Nyproduktion

Vintergatan 2, Lgh A1001

Tornlyckan, Höganäs Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Våning
1 av 5
Förening
BRF Krukmakaren i Höganäs
Om föreningen
Avgift
4 394 kr/mån
Driftkostnad
6 780 kr/år
Pris/m²
34 000 kr/m²
Nyproduktion

På FÖRSTA våningen hittar du denna tilltalande TREA med TVÅ UTEPLATSER ....

När du kommer in i denna välplanerade lägenheten möts du av en hall och passage med stor rymlig skjutdörrsgarderob. Längs passagen finns det mindre sovrummet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längre in i lägenheten finns kök med plats för matbord i anslutning till vardagsrummet.

Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en trevlig social yta. Kyl och frys är placerade så det skärmar av matplats från resten av rummet utan att den öppna känslan försvinner. Rummet har stora fönsterpartier och härifrån kan du gå ut på någon av lägenhetens två uteplatser och njuta av solen. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det stora med skjutdörrsgarderob.

På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring.

Till lägenheterna i brf Krukmakaren har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval.

För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval.
I tillvalsportalen presenteras inredningen i sin helhet.
Se separat länk på hemsidan.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs