Östra långgatan 7E

Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1994
Förening
BRF Credit
Om föreningen
Avgift
7 670 kr/mån
Pris/m²
18 041 kr/m²

Enskilda visningar - kontakta mäklaren för privat visning.

Unikt tillfälle med två lägenheter i en!

Denna stora tre rummare på 97 kvm används idag som en 2:a och en 1:a med varsitt inglasat uterum mot innergården. Stor potential och möjlighet att använda lägenhet efter behov. Till exempel så går det att använda ena lägenheten för uthyrning eller kanske separat kontor?

Den ena lägenheten ligger på entréplan med ett bekvämt läge utan trappor. Inglasad uterum mot innergården. Denna del är fördelat på 1 rum med kök och sovalkov.
Den andra lägenheten ligger en trapp upp med separat ingång och är fördelad på 2 rum och kök. Generösa ytor och här erbjuds också ett inglasat uterum mot innergården. För den som vill använda lägenheterna som en och samma lägenhet så går det bra att slå upp enligt originalritning med en trapp mellan lägenheterna för att nyttja som 3 rum och kök. Observera att bostaden är registrerad som en lägenhet hos föreningen och säljs således som ett men med möjlighet att använda som nuvarande ägare har använt bostaden.

Oerhört bekvämt boende med varmgarage, bastu och relax i föreningen. Brf Credit är en mycket uppskattad bostadsrättsförening med god ekonomi. Bredband och balkongtillägg är medräknat i månadsavgiften.

Här bor ni med närhet till allt och lite därtill. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Kontakta mäklaren

Artagan Keskin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Mäklare Artagan Keskin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
070-5842396