Utrustningskajen 11

Varvsholmen, Kalmar kommun Se på karta

5 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Förening
BRF Riggen 1
Om föreningen
Avgift
4 245 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
56 020 kr/m²

Det här läget och huset är för dig som vill umgås med havet på heltid. Tänk dig att du står så nära havet du kan komma. På Utrustningskajen 11 uppfyller du din längtan efter havet och ett bekymmersfritt boende.

På våning 2, ut mot vattnet, väntar utsikten på dig. Den finns där varje dag. Den bjuder på variation och överraskningar. Här finns inget dåligt väder, bara storslagna scenerier. Bostadens placering på första parkett resulterar i ett fantastiskt ljusinsläpp och en utsikt många drömmer om. Fördelen med en inglasad balkong på gaveln är uppenbar. Den vetter inte åt ett väderstreck utan åt två. Härifrån blickar du ut över charmiga sjöbodar, Ängö och några av stadens landmärken. Ölandsbron har du som kuliss om du tittar snett åt höger. Eller tittar du bara rakt fram och låter blicken vandra medan du njuter av lugnet från vågornas kluckande och havets brus.

Att föreningen är omåttligt populär är inte så konstigt. Det är få föreningar i Kalmar som kan erbjuda ett city- och havsnära läge med hög bekvämlighet. En bekvämlighet som stavas låg avgift, inkluderad garageplats och hiss.

Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt och vidsträckt vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från garaget till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021