Vegagatan 15

Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

5 250 000 kr

4 995 000 kr +5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1929
Förening
BRF Kanan 3
Om föreningen
Avgift
3 520 kr/mån
Pris/m²
65 625 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 5 250 000 KR

Har ni länge gått och avvaktat under våren i väntan på det där bostadsklippet som ska uppstå i rådande marknad? Här är det!
Ett rejält justerat pris ger er här möjligheten att komma in på Sundbybergs bostadsmarknad på en sällsynt attraktiv nivå.
Ett otroligt bra köpläge av en lägenhet som möjliggör en uppsjö av olika anpassningsalternativ beroende på era behov.
(Se bifogat dokument över historiska priser på likvärdiga bostäder)

Tre trappor upp via ett vackert trapphus hittar vi denna välplanerade bostad där takhöjden om 2,80 tillsammans med bevarade originaldetaljer blir tongivande, i kombination med en stilsäker renovering och utmärkt förvaring. Bostaden besitter trots sina gamla anor en modern och hög standard med en funktionell planlösning. Uppdelad i två plan med badrum, WC, kök och master bedroom på nedre plan.

Via säkerhetsdörren nås hallen som hälsar oss välkomna med det nyslipade originalgolvet som leder vägen in i lägenheten.
Från hallen nås en separat stambytt WC med fräscht vitmålade väggar och klinkergolv.

Även det praktiska köket nås från hallen och har både gott om arbetsyta samt plats för att avnjuta frukosten vid det stora fönstret.

Vardagsrummet är ett sant sällskapsrum som med djup fönsternisch, sin takhöjd och det vackra golvet skänker både trivsel och rymd.

Vidare in i bostaden nås ett rymligt master bedroom i svalt och rogivande läge. Här finns bra förvaringsmöjligheter i de snygga garderoberna med kork-panel.
Den unika och lite exklusiva känslan utmärks särskilt genom ett 'en suite' badrum som är stambytt och helkaklat. Utrustat med handfat med kommod, stor duschhörna och handdukstork

Bägge plan kan enkelt konverteras om och erbjuda antingen två sovrum på nedre plan, alternativt två sovrum på övre plan, vilket sammantaget ger totalt tre sovrum på bägge plan (se alternativa planlösningar, kostnad ca 20 000 kr för uppförande av vägg och dörr) erbjuder i dess nuvarande utformning en fin halvöppen yta med hemmakontor i ena delen samt övre vardagsrum i den andra. Dagsljuset hittar in genom fina takkupor som erbjuder vy ut över omgivningens vackra trädkronor och plåttak.

Fin lummig innergård med gamla träd och plana gräsytor. Här finns utemöbler och kolgrillar för fina sommarkvällar.
Urstark förening som tack vare sin låga belåningsgrad kan hålla en så pass låg månadsavgift.

Adressen Vegagatan 15 är perfekt beläget för de flesta. Här kombineras en lugn gata med ett mycket centralt läge där vi befinner oss i Sundbybergs hjärta. Sundbyberg erbjuder ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De centralare delarna av Sundbyberg består av mindre gator och gränder och ger en genuin småstadskänsla, något som Sundbybergsborna uppskattar mycket. I närområdet finns gott om både skolor och förskolor och på kort avstånd från bostaden ges ett oslagbart utbud av kommunikationer med T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar.

För naturälskaren finns fina promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. På kort avstånd även Marabouparken samt Bällstaån.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12