Mäklare Viktor Hallabro

Viktor Hallabro

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Råbogatan 8, Ekeby, Bjuvs kommun
  • Mån 3 apr kl 17:00

Råbogatan 8

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 995 000 kr

129 m²

6 rum

976 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga och fräscha 1 1/2-plans villa på Råbogatan 8 i Ekeby! Bostaden är 123+46 kvadratmeter stor och fördelas på 6 rum och kök varav 4 sovrum samt ett isolerat och uppvärmt uterum. Från trädäcket utanför entrén kommer du in i den rymliga hallen med plats till ytterkläderna i garderoben bakom skjutpartiet. Vardagsrummet ligger rakt fram från hallen och här ges ett generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna och med utrymme för både större matbord och soffgrupp, alternativt en läshörna med en skön fåtölj. Köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och erbjuder bra förvaring, alla behövliga vitvaror, utrymme till matbord samt utgång till uterummet. Härifrån når du sedan ett rum som fungerar perfekt till avskilt kontor eller sovrum, alternativt som uppvärmt förråd. På entréplan finner vi dessutom ett badrum, en tvättstuga samt två sovrum varav ett med garderober. Ovanvåningen når vi från trappan i hallen som leder oss till ett rymligt allrum. Om det finns behov för fler sovrum så är denna ytan perfekt för det. Utöver allrummet finns en gästwc och ett sovrum med garderob och luft/luft pump som installerades 2019. Trädgården är lättskött med mycket gräsmatta samt lite rabatter, buskar och träd. Stort trädäck, delvis under tak, med spabad och plats för utemöblerna. Här kan du spendera många härliga timmar både sommar- och vinterhalvår. På tomten finns även en stor uppfart med plats till flertalet bilar samt ett garage som du även kan nå inifrån. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

  • Plus
Lokegatan 9, Bjuv, Bjuvs kommun
  • Mån 27 mar kl 17:00

Lokegatan 9

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 295 000 kr

111 m²

4 rum

845 m² tomt

På bra läge i centrala Bjuv finns nu denna trevliga 1-plansvillan om 111 kvadratmeter till salu! Huset är placerat på en 845 kvadratmeter stor tomt som gränsar till ett grönområde vilket skapar en luftig och öppen känsla i trädgården. Från den stenlagda uppfarten på framsidan kommer vi till hallen med plats för ytterkläderna. Rakt fram från hallen finns det rejäla vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och stort matbord. Här ges ett generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna i utbyggnaden. Köket har ekluckor och vitvaror i rostfritt stål samt utrymme för matplats. Intill köket ligger ett rum som idag används till förvaring men som kan användas till sovrum om behovet finns. De två befintliga sovrummen är i bra storlek där det ena har garderob bakom skjutdörrar. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. Trädgården erbjuder öppen gräsyta, rabatter, buskar, träd och ett trädäck där du kan få många härliga soltimmar under vår och sommar. På tomten finns även ett garage/förråd om ca 60 kvadratmeter. Den stenlagda uppfarten rymmer tre bilar. På Lokegatan 9 bor du lugnt och bekvämt med närhet till mataffärer, skola, förskola, kollektivtrafik, skön natur på Söderåsen och mycket mer. Dessutom når du centrala Helsingborg på bara 20 minuter med bil. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

  • Plus
Västra Brobyvägen 89-0, Åstorp, Åstorps kommun
  • Sön 9 apr kl 10:00
Västra Brobyvägen 89-0, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Västra Brobyvägen 89-0, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Västra Brobyvägen 89-0

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

4 495 000 kr

354 m²

11 rum

7 981 m² tomt

Västra Brobyvägen 89-0 är en avstyckad gård med historia från sent 1800-tal. Tomten är ca 7 900 kvadratmeter stor med mycket grönska som omringar det ståtliga bostadshuset och sidobyggnaderna. Bostaden ligger nära både stad och natur med 5 minuter in till Hyllinge, 15 minuter till Helsingborg och många trevliga strövområden kring Söderåsen. Bostaden erbjuder både gott om sovrum och stora sällskapsytor på båda planen. Från dörren mot gårdsplanen kommer vi in i den stora hallen som direkt sätter karaktär på bostaden med högt i tak och charmiga pardörrar. Till höger om hallen finner vi den stora sällskapsytan på entréplan med bibliotek och kontor intill. Den öppna spisen med insats värmer upp bra under höst och vinter. Mittemellan vardagsrummet och köket ligger matsalen där ett långbord till högtider och fest passar perfekt. Härifrån kan du dessutom nå uteplatsen och trädgården. Vidare in i bostaden kommer vi till köket med bra förvaring i skåp och skafferi, alla nödvändiga vitvaror samt utrymme för matplats. På entréplan finns dessutom ett badrum, ett kontor/sovrum och ett allrum. Ovanvåningen erbjuder även den en stor sällskapsyta med utrymme för en stor soffa och fåtöljer. Sovrummen är fyra till antalet och funkar likabra till walk-in closet eller kontor om man vill det. Utöver detta finns även ett badrum, rymligt förråd och en tvättstuga. Uthuset revs och byggdes upp igen 1996 med betongplatta, murad stomme, tegel- och träfasad samt tegelpannor på taket. Här kan du inreda till ytterligare ett bostadshus att hyra ut, eller kanske uppfylla drömmen om en egen gårdsbutik. Möjligheterna är många! I dagsläget finns en rymlig hall med gästwc, ett kök med renoveringsbehov för att kunna användas till fullo, vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier ut mot trädgården samt gott om förvaring i övriga utrymmen. Ovanvåningen är oinredd men kan enkelt göras till boyta efter renovering. I sidobyggnaden finns dels en stor verkstad/maskinhall med en port om 5,7x4,2m samt ett stall som idag bara används till förvaring. Efter en restaurering kan detta utrymme återigen bli brukbart för djur om man skulle vilja det. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

  • Premium
Plåtslagaregatan 47, Åstorp, Åstorps kommun

Plåtslagaregatan 47

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 095 000 kr

122 m²

4 rum

696 m² tomt

På Plåtslagaregatan 47 i Åstorp finner vi denna välplanerade 1 1/2-plansvilla om 122 kvadratmeter. Här finns möjligheten att forma sitt drömboende på en eftertraktad adress! Bostaden erbjuder 4 rum och kök varav 3 sovrum. Entréplan består av en hall, ett trevligt HTH kök från 2009 med gott om förvaring och snygga vitvaror i rostfritt stål, ett vardagsrum i vinkel med utgång till uterummet, en tvättstuga och ett badrum med dusch, wc och tvättställ. Ovanvåningen når vi från trappan i hallen och här uppe finns tre sovrum i varierande storlek och ytterligare ett badrum med dusch/badkar, wc och tvättställ. Tomten är rymlig och har en uppfart samt garage/förråd som ger utrymme för både bilen och trädgårdsredskapen. Trädgården erbjuder i övrigt gott om öppen gräsyta samt buskar och träd som ger bra insynsskydd. I Åstorp bor du lugnt och bekvämt med närhet till allt som behövs för en smidig vardag. Mataffär, skola, förskola järnvägsstation, idrottsplatser, promenadstråk, Söderåsen precis runt knuten och mycket mer. OBS! Fastigheten säljs med friskrivning. Vid frågor angående detta och för att boka visning så kontaktar du ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

  • Plus
Stengatan 18, Ekeby, Bjuvs kommun

Stengatan 18

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 295 000 kr

125 m²

5 rum

768 m² tomt

Varmt välkommen till Stengatan 18 och denna trevliga 1 1/2-plans villa med solceller. Bostaden är ca 125 kvadratmeter stor fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum samt ett uthus om ytterligare ca 50 kvadratmeter. Huset har två entréer där den ena är ut mot gatan och den andra mot trädgården. Entrén från gatan är perfekt till gästerna medans entrén från trädgården har gott om avhängningsmöjligheter och lämpar sig bra till familjen. Vardagsrummet ligger i vinkel med köket inkluderat, här finns utrymme för både soffgrupp och ett större matbord. Köket är ljust och fräscht med vita luckor samt mörka vitvaror och bänkskivor som bryter av på ett stilrent sätt. På entréplan finns dessutom 2 sovrum samt en gästwc. På ovanvåningen finner vi två sovrum i liknande storlek samt badrummet med dusch/bad, wc, tvättställ och tvättmaskin. Här uppe sitter också solcellernas växelriktare samt ett batteri som kan laddas upp till 10kWh. Solcellerna är beräknade att generera ca 10 000kWh/år. Trevlig trädgård med trädäck precis intill huset, öppen gräsyta för barnen att leka på samt lite buskar och träd. På baksidan av uthuset finns en perfekt yta för mer rabatt om så önskas. Uthuset har två rum samt en oinredd vind. Rummen är nyrenoverade och har exklusiva klinkerplattor på golvet. Vinden används idag till förvaring men kan givetvis göras om till ytterligare ett eller flera rum om så önskas. OBS! Delen av uthuset som ligger närmst bostadshuset är ej renoverat. Kontakta ansvarig mäklare vid fler frågor eller för att boka visning. Välkommen!

  • Plus

Visar alla 5