den trevliga balkongen i soligt läge. Fiber ingår i månadsavgiften.

 • Balkong
Halvmånen 3, Månbyn, Staffanstorps kommun

Halvmånen 3

Villa
Månbyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 495 000 kr
143 + 90 m²
5 rum
363 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och smakfullt renoverade familjevilla med en totalyta om hela 233 kvm med stort vardagsrum med spiskamin och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot trädgård. Inredd källare med fantastiska bonusytor så som allrum, hobbyrum, separat tvättstuga och relaxavdelning med bastu. Härlig hörntomt med insynsskyddad trädgård med trädäck och gräsmatta. Garage finns i anslutning till huset. Utmärkt läge i lugnt villaområde i Staffanstorp. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 5