Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktor Hallabro

Viktor Hallabro

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stationsvägen 13, Åstorp, Åstorps kommun
 • Sön 26 maj kl 10:30
Stationsvägen 13, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Stationsvägen 13, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Stationsvägen 13

Gård/Skog
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
4 100 000 kr
170 + 150 m²
5 rum
2 ha tomt

Ta chansen att förvärva denna fantastiska hästgård med 2.5 hektar mark strax nordost om Åstorp. På gården finns ett bostadshus, tre rymliga sidobyggnader, en lite mindre byggnad med gym, samt ett stall med bl.a fyra boxar, en sadelkammare och ett väldigt stort loft. Bostadshuset är 170+150 kvadratmeter stort fördelat på fem rum och kök samt en oinredd vind som idag används till förvaring. Bostaden är inredd i äldre stil med en modern touch och har högt i tak samt ett väldigt snyggt och nyslipat originalgolv i nästintill hela bostaden. Här ges två entréer på varsin sida av huset där båda har utrymme för ytterkläderna och precis utanför finns en gruslagd uppfart för parkering till bilen. Intill den västra entrén ligger biblioteket som dessutom fungerar perfekt till hemmabio med projektor och duk om så önskas. Vidare in i bostaden finner vi det ståtliga vardagsrummet med generöst ljusinsläpp, fina detaljer från golv till tak och kakelugnen som ger extra komfortvärme under vinterhalvåret. Master bedroom är stort och erbjuder gott om förvaring i garderoberna. Matsalen ligger i anslutning till både kök och vardagsrum och fortsätter på den inslagna vägen med den charmiga äldre stilen som ger bostaden härlig karaktär. Köket är beläget i husets östra del och ger dig alla nödvändiga vitvaror samt gott om förvaring i skåpen och serveringsgången. Bostaden har dessutom ytterligare två sovrum, ett stort badrum med golvvärme dusch, badkar, wc och tvättställ samt en gästwc. Trädgård finns på båda sidor av huset med stora öppna gräsytor, rabatter, stenlagd uteplats intill huset och massvis med blommor, buskar, träd och fruktträd som ger äpplen, päron och persikor (se säljarnas sommar- och vårbilder). Betesmarken motsvarar ca 2ha av fastigheten med gott om träd och växtlighet. I stallet finns idag fyra boxar med möjlighet till fler om behovet finns, en sadelkammare, utrymme för tvättmaskin, torktumlare och rengöring, garage med plats till två bilar, gott om förvaringsutrymme samt ett väldigt stort loft. På gården finns som tidigare nämnt tre rymliga sidobyggnader och används idag till en hönsgård samt förvaring av främst trädgårdsredskap. Här finns gott om utrymme till maskiner och dylikt för den som behöver. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

 • Premium
Karlsgatan 2, Ekeby, Bjuvs kommun
 • Sön 26 maj kl 13:15

Karlsgatan 2

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 595 000 kr
76 + 27 m²
2 rum
600 m² tomt

Varmt välkommen till Karlsgatan 2 och denna smakfullt renoverade 1 1/2-plans villa. Bostaden har genomgått stora renoveringar från 2014 och framåt vilket ger bostaden en genomgående modern känsla. När vi kliver in genom ytterdörren kommer vi till en rymlig hall med gott om utrymme för ytterkläderna och övrig förvaring i garderoberna. Intill hallen finner vi det fräscha badrummet med dusch, wc, tvättställ och tvättmaskin. Till höger om hallen ligger köket som erbjuder alla nödvändiga vitvaror samt utrymme för en liten matplats. Vidare in i bostaden ligger vardagsrummet med plats till både större matbord och soffgrupp samt TV. Här finns dessutom en kamin som höjer mysfaktorn och värmer gott under vinterhalvåret. Via trappan i hallen tas vi vidare till ovanvåningen som just nu är en helt öppen yta med plats till en säng i ena delen och sedan soffa och lite kontor i andra delen alternativt ytterligare en säng. Ovanvåningen går enkelt att dela av till två rum och häruppe finns också en gästtoalett med wc och handfat. Trädgården är mestadels gräsmatta men det finns också ett härligt trädäck i söderläge där du kan spendera mycket tid i solen under vår och sommar. Utöver detta finns lite rabatter, odlingslådor, ett skjul med förvaringsutrymme, ett garage samt en gruslagd uppfart med plats till två bilar. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

 • Plus
Hästabacksvägen 177, Billesholm, Bjuvs kommun

Hästabacksvägen 177

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
4 195 000 kr
148 + 13 m²
5 rum
1,5 ha tomt

Varmt välkomna till Hästabacksvägen 177 och denna välskötta hästgården! Gården är belägen längst ner på vägen och erbjuder bl.a ett trevligt bostadshus, ett fint stall med tre boxar och 30st solceller på taket, ca 1.2 ha betesmark och en fantastisk naturskön omgivning. Bostadshuset är 144 kvadratmeter stort och fördelar sig över fem rum och kök samt två badrum och en groventré/tvättstuga. Bilen parkeras enkelt på den gruslagda gårdsplanen eller i garaget som har utrymme för två bilar. Via ytterdörren kommer man till en väl tilltagen hall med mycket avhängningsyta. Till höger om hallen ligger det mysiga vardagsrummet med utrymme för både soffa och fåtöljer kring den öppna spisen med kassett. Härifrån nås också uterummet som blir till ytterligare en social yta att nyttja under stora delar av året. Det första badrummet ligger i anslutning till hallen och här finns wc, tvättställ och golvvärme via elslinga. Köket är rymligt och erbjuder alla nödvändiga vitvaror samt gott om förvaring i skåp och lådor. I köket får du plats med ett stort matbord för hela familjen och under sommaren kan ni ta med er middagen ut på trädäcket som är precis utanför. Intill köket ligger groventrén/tvättstugan och badrum nummer två med dusch, wc och tvättställ. I både groventrén/tvättstugan och badrummet ligger vattenburen golvvärme som är förberett för att dras vidare in i köket om man vill ha det även där. Ovanvåningen nås från hallen och häruppe finns ytterligare ett allrum med plats till en soffgrupp. De två sovrummen på husets östra sida är i ungefär samma storlek medans sovrummet i den västra delen är större och erbjuder bra förvaring i garderoberna samt en balkong med eftermiddags/kvällssol och utsikt över intilliggande åkrar. På ovanvåningen finns också en gästwc samt förvaring i garderober och klädkammare. Ute i trädgården finns stora ytor för spring och lek med de yngre men även möjlighet till att gräva större rabatter och odlingar för den med lite gröna fingrar. Den uppvärmde poolen är ett stort plus under sommaren. Stallet är i väldigt fint skick och genomgick stora renoveringar under 2010. Här finns tre boxar där två av dem är drygt 11kvm och den sista drygt 14.5kvm, såklart finns även en sadelkammare. Marken mäter totalt ca 1.53ha där ca 1.2ha kan användas som betesmark. Bakom stallet finns en maskinhall som gör sitt jobb men skulle behöva lite underhåll. Ute i hagen har ägarna byggt ett vindskydd för hästarna och har även dränerat marken intill (se karta under dokument). Paddocken mäter ca 32x20 meter. Visningar kommer mest troligt bli aktuellt från och med slutet av april men du är varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag. Vid fler frågor kontaktar du ansvarig mäklare. OBS!! Solcellsanläggningen genererar i snitt drygt 10 000kWh/år vilket inte är avdraget i driftskostnaderna. Fler bilder på gården kommer erbjudas längre fram.

Skolgatan 10, Billesholm, Bjuvs kommun

Skolgatan 10

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 850 000 kr
107 m²
5 rum
1 051 m² tomt

På Skolgatan 10 i centrala Billesholm finns nu möjligheten att förvärva denna 1 1/2-plans villa med mysig trädgård och modern insida. I garaget på fastigheten har det byggts en trevlig lägenhet som ägaren hyrt ut för 5000kr/mån i kallhyra. Entréplan i huset erbjuder hall, badrum, kök, vardagsrum och sovrum. Köket renoverades 2016 och är väl tilltaget vilket gör detta till en bra plats för sociala sammankomster. Intill köket finns vardagsrummet som enkelt kan delas av till två separata rum om man skulle önska det. Badrummet är fräscht, även det renoverat 2016 och sovrummet på entréplan har utrymme till säng, skrivbord och garderober. På ovanvåningen finns ytterligare två sovrum i bra storlek samt ett badrum som också är renoverat 2016. Trädgården är som sagt väldigt mysig och nästintill helt insynsskyddad. Här är många olika buskar och träd som skapar en härlig inramning under vår, sommar och höst. Trädäcket blir en självklar plats under hela sommaren för både avkoppling i en solstol och middagarna med dina nära och kära då du enkelt når trädäcket från altandörren i köket. På tomten finns även ett förråd samt en stor gruslagd uppfart med plats till flertalet bilar. Lägenheten i garaget byggdes 2021 och är ca 33 kvm + sovloft på ca 17 kvm golvyta. Här finns plats för matbord intill köket, soffa och TV under loftet och självklart säng uppe på loftet. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ samt tvättmaskin. Lägenheten värms upp med en luft/luft pump och här har installerats en egen elmätare så att hyresgästen själv kan stå för elkonsumtionen. Skolgatan 10 ligger i centrala Billesholm med närhet till bl.a mataffär, kollektivtrafik och skola. Med bil når du Väla Centrum på drygt 15 minuter och på ytterligare 5-6 minuter når du centrala Helsingborg. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

Karlsgatan 1, Ekeby, Bjuvs kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Karlsgatan 1, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 2
Karlsgatan 1, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 3

Karlsgatan 1

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 895 000 kr
137 + 12 m²
7 rum
823 m² tomt

Varmt välkommen till Karlsgatan 1 och denna trevliga familjevilla i Ekeby! Här erbjuds ett välplanerat bostadshus, stort garage och en härlig uteplats med både pool och spabad. Huset är 137+12 kvm stort och fördelas på sju rum och kök samt ett badrum, en gästwc och tvättstuga i källaren. När vi stiger in genom ytterdörren kommer vi till en rymlig hall med bra förvaring i garderoberna. Direkt till vänster om hallen ligger det ljusa och fräscha köket med alla nödvändiga vitvaror och även här mycket förvaring i skåp och lådor. Vidare in i bostaden finns vardagsrummet med utrymme till både stort matbord och soffgrupp, här står också en kamin som värmer gott och höjer mysfaktorn under årets kallare månader. Intill vardagsrummet finns dels ett sovrum men även ett allrum (används idag som sovrum) med utgång till trädäcket. Innanför köket finner vi en gästwc samt nedgång till tvätt i källaren. På ovanvåningen finns hela fyra sovrum samt badrummet med dusch, wc och tvättställ. Nuvarande ägare har satt upp nya väggar för att skapa fler sovrum men de är enkla att plocka ner om man skulle vilja, säljarna kan vara behjälpliga med detta. Garaget byggdes 2017 och erbjuder gott om plats för både bilar, motorcyklar och övrig förvaring. Här ligger vattenburen golvvärme under klinkerplattorna vilket gör att garaget enkelt kan användas året om. Delen som ligger innanför själva garaget kan användas som hemmakontor eller t.o.m ett extra sovrum med egen toalett. På tomten står även en isolerad och uppvärm gäststuga. I övrigt är det en lättskött trädgård med mestadels gräsmatta. Stort plus är såklart det stora trädäcket med både pool och spabad. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

 • Premium
Fogdegatan 4, 6, Bjuv, Bjuvs kommun

Fogdegatan 4, 6

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 995 000 kr
135 + 16 m²
10 rum
1 036 m² tomt

På Fogdegatan 4 och 6 finns nu möjligheten att investera i en fastighet med fyra lägenheter för uthyrning. Idag finns det två lägenheter i det stora huset, en i sidobyggnaden och en i garaget. Lägenheterna har varit uthyrda fram till för några månader sen och genererade då i varmhyra ca 45 000kr/månad vilket blir ca 540 000kr/år. Lägenheterna fördelas enligt följande: Lägenhet nr 1: Varmhyra ca 13-14 000 kr/månad. 3 rum och kök samt badrum, isolerat och uppvärmt uterum samt en trädgård med uteplats under tak. Lägenhet nr 2: Varmhyra ca 13-14 000 kr/månad. 3 rum och kök. Hall, badrum och kök på bottenvåningen. Vardagsrum samt två sovrum på ovanvåningen. Lägenhet nr 3: Varmhyra ca 8-9 000 kr/månad. 2 rum och kök i sidobyggnaden på tomten. Lägenhet nr 4: Varmhyra ca 7-8 000 kr/månad. 1.5 rum och kök i garaget. Till lägenhet nr 2,3 och 4 finns en gemensam trädgård samt varsitt förråd på tomten. Gemensam tvättstuga för alla fyra lägenheter med två tvättmaskiner och två torktumlare samt utrymme för att hänga sin tvätt. Renovering har gjorts löpande från 2019 med tak, ytskikt och ny luft/vatten-värmepump från 2021. Det stora bostadshuset går enkelt att göra till en stor familjevilla genom att ta ner en vägg mellan vardagsrummet i lgh 1 och hallen i lgh 2. Alternativt kan detta bli ett perfekt generationsboende! Fastigheten är samtaxerad. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

Västra Storgatan 34, Kvidinge, Åstorps kommun

Västra Storgatan 34

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
895 000 kr
72 + 73 m²
6 rum
901 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna 1 1/2-plans villan med bra planlösning och stor potential! Huset har under de senaste åren genomgått ett antal renoveringar men är fortfarande i behov av mer underhåll. Bl.a så har elen dragits om, fönsterna bytts ut, tilläggsisolerat innerväggar och lagt kakel och klinker i badrummet. Ägaren har dessutom köpt in både takpannor och papp som ingår i köpet. På entréplan finns en hall, två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Ovanvåningen erbjuder en möblerbar hall samt två sovrum. Mysig trädgård med uthus och gott om grönska under vår och sommar. Uppfarten har plats till flertalet bilar. OBS!!! Fastigheten säljs med friskrivning. Energideklaration kommer inte utföras. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

Truedstorp norra 35, Ekeby, Bjuvs kommun

Truedstorp norra 35

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 295 000 kr
105 + 72 m²
3 rum
715 m² tomt

PRISSÄNKT!! Nu finns möjligheten att förvärva denna mysiga 1 1/2-plans villa med källare på lantligt läge i Ekeby. Huset är 105+72 kvadratmeter stort och fördelar sig på 3 rum och kök varav 1-2 sovrum. Entréplan är renoverat under 2022 och erbjuder bland annat kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt ett allrum som idag används till sovrum. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ samt kakel och klinker. Via trappan i hallen kommer vi till ovanvåningen och den möblerbara hallen med gott om förrådsutrymme. Vidare in kommer vi till sovrummet som även det har bra förvaring. Källaren nås via en trappa intill köket och här hittar vi ett sovrum, tvättstuga, pannrum samt förråd. Trädgården är lättskött med mycket gräsmatta samt en del rabatter, buskar och träd. Den gruslagda uppfarten rymmer flera bilar. På tomten finns dessutom ett garage och förråd. Huset ligger lantligt med ca 5 minuter in till Ekeby och 20 minuter till Helsingborg. Bara 25 meter från huset finns dessutom en busshållplats med linje till både Ekeby och Landskrona. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

Skolgatan 5 B, Åstorp, Åstorps kommun
 • Tis 21 maj kl 16:00

Skolgatan 5 B

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 966 kr/mån
10 577 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 5B och denna fräscha 2-rummare med balkong! Bostaden är 52 kvadratmeter stor och erbjuder ett trevligt vardagsrum med utgång till balkongen, ett rymligt sovrum med plats till garderober, ett fräscht kök som renoverades 2014 samt ett badrum med dusch, wc och tvättställ. Här finns en genomgående modern känsla i hela lägenheten och det är bara för dig som ny ägare att flytta in och trivas. Till bostadsrätten finns även två förråd i källaren där det också finns gemensam tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd. Skolgatan 5B är i centrala Åstorp med gångavstånd till bland annat mataffärer, kollektivtrafik, apotek, frisörer och pizzerior. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Östergatan 7B, Bjuv, Bjuvs kommun

Östergatan 7B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
5 101 kr/mån
13 365 kr/m²

På Östergatan 7B i centrala Bjuv finner vi denna trevliga bostadsrätt om 52 kvadratmeter med 2 r o k samt inglasad balkong. Bostaden är nyrenoverad mellan 2023-2024 och ger en genomgående modern känsla direkt från hallen. Köket erbjuder god förvaring, kvalitets-vitvaror från Bosch och utrymme för en matplats. Vardagsrummet har plats till både matbord och soffgrupp. Här har man installerat en häftig takbelysning som ger vardagsrummet karaktär och belysningen kan ändras till mer varmt eller kallt sken. Den inglasade balkongen blir till en härlig förlängning av vardagsrummet som kan utnyttjas i alla väder. Sovrummet är i bra storlek och har plats till dina kläder i garderoben. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ. Till bostadsrätten hör även två förråd i källaren och bilen parkerar du enkelt på en av alla gratisparkeringar precis utanför lägenheten. Från bostaden är det gångavstånd till bl.a tågstation, dagligvaruhandel, friluftsbad, pizzerior och diverse butiker. I närområdet finns även vårdcentral, skola, förskola och olika idrottsaktiviteter. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

 • Balkong
Torggatan 11B, Bjuv, Bjuvs kommun
Torggatan 11B, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 2
Torggatan 11B, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 3

Torggatan 11B

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 695 000 kr
160 m²
5 rum
485 m² tomt

Varmt välkommen till detta rymliga parhus på Torggatan 11B i Bjuv! Bostaden har sedan 2017 och framåt genomgått stora renoveringar både in- och utvändigt vilket skapar ett genomgående fräscht hus med en tilltalande planlösning. De 160 kvadratmeterna fördelas på fem rum och kök varav tre sovrum samt ett badrum. Genom ytterdörren kommer vi till en luftig hall med en stor garderob och trappa upp till ovanvåningen. Direkt till vänster om hallen finns köket med ljusa luckor, mörkare bänkskivor och vitvaror i rostfritt stål. I mitten står en köksö med spis och extra förvaring. Vardagsrummet ligger innanför köket och skapar en stor härlig social yta med plats för både matbord och soffa, fåtöljer samt TV. Sovrummet på entréplan är stort och erbjuder både garderober samt en gästwc. Vidare upp på ovanvåningen kommer vi till ett härligt allrum som kan möbleras på många olika sätt. Dessutom finner vi ett fräscht badrum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare två sovrum varav det ena är lite större med garderob. Trädgården erbjuder gott om gräsyta men framförallt ett stort trädäck samt ett härligt uterum. På tomten finns även en förrådsbyggnad och uppfart med plats till två bilar. Torggatan 11B ligger på ett trevligt läge och i närområdet finns allt man behöver för en enkel och smidig vardag. Bland annat mataffärer, tågstation, skola, förskola, idrottsplats och mycket mer. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Varmt välkommen!

 • Premium
Sotaregatan 4, Åstorp, Åstorps kommun
 • Tor 23 maj kl 16:45
Sotaregatan 4, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Sotaregatan 4, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Sotaregatan 4

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 395 000 kr
150 + 33 m²
5 rum
516 m² tomt

Välkommen till Sotaregatan 4 och detta välskötta 1-plans hus om ca 150 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum samt ett badrum och en gästwc. Via den inglasade verandan på framsidan kommer vi till den luftiga hallen med goda avhängningsmöjligheter i garderoben. Till vänster om hallen finns utrymme för en större matgrupp, perfekt för att umgås och äta något gott med familj och vänner. Till höger om hallen ligger köket som renoverades 2007 och erbjuder alla nödvändiga vitvaror, bra förvaring i skåp och lådor samt utrymme för en matplats. Vidare in i bostaden finns det väl tilltagna vardagsrummet som kan möbleras på ett antal olika sätt. Här finns gott om utrymme för både soffa, fåtöljer, matgrupp och varför inte en bardisk. Från vardagsrummet nås även trädäcket i trädgården där du får plats med dina utemöbler under sommarhalvåret. De tre sovrummen i bostaden är i olika storlekar där de två största erbjuder förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Badrummet är helkaklat och renoverades 2015 i stilrent svart och vitt. Intill hallen finns gästtoaletten och innanför köket ligger tvättstugan där den nya frånluftsvärmepumpen från 2023 står. Trädgården är lättskött och ligger fritt med enbart en gröning och trädridå mittemot. Här finns gräsmatta, rabatter och trädäck samt ett staket runtom hela tomten. Bilarna parkeras enkelt på den asfalterade uppfarten och från uppfarten nås dessutom det isolerade och uppvärmda förrådet med bra förvaring (nås även från vardagsrummet). Från Sotaregatan 4 har du nära till bl.a mataffär, kollektivtrafik, skola, förskola, naturområden m.m. Helsingborg når du på drygt 15 minuter med bil. För att boka visning är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

 • Premium
Fjällvägen 23, Åstorp, Åstorps kommun

Fjällvägen 23

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
3 495 000 kr
122 + 25 m²
4 rum
583 m² tomt

På populära Öster/Tingdal i Åstorp, närmare bestämt Fjällvägen 23, finner vi denna unika 1-plansvilla längst upp på en återvändsgata. Bostaden byggdes 2011, är 122 kvadratmeter stor och fördelar sig på fyra rum och kök. Bilen parkeras med fördel precis intill entrén på den stenlagda uppfarten med carport. I hallen möts vi direkt av det moderna stuket som är genomgående för hela bostaden. Direkt till vänster om hallen ligger det första av två badrum och till höger finner vi groventrén/tvättstugan. Vidare in i bostaden ligger det spektakulära vardagsrummet med högt i tak och generöst ljusinsläpp. Intill vardagsrummet ligger det exklusiva HTH-köket med matplats bredvid. Eftersom kök och vardagsrum ligger intill varandra så skapas en härlig social yta där du kan umgås med dina nära och kära. Lägg därtill växthuset/uterummet som blir till ytterligare en trevlig yta att nyttja med familj och vänner. Bostaden erbjuder totalt tre sovrum där master bedroom har ett eget badrum samt plats till förvaring i garderober. Trädgården är lummig med mycket grönska som omringar och ger väldigt bra insynsskydd. Här finns ett trädäck där du kan ha utemöblerna och grillen samt en gräsmatta och rabatter för odling. Området kring Fjällvägen är fantastiskt och du har skogen på Söderåsen som närmsta granne med flera härliga promenadstråk och löpslingor. I Åstorp finner du allt som behövs för en enkel och bekväm vardag i form av skolor, mataffärer, kollektivtrafik m.m. Detta är en bostad som upplevs bäst på plats så hör av dig till ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Varmt välkommen!

 • Plus
Bjuvsvägen 8, Bjuv, Bjuvs kommun

Bjuvsvägen 8

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 495 000 kr
107 + 8 m²
4 rum
1 470 m² tomt

På en stor tomt med härlig utsikt över Söderåsen och intilliggande åkrar ligger denna gedigna 1 1/2-plans villa som under 2018-2020 genomgick stora renoveringar. Bland annat så lades nytt tak, fasaden putsades, VA-ledningar i huset drogs om, likaså elen och dessutom nya ytskikt i hela huset. Via verandan på framsidan kommer vi till entrén med bra plats för ytterkläderna. Vidare in finns en större hall där du med fördel kan ha garderob och byrå. Rakt fram från den större hallen finner vi det snygga köket med alla nödvändiga vitvaror, plats för matbord och dessutom både tvättmaskin och torktumlare som säljarna valt att installera här istället för i källaren. Vardagsrummet erbjuder ett generöst ljusinsläpp och ger utrymme till soffgrupp och TV men kan såklart möbleras på andra sätt om så önskas. Innanför vardagsrummet finns ett sovrum som idag används till kontor. På ovanvåningen hittas vi två sovrum i bra storlek varav det ena har en rymlig garderob. Här uppe ligger också badrummet med dusch, wc, tvättställ samt kakel och klinker med golvvärme. Tomten erbjuder bland annat en gruslagd uppfart med plats till många bilar, ett väldigt fint garage med ett stort loft för extra förvaring samt en uteplats under tak, perfekt för grillkvällar med familj och vänner. Trädgården är idag väldigt enkel men har stor potential. Här kan du bygga växthus, trädäck, anlägga rabatter och odlingslådor m.m. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Varmt välkommen!

 • Plus
Släntgatan 6B, Bjuv, Bjuvs kommun

Släntgatan 6B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
995 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 925 kr/mån
12 516 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 3an på centralt läge i Bjuv. Lägenheten genomgick en totalrenovering under 2020 och har målats på nytt så sent som april 2023. I hallen ges avhängningsyta direkt till vänster, garderober till höger samt en klädkammare rakt fram. Vardagsrummet har utrymme för en stor soffgrupp och erbjuder bra ljusinsläpp. Köket är ljust och fräscht med alla nödvändiga vitvaror samt gott om förvaring och utrymme för matplats. Härifrån nås även balkongen med utsikt över den gemensamma trädgården och lekplatsen. Lägenheten har två sovrum varav det ena är lite större med garderober. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ samt kakel och klinker. Om du är intresserad av en visning är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

 • Balkong

Visar alla 15