Fredsgatan 27, 2 tr

Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Avgift
1 353 kr/mån
Pris/m²
73 110 kr/m²

Sällan till salu - otroligt låg avgift!

- Låg månadsavgift - endast 1353kr
- Unik totalrenoverad sekelskifteslägenhet
- Gemensam takterrass finns
- Exklusiva materialval
- Ljusinsläpp utöver det vanliga
- Insynsfritt läge
- Rymligt vindsförråd & källarförråd tillhör lägenheten
- Hiss finns i grannporten

Hemmet andas exklusivitet och kombinerar vackert 20-tals hus med all den praktiska inredning som ett modernt boende ger! Gavelläget och stora fönster med djupa nischer gör att bostaden fullkomligt badar i ett naturligt ljusflöde. Att takhöjden dessutom är 2,85 m skapar en härlig rymd.

Bostaden totalrenoverades 2016 med påkostade och stilfulla materialval och finishen är utöver det vanliga! Köket är smakfullt och stilrent inrett i grått med läderdetaljer och svart granitskiva. Öppen planlösning mot luftigt vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster. Badrummet är drömlikt och ger med marmorbeklädda väggar och generösa ytor känslan av att bo på hotell. Hemmet har dessutom en gästtoalett samt en tvättstuga. De fina furugolven och de höga socklarna har varsamt slipats och laserats. Master bedroom mot lugn innergård och ytterligare ett sovrum av god storlek. Bra med förvaring i inbyggda garderober i tidstypisk stil.

Stabil och ekonomiskt stark förening med väldigt fördelaktiga avgifter. Föreningen har en gemensam takterrass med kvällssol och den omhändertagna innergården med grillplats och gräsytor uppskattas bland medlemmarna.

Sundbyberg - kommunen som har allt! Bokstavligen runt hörnet från porten ligger ICA Nära och tunnelbanan (Duvbo), som tar dig till Stockholm Central på bara 15 minuter. I området finns även allt från nybakat bröd på mysiga caféer till trendiga second hand butiker. Skulle du mot all förmodan sakna något är det inte långt till vare sig Sundbybergs centrum och affärsstråken kring anrika Sturegatan eller trendiga Signalfabriken. I närheten av lägenheten breder grönskan vid Lötsjön och Råstasjön ut sig. Det omtyckta promenadstråket har använts till rekreation och motion i över hundra år och är ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd.

När det gäller övriga kommunikationer så är det ca 10 minuters promenad till pendeltåg, tvärbanan, fjärrtåg och bussar. Och t o m Flygbussarna till Arlanda och Bromma!

Bra att veta!
- Hela bostaden totalrenoverades 2016 – planlösningen ändrades, samtliga el- och vattenstammar byttes ut och ny inredning sattes in.
- Till lägenheten hör vindsförråd om ca 8 kvm (snedtak på en tredjedel av ytan) och källarförråd om ca 3 kvm.
- Det finns fiber indraget i lägenheten.
- Enligt föreningen klassas lägenheten som 2rok, den disponeras dock i dagsläget som 3rok.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Jonathan Rappel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Jonathan Rappel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-883 03 93

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.