Kommande

Ekshäradsgatan 91

Stockholm – Farsta, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 8, hiss finns
Byggår
1962
Förening
HSB:s BRF Skarpö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 096 kr/mån
Driftkostnad
6 420 kr/år
Pris/m²
37 803 kr/m²
Kommande

Välkommen till en fantastiskt fin lägenhet med ett varmt, ljust intryck som ger besökaren ett härligt första intryck.. Otroligt smakfullt renoverad och välplanerade bostad i genomgående gott skick.
2 rejäla sovrum samt stort vardagsrum, samtliga med vackra parkettgolv. Renoverat kök och badrum tillsammans med dom vackra original parkettgolven och stora fönstren ger den rätta känslan.

Förening med mycket god ekonomi. Engagerad styrelse som arbetar aktivt med att förändra och förbättra föreningen.

Läget är mycket populärt med närhet till kommunikationer, shopping, vatten och natur. Din närmsta granne är ett lummigt radhusområde och sjön Magelungen med fina badplatser på sommaren och skridskoåkning på vintern.

Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

Kort och gott ett naturnära område med närhet till Farstabadet, anrika Farsta Gård och Farsta Strandpromenad. Är ni sugen på att spela golf så är det även nära till Ågesta golfklubb och för shopping har ni Farsta centrum med ett flertal stora gallerior med ett riktigt stort utbud av affärer samt torghandel. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg och ett flertal bussförbindelser. Ni hittar även flera förskolor, skolor i området. Här finns allt du kan tänka dig

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kontakta mäklaren

Cherry Tongsan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
Mäklare Cherry Tongsan, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
0702702027

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.