Stampgatan 7

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Byggår
1947
Förening
BRF Gjuteriet
Om föreningen
Avgift
4 925 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
29 762 kr/m²

Modern bostadsrätt i populära Tågaborg med flertal härliga detaljer. Genomgående och öppen planlösning med magiskt ljusinsläpp från väster. Perfekt bostad för den som söker efter ett trendigt boende helt inflyttningsklart. Lägenheten genomgick en totalrenovering 2018!

Invändigt fördelar sig 84 kvadratmeter på tre rum och kök. Stort och gediget kök (-18) med fullutrustad maskinpark och köksö öppet mot vardagsrum. Ett härligt stort allrum som bjuder in till trevliga tillställningar med balkong in mot innergård i västerläge. Två stora sovrum med möjlighet att möblera efter behov och tycke. Praktisk klädkammare nås från hallen och löser förvaringsfrågan utmärkt. Riktigt fint helkaklat badrum (-18) med duschhörna, modern inredning, installerad tvättmaskin och torktumlare. På golvet vilar ett genomgående snyggt 1-stavs ek-parkett med undantag för ena sovrummet som har bevarat originalbrädgolv. Samtliga väggar i bostaden är slätspacklade och vitmålade.

Här bor du i ett av Helsingborgs mest omtyckta bostadsområde. Ett stenkast från serviceutbud, mataffärer och kollektivtrafik. Från ytterdörren når du centrum, norra hamnen och Fria bad inom 15 minuters gång. I området finns goda parkeringsmöjligheter (regelriktig) och i närheten finner vi garagemöjlighet.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg