Spikhammargatan 26

Torpa, Jönköpings kommun Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Pionen 23-25
Om föreningen
Avgift
5 335 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
27 059 kr/m²

Med sina 85 kvm, belägen på populära Torpa finner vi denna välplanerade och mycket charmiga trea som idag disponeras som en tvåa. Här erbjuds en lägenhet som passar alla åldrar och med stora öppna sociala ytor. Braskaminen i sällskapsrummet förhöjer känslan ytterligare ett par snäpp.

Hallen är rymlig med bra plats för klädavhängning och vackert dörrparti med glas mot sällskapsrummet som har utgång till balkong och mysig braskamin. I vinkel ligger matsalen i öppen planlösning mot det fräscha köket. Matsalen går att återställa till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Sovrummet ligger separat från sällskapsdelarna och i anslutning till det fräscha helkaklade badrummet.

Baksidan av huset har en lummig gård med gemensam uteplats, gräsytor och äppelträd. Till lägenheten hör en egen garageplats med biluppställningsplats framför.

Föreningen ligger i ett villaområde med gångavstånd till fina promenadstråk i såväl Friaredalen som i Jönköpings Stadspark. Det är också gångavstånd till livsmedelsaffär, skola, caféer och bussförbindelser.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Michael Nygren

Notar
Mäklare Michael Nygren, Notar
0734131100
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021