Rågsvedsvägen 95, 5 / 5 tr

Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

2 300 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Byggår
2007
Förening
BRF Bäverdalen 1
Om föreningen
Avgift
5 231 kr/mån
Pris/m²
34 178 kr/m²
Antal besök
1 208

ACCEPTERAT PRIS

Högst upp utan insyn!

Stig in i detta exklusiva boende högst upp i ett modernt hsu och upplev livet på toppen av världen! Denna extraordinära lägenhet med tre rum bjuder inte bara på utrymme och komfort, utan även på en hisnande utsikt.
Från det ögonblick du kliver in genom dörren välkomnas du av en känsla av ljus och rymd.
De stora fönstren dig en unik möjlighet att uppleva soluppgångar och solnedgångar från en helt ny vinkel. Vardagsrummet är en elegant och avkopplande plats att umgås på och njuta av den imponerande utsikten.

Köket är en designmässig pärla från 2022 med toppmoderna apparater och innovativa lösningar som gör matlagningen till en njutbar upplevelse.

På den privata balkongen med söderläge högst upp kan du njuta av frisk luft och avkopplande stunder medan du blickar ut över den spektakulära utsikten. Här kan du njuta av solen hela dagen och skapa minnesvärda ögonblick under bar himmel.

Läget är enastående med närhet till allt du behöver för en modern och bekväm livsstil. Här finns utmärkta kommunikationsmöjligheter, shopping, restauranger och grönområden, allt inom bekvämt avstånd.

Detta är din möjlighet att äga en pärla högst upp i huset med en balkong i söderläge som tar boendet till en helt ny nivå.

Denna stadsdel har något för alla. För den kulturintresserade finns en rik historia och en kreativ scen som bjuder på allt från konstutställningar till musikevenemang. Matälskaren kan utforska de olika smakerna från världens kök genom de många restauranger och matbutiker som präglar området.

Kommunikationerna är suveräna med tunnelbana och bussar som tar dig smidigt till centrum eller andra delar av staden. För den som vill handla och göra ärenden finns ett brett utbud av butiker och service i närområdet.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022