Silvervägen

Stenby, Eskilstuna Se på karta

1 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Stenby ängar mitt i Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
2 749 kr/mån
Driftkostnad
13 008 kr/år
Pris/m²
24 462 kr/m²
Nyproduktion 

Nu släpps äntligen etapp 4 av succéprojektet med designhus till rimligt pris i Stenby, sista etappen i Stenby Ängar!
Ett unikt projekt där man via en nydanande produktion kan erbjuda arkitektritade bostäder till priser från 1,6 miljoner. Här erbjuds parhus i bostadsrättsform i fyra olika format: 64 kvm, 65 kvm, 93 kvm och 112 kvm, samtliga med otroligt hög standard. Deras designlinjer har verkligen något för alla.

Bostaden som presenteras nedan är en bostad om 65 kvm fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Nytt för denna etapp är att du nu kan köpa din bostad i ett plan, 3 rum och kök om 65 kvm med priser från 1.590.000 - 1.890.000kr. En helt nyutvecklad produkt med en rad kvalitéer. Bostäderna som presenteras är 65 kvm i markplan alternativt en trappa upp med takfönster för mycket trevligt ljusinsläpp.

Välj mellan tre olika inredningsval - Skog (mustigt och gediget), Snö (rena linjer och varma toner) eller Sjö (formstarkt och kontrastrikt). Samtliga med hög standard men med olika formspråk och stilar. Helt plötsligt blev ditt husköp enkelt och samtidigt med en hög designgrad. Det är dessutom låg avgift på samtliga av bostadsalternativen.

I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet.

För mer information besök https://signumfastigheter.se/portfolio-posts/stenby/

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Eskilstuna