Nyproduktion

Anna Koskulls gata

Teleborg, Växjö Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,4 m²
Balkong
Nej
Avgift
3 956 kr/mån
Driftkostnad
5 868 kr/år
Pris/m²
28 542 kr/m²
Nyproduktion

Nu bygger GBJ Bygg 89 nya bostadsrätter. Kvarteret Agronomen är placerat i bästa läge nära vattnet med sjöutsikt. De fem husen byggs i 4-7 våningar och bjuder på eleganta och påkostade bostadsrätter i varierande storlek från 1-4 rum och kök.

Här hittar du ytsmarta ettor med sovalkov och egen balkong, klokt planerade tvåor med riklig förvaring och ett välutrustat badrum, luftiga treor med genomgångsljus och fantastiska gavelfyror med gästtoalett och balkonger i två väderstreck.

En välplanerad trea är rätt val i många skeenden av livet. Oavsett om du har bildat familj eller vill lyfta från villalivets måsten, hittar du i Agronomen en elegant och lagom stor lägenhet att trivas i. Stilfull inredning, genomtänkta ljusinsläpp och fina uteplatser eller balkonger i två väderstreck som gör att du får ut det bästa av det fantastiska läget vid sjön Trummen.

Varmt välkommen att läsa mer på vår hemsida www.gbjbygg.se eller hör av dig direkt till Åsa Carlson eller Fredrik Hansen. Se kontaktuppgifter nedan.

Åsa Carlson
076-871 17 03
[email protected]

Fredrik Hansen
070-520 09 70
[email protected]

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö