Erik Dahlbergs gata 43

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1960
Förening
BRF FlemmingKronan
Om föreningen
Avgift
5 393 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
33 276 kr/m²
Antal besök
5 226
Dagar på Hemnet
7

Riktigt snyggt och smakfullt renoverad bostad som ursprungligen var en fyra men som nu efter den smakfulla renoveringen och ombyggnationen 2019 är en luftig och inbjudande trea med västerbalkong. Här rättfärdigas klyschorna "måste ses" och "det är bara att flytta in".

Redan när man stiger in får man en skön känsla som förstärks ju mer man upplever och utforskar lägenheten. Vid entrén bjuds det på bra avhängningsmöjligheter och den enstaviga vitlaserade ekparketten, som återfinns i hela bostaden välkomnar en in.
Köket är stilrent och sobert mörkt med rostfri samt intregrerad maskinpark och bänkskivan i ek bryter av på ett smakfullt sätt. Matplatsen är väldigt generös med plats för stora middagsbjudningar. Det ljusa parkettgolvet och de många fönsterpartierna gör att bostaden flödar i ljus. Innan vi kommer till sovrummen så nås det helkaklade duschrummet som går i vitt och grått. Inredningen är utbytt med ny komod, duschväggar samt en kombinerad tvätt/tork från LG. Det större av de två sovrummen är egentligen det f.d vardagsrummet och från detta rum har man utgång till den soliga västerbalkongen. Tack var det höga läget och den stora gården har man sol till sen kvällning. Sovrum 2 har en klädkammare i anslutning och även detta rum vetter mot innergården.

Lägenheten ligger på Landborgen på Tågaborg, vilket av de flesta anses som ett av Helsingborgs mest attraktiva områden. Härifrån är det nära till Pålsjö Skog med sina promenadstråk, lummiga Vikingsbergparken, för att inte tala om havet som bara är en kort promenad bort. Det tar ca 10 minuter att gå till fots till Helsingborgs absoluta centrum (två minuter med cykel) samtidigt som adressen ligger lugnt, tyst och trevligt. I kvarteren finns även ICA Borgen. En välsorterad ICA-butik välkänd för sin köttkvalitet. I närheten finns även ett stort antal små, trevliga blomster-, frisör- och gourmetbutiker. Mycket bättre än så här går det inte att bo i Helsingborg.

Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.